Ulei motor, normă API
![]() ![]() ![]() |
Ulei motor, normă API
Adrian78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Gata ... m-am lămurit. Mulțumesc. Am căutat numai pe forum. Ar mai fi intrebarea: De ce mai este nevoie ca unele uleiuri să aibă 2 sau chiar 3 norme? Nu e suficient să o treacă pe ultima?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Normal este specificata doar o norma API, celelalte sunt oarecum incluse, de exemplu daca e SL, merge si la motoare ce necesita norme inferioare. De exemplu eu folosesc doar SL si SM chiar daca motorul e de generatie veche si ar merge linistit
cu SF...diferenta se vede in timp la durata de viata a motorului. Mai ia un pdf sa te lamuresti de tot: http://www.burkeoil.com/pdf/oilguide.pdf |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:58 |