Ce vreti sa primiti...., ce ati primit de velantains dei... lae included
![]() ![]() ![]() |
Ce vreti sa primiti...., ce ati primit de velantains dei... lae included
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 12 Feb 2008, 13:31) ma kc pe ea de asa zisa sarbatoare. importam si noi toate mizeriile de la americani. ps: noi avem pe 24 dragobete, ne immbracam in costume populare si iesim prin poienita cu jumatatile. ...da o punem de un gratar pe acorduri de Gutza, apoi lasam mizeriile romanesti pe iarba abia iesita...halal sarbatoare romaneasca. Btw...nici mie nu-mi spune nimic dragobetele si fac pariu ca la 90% din forum. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Cred ca era vorba de 4 iulie ![]() LE: Era vorba de postul asta. QUOTE(argon @ 12 Feb 2008, 10:30) Refuz sa fac parte din aceasta "sarbatoare" importata, pentru ca producatorii de ciocolata si de maimute impaiate sa-si vanda porcariile. Asadar pentru mine nu exista nici un eveniment in data de 14 februarie. Asa cum nu sarbatoresc nici ziua recunostintei, sau 14 iulie, etc etc. Aici era vorba de sarbatori ale Americanilor,iar 14 iulie nu e una din ele,ci e 4 iulie din cate stiu,14 iulie e sarbatoare in Franta. This post has been edited by LC_TM: 12 Feb 2008, 15:56 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
mikimanaiute |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 March 07 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca se refera la sarbatorile imprumutate de la americani
sincer nu merita sa ne prostim dupa cum vor uni eu mis nationalist ![]() |
--------------------
hyundai accent
1,5 crdi
2007
- b 39 hyu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
LAE reloaded in 2008.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
poate peste 4-5 zile dupe 14 sa primesc un permis
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ma ft in ea de "sarbatoare", cred ca iubitii comercianti au ramas cu stocuri, ca-mi vine sa bor... debordez de fericire cand intru intr-un hiper-giga-mega-market si-i plin de inimioare de parca ar fi congres de cardiologie...
Traiasca sotietatea de consum, care este ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io de felu meu nu prea-s de acord nici cu cadourile de craciun...asa ca valentain dei nu prea se exista...adica...LAE(si io ei si ea mie!)
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
bai, de Craciun se primeste destul , si de mos nicolae, si de anu nou si de paste
![]() in toatea asta primesc cadouri... de 14 feb trebe date....si nu o recunosc ca fiind sarbatoare legala ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
libertate!!!!!
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bine ca pica 14 joi, si nu vineri seara, sa am unde sa beau o bere si sa ragai in liniste fara sa-i deranjez pe altii indragostiti.
This post has been edited by Laurentziu83: 13 Feb 2008, 22:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
So.. primirati au ba? pana la ora asta ... ghici? ...
a) lae ![]() c)................. lae? ![]() LE: un trening de la NIKE ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
hai sa va zic si eu ce am primit
o mare partida de somn, ea a adormit, iar eu pe la 22:30 plimbam cainele pe afara, iar pe la 23:00 trimiteam declaratia la somaj prin email. las' ca vine dragobetele ![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am primit si am oferit in acelasi timp (sotiei si de la sotie) doua aparate de aer conditionat..... cu montaj gratuit ....
![]() ![]() This post has been edited by nairam: 15 Feb 2008, 13:46 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Luna viitoare aflati daca strofocarile de a va impresiona jumatatea au avut sau nu succes. Urmeaza 14 martie, Steak and Blow Job Day
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oh ya
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am primit un album foto cu pozele noastre si o felicitare cu tenta sexuala
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
declar cel mai prost topic ! parol...parerea mea !
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Na, ba, luati d-aici!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Io unu nu vreau sa primesc nimic si nici n-o sa-i fac consoartei vreun cadou stupid de 14 februarie. Mi se pare o mare cocalarie sarbatoarea asta.
![]() Declar ziua de 14 februarie Ziua tampitzilor ! This post has been edited by TheFastOne: 11 Feb 2010, 12:38 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Feb 2010, 12:18) QUOTE(vis-a-vis @ 11 Feb 2010, 12:23) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
sarbatoarea asta importata de la americani e doar un pretext idiot ca sa te puna femeia sa o scoti in oras si sa-i dai cadouri...pe mine ma bate daca nu
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 12:50 |