Carburator Solex dublucorp, sa ma ajute cei care cunosc
![]() ![]() ![]() |
Carburator Solex dublucorp, sa ma ajute cei care cunosc
mad toz |
![]()
|
||
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|||
manson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 January 07 ![]() |
pai un solex dublu corp gasesti doar de pe motor de 1100 de oltcit dar din nefericire nu prea se gasesc solex uri dar poti pune si carfil oricum se va simti ca pret sh gasestide la vreo 500 de mii lei vechi daca vrei imi te aju sa gaseti
|
--------------------
dacia
1310
1999 zambetul lui iliescu
- B 99 NCH
|
|
animalu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 January 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(manson @ 3 Feb 2007, 18:27) pai un solex dublu corp gasesti doar de pe motor de 1100 de oltcit dar din nefericire nu prea se gasesc solex uri dar poti pune si carfil oricum se va simti ca pret sh gasestide la vreo 500 de mii lei vechi daca vrei imi te aju sa gaseti de un weber dublucorp nu ai cum sa ma ajuti pe mine? p.s. pune si tu orasu din care esti sa se vada ![]() |
--------------------
Dacia
Dacia 1310
'89 TLX
- TM10UOV Membru de 2 lei
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pai manson e bine la 500 de mii carbul dublucorp ,dar pe galerie cat mai dau? mai mult de 1 mil?
am inteles ca daca reglez bine carbul nu consuma mai mult decat cel pe care il am acum |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
calin87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 February 07 ![]() |
salutare baieti
pei manson este din club oltcit ca si mine de altfelsi nu prea stie preturi la componente dacia o galerie de admisie dublucorp nu se merita noua cel mai bine la dezmembrari sau la cineva care a facut transformarea de la dublucorp la monocorp. un carburator de oltcit sh sunt in jur de 500mii si 1.5mil acuma trebuie cautat sa fie complet si functional, reglat corespunzator pe stand si aprinderea ok o sa sara consumul un pic mai mult dar se simte diferenta la deschiderea celei de a doua clapete de acceleratie si conteaza ce capacitate ai la motor ca sunt carb de oltcit sunt de 1.1 si 1.3,diferente exista normal alte jiglere plus camera de nivel constanta mai mare. numai bine |
--------------------
dacia
breck
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:13 |