Probleme cu berlina prin Europa
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu berlina prin Europa
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
djfloppy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(vyper @ 14 Feb 2007, 14:10) sincer sa fiu si mie mi se pare cam mult 150.000 cu o berlina cu un singur set...am vazut cu motoru original la 100.000 da sincer cred ca masina aia nu a sarit de 3.000 si nu a fost fortata deloc...in rest io mai am o vorba...masina e sa iti faci treaba cu ea nu sa fii sluga ei mereu! Eu am o Berlina din 2000 are peste 120000 si de 4 ani are si GPL motorul merge f bine si ii cu setul original nu consuma ulei si merge foarte bine iar fortata a fost destul de mult (in sensul ca am circulat cu ea si cu 130-135 Km/h constant cativa km) air uleiul care il dau nu este printre cele mai bune ESSO 15W-40 dar ii fac schimbul cel tarziu la 6000km. |
--------------------
Dacia
Berlina
- BH 07 WFP Decat sa mor in pat cand cade tavanu` mai bine mor in masina cand cade MIG-ul.[SIZE=1][COLOR=yellow]
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa si...care e problema;)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Cred ca insusi faptul ca 120000km pe un motor este privit ca o performanta spune ceva despre calitatea masinii. Asa ceva e de asteptat, ba mai degraba de la sine inteles in lume. Ca un termen de comparatie, am un "Classic and Sports Car" de acum citiva ani unde e un articol serios documentat, despre un nene din America care a facut 2 milioane de mile pe un motor, masina fiind un frumos Volvo P1800. Asta da remarcabil.
Intr-o alta ordine de idei, instalatiile GPL cer schimbarea scaunelor supapelor, si a supapelor (uneori, la motoarele cu valve cu "pushrod" (nu stiu cum se spune pe romaneste) cum e si Dacia, se schimba si aceste tije ale tachetilor). Se face asta in Romania? |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
madalinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 July 07 ![]() |
de ce nu s'ar face adica?romania e tara tuturor posibilitatilor
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1985
- SV XX XXX ce'si face omu cu mana lui se cheama lucru manual........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 23:44 |