Cureaua de accesorii prost montata?
![]() ![]() ![]() |
Cureaua de accesorii prost montata?
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 4 Mar 2007, 10:06) nea costica poate fi acuzat doar moral pt. ca a refuzat sa-ti remedieze primul defect produs de montajul eronat al curelei. Da, cum sa nu, doar moral.As mentiona ca prezentarea ca falsa a unui fapt adevarat (in cazul dat ca nu e nici un defect si ca nu se inlocuieste cureaua cand se da jos, asa cum scrie in manualele de service) nu e decat fapta penala. Adicalea INSELACIUNE. Iar refuzul de a se conforma garantiei sia repara defectul nu e decat contraventie de la 50 milioane la 250 milioane. E, de rest poata fi acuzat doar moral, intr-adevar... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as ruga totusi sa va limitati la a discuta despre cureaua aia prost montata.... pentru a va plange de service-uri sau a discuta despre mentalitatile sau indemanarea mecanicilo exista topicuri dedicate... Multumesc
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Are vreo influenta faptul ca, cureaua de accesorii este montata cu insemnele renault (scrisul alb) cu citire spre stanga sau spre dreapta? (privind frontal compartimentul motor, capota ridicata)
Prezinta simetrie longitudinala cureaua respectiva? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cureaua are indicat pe ea sensul de rotatie daca e cazul.. daca nu e cazul, nu... e singurul lucru care conteaza...
din cate stiu curelele de distributie au obligatoriu un sens de rotire... cele de accesorii. din cate stiu, nu au... dar nu sunt sigur de asta!... poaate e asa la anumite marci, motoare etc. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Kojak |
![]()
|
Deci pot sa stau linistit, totul e o.k. pana acum, nici un zgomot ciudat, cred ca au nimerit-o dintr-a 3-a incercare!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
AL |
![]()
|
crede ca pe moment se poate inchide topicul, fiind vorba de o situatie punctuala... daca Kojak doreste sa revina cu update-uri ale problemei sa dea Report cerand, motivat, redeschiderea topicului
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:13 |