Baby on board
![]() ![]() ![]() |
Baby on board
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am vazut in praktiker si bricostore :wink:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Crezi ca ajuta? :?:
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut stickere pentru masini si in Carrefour si Cora.
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ai copil .... sau .... ai de gand ... sau .... vrei sa-ti faci masina taxi pentru copii ????
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ai incercat in targ, la Vitan? Intr-un imp se gaseau tot felul de abtibilduri de genul asta.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
la ce ajuta un astfel de semn?
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ajuta sa nu se sperie ceilalti soferi cind se trezesc cu o mecla itita brusc la luneta celui din fata, si care se strimba la ei :shock:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Varu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
mai incearca si pe la benzinarii.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
paulp,
8) Good one :mrgreen: :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
||||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Daca nici asta nu le va stapani instinctele animalice ale unora macar s-ar putea sa
|
||||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|||||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
am vazut la omv;
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
am vazut la omv;
|
-------------------- |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am eu cateva primite de la niste firme de medicamente, si nu le pun ptr. ca:
1-nu-mi place sa lipesc nimic pe geamuri 2 - nu stiu la ce ajuta. Daca Imi spui si mie la ce ajuta iti dau si tie unul P.S. chestia cu mecla itita brusc nu tine ptr. ca bebe ar trebui sa sada frumos in scaunelul lor legati cu hamurile |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu vreti sa lipiti nimic pe geamuri se gasesc in Selgros (Pantelimon) niste semne de plastic, galbene cu Baby on board plus altele (caini, pisici, etc) care se lipesc cu o ventuza.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
noi ne chinuim de ceva timp - nu foarte mult - sa facem un bebe.
cand o sa vina, o sa-mi pun si eu in mod cert unul pe masina. il vrem tare de tot, si o sa fiu atat de mandru, incat va trebui neaparat sa ma laud cu el. biggrin.gif |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"noi ne chinuim de ceva timp - nu foarte mult - sa facem un bebe"
Al naibii chin laugh.gif "cand o sa vina, o sa-mi pun si eu in mod cert unul pe masina" Mai nu-ti pune propriul copil pe masina, ia si tu unul din parc (mai ales dupa atita chin) :oops: . |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Ake, daca tot ai mai multe, poate te indura si pe tine inima si-mi cedezi si mie unul! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
No problem!, da MP si ma uit deseara pe acasa sa vad pe unde le-am pus.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
adso |
![]()
|
costi, procesul in sine nu e chiar atat de chinuitor, recunosc :oops: . e mai putin placut ca dupa patru-cinci luni sa nu se intample nimic... :?
cu copilul din parc.... nu stiu ce sa zic... ar fi o solutie, da' daca se intampla sa pateasca ceva, p'orma tre' sa-i fac maica-sii altu, poate cere daune interese si mai cere unu'... e complicat. investitia fara resurse atrase e sfanta domne, te omoara creditele in ziua de azi. fara gluma, imi dau totusi seama ca asta e o problema totusi (semnul de bebe la bord). trebuie sa ma agit sa fac rost de unu. daca se naste si eu nu il am inca? |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Faci repede unul pe calculator. Oricum doar n-o sa-ti transporti bebe-ul cu machina din prima zi (exceptind drumul maternitate-acasa). La o adica pui un semn de incepator si mergi catinel pe banda I. Sigur te ocolesc toti.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
pai da, da cum afla lumea ca io am pui? io ash trisha shi mi l-ash pune d'acu', sa ma dau mare...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ckristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Sotia a fost pe la ecograf? Nu de alta, dar dupa atatea chinuri sa nu-ti trebuiasca 2 autocolante laugh.gif :beat: Asa ca nu te hazarda si asteapta intai evenimentul! Oricum, bafta si sa fiti sanatosi |
||
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|||
adso |
![]()
|
Multumim.
Daca sunt doi, fac autocolantul la plural smile.gif bebei la bord. |
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la cineva in spate lipit un abtibild simpatic:
Pe fondul unui prezervativ scria: NO BABY ON BOARD. biggrin.gif |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
adso |
![]()
|
no baby, babes only biggrin.gif
|
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Ake |
![]()
|
Nu cred ca semnul ajuta cine stie ce, si eu sunt de parere ca daca vrei sa fii un pic mai ferit e mai bun unul cu lamaia.
Consider foarte utile insa ca autobuzele sau microbuzele care transporta copii la scoala sau gradinita sa fie excesiv semnalizate in acest sens. Eu as propune chiar sa fie vopsite distinctiv ca la americani. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
adso |
![]()
|
sunt constient ca nu ajuta la nimic, si nici nu m-as fi asteptat sa fie asa. dar "2 fast 4 you" sau "daca citesti asta esti prea aproape" ajuta la ceva? din cauza asta vreau sa-mi pun si eu: sa stie lumea ca am pui, si ca pe chestia asta sunt in al noualea cer - cand o sa fie smile.gif
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:39 |