Caut galerie si dublu corp, de unde pot sa iau si eu mai ieftin!
![]() ![]() ![]() |
Caut galerie si dublu corp, de unde pot sa iau si eu mai ieftin!
matzola |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1987 tlx
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cauta la bursa;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios cum arata galeria ta ... de mono ... eu am galerie de dublu corp pe masina si am carburator mono ...si se potriveste pe masina fara nici un fel de modificari ....
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La astea dublucorp romanesti de pe papuci, actionarea clapetei se face prin tije?
Pentru un Weber 32 DIR gasesc acele parghii de impingere in comert, sunt la fel ca pe carb. romanesti? Gat de lebada pentru dublucorp, se gaseste pe undeva? |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La astea dublucorp romanesti de pe papuci, actionarea clapetei se face prin tije?
Pentru un Weber 32 DIR gasesc acele parghii de impingere in comert, sunt la fel ca pe carb. romanesti? Gat de lebada pentru dublucorp, se gaseste pe undeva? |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
amc |
![]()
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
amc |
![]()
|
Pentru un Weber 32 DIR gasesc acele parghii de impingere in comert? |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
amc |
![]()
|
Pentru un Weber 32 DIR gasesc acele parghii de impingere in comert? Attached thumbnail(s) 90_20.JPG ( Size: 869bytes ) Number of downloads: 0 90_20.JPG ( Size: 3.7k ) Number of downloads: 0 90_20.JPG ( Size: 3.79k ) Number of downloads: 0 90_20.JPG ( Size: 9.89k ) Number of downloads: 15 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
amc |
![]()
|
probleme cu netu, scuze!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:22 |