IMBUNATATIRI SOLENZA 1.9 D, poze solenza 1.9 D confort 2005
![]() ![]() ![]() |
IMBUNATATIRI SOLENZA 1.9 D, poze solenza 1.9 D confort 2005
BuNu' |
![]()
|
||
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Chiar daca e un diesel de 1,9 cuplul e identic cu al Novei 1,6, si puterea cu Dacia 1310 de 1,4. Sunt si eu curios cat ar creste astea cu piggy-back-ul ala, dar ma indoiesc ca semnificativ.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Masina arata bine in ansamblu, dar parerea mea este sa ii schimbi jantele cu unele mai frumoase si eventual de 14 cu niste cauciucuri mai late un pic si sa renunti la acele flanse si vopsirea tamburilor si a etrierilor.
In legatura cu eleronul eu cred ca arata mai bine fara. Bafta in continuare! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Conceptia motorului e cam veche si optiunile de a face chiptunning sunt foarte putine,oricum asta e un motor de viata lunga nu de condus sportiv,isi indeplineste sarcinile onorabil si consuma f. putin.Eu dupa 75.000 km in 2 ani jumate ma declar extrem de multumit de el su nu as face chiptunning pt ca nu se merita.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Tiuningu ca tiuningu...da pentru ce ai cocotat saraca masina p-acolo?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(BuNu' @ 7 Mar 2007, 12:48) Din pacate nu se poate face resoftare la solenza diesel, decat pus piggy-back de la master-tuner care este destul de scump, 250Euro, si il face pe dyno, si vei avea o imbunatatire de approx 7 cai maxim, stiu ca am intrebat peste tot de asa zisul cip-tuning, si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma resemnez, ca este prea mult pt mine 250euroi, un 150iepuroi max as fi dat, dar asa nu-si justifica pretul. In schimb tu daca ai posibilitatea, si vad ca ai bagat multi bani in ea, ai putea sa iti faci, si sa imi zici si mie dupa aia unde sunt turele in care s-a schimbat comportamentul cuplului. in momentul de fata nu se pune problema sa fac asa ceva ![]() QUOTE(B-56-SDP @ 7 Mar 2007, 15:11) Masina arata bine in ansamblu, dar parerea mea este sa ii schimbi jantele cu unele mai frumoase si eventual de 14 cu niste cauciucuri mai late un pic si sa renunti la acele flanse si vopsirea tamburilor si a etrierilor. In legatura cu eleronul eu cred ca arata mai bine fara. Bafta in continuare! ms. masinuta iese sambata din service , are o noua culoare , mai trebuie lucrat putin la ea si dupa asta urmeaza o sedinta foto cu modelul meu preferat ![]() in privinta eleronului nu s-a hotarat nimic , daca va fi , de care va fi etc (oricum trebuie sa fie decent) ![]() QUOTE(pastrama_stelistu @ 7 Mar 2007, 20:36) de ce nu ![]() This post has been edited by ionelpopa83: 8 Mar 2007, 08:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
sedinta foto
![]() model : dacia solenza 1.9 D confort ![]() mentiuni : mai trebuie lucrat putin la ea , abia a iesit din service , folie geam fata , etc. ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0225_resize.jpg ( Size: 182.33k ) Number of downloads: 1953 IMG_0229_resize.jpg ( Size: 201.89k ) Number of downloads: 2152 IMG_0221_resize.jpg ( Size: 215.11k ) Number of downloads: 1990 IMG_0222_resize.jpg ( Size: 187.25k ) Number of downloads: 1992 IMG_0223_resize.jpg ( Size: 204.21k ) Number of downloads: 1917 IMG_0224_resize.jpg ( Size: 188.08k ) Number of downloads: 902 IMG_0230_resize.jpg ( Size: 161.58k ) Number of downloads: 1160 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
aceiasi poveste
![]() P.S. : astept pareri , intrebari etc. ![]() This post has been edited by ionelpopa83: 12 Mar 2007, 10:35 Attached thumbnail(s) IMG_0227_resize.jpg ( Size: 229.79k ) Number of downloads: 890 IMG_0231_resize.jpg ( Size: 150.88k ) Number of downloads: 796 IMG_0226_resize.jpg ( Size: 224.36k ) Number of downloads: 670 IMG_0228_resize.jpg ( Size: 186.98k ) Number of downloads: 621 230.jpg ( Size: 155.82k ) Number of downloads: 706 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata misto cu stopurile negre dar eu nu m-as risca sa le fac atat de inchise, in primul rand ca nu se vede cand pui frana si in al doilea rand politia. Sincer problema unu ma sperie mai tare.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pe tuningareti nu ii sperie. Altii merg si mai departe. Isi scot volanul cu airbag sa aiba si ei volan...."sport"
![]() Vai ce l-as baga in spital pe unu din asta daca o sa ajung in situatia in care radiatorul meu sa viziteze roata lui rezerva. Au fost n situatii in care mai ales pe lumina cu soare mult NU se vede cand se aprind stopurile, dar am reusit sa evit orice eveniment pana acum. Dar de il prind pe unul, vai de capul lui. Si a politiei. Cred ca as fi in stare sa car un proces pana or sa faca astia ceva sa le scoata fumurile astea idioate din capul tuningaretilor. Oricum....bani, prea multi bani aruncati complet degeaba. Singurul efect al acest bani este ca se umezeste si proprietarul cand isi vede masina, mai ales in pozitia aia indecenta si idioata pe 3 roti. Omul nostru nici macar nu e in stare sa se hotarasca ce vrea...vrea sa ii dea o alura sport? sau una mai off-road. Dupa roti si pozitia idioata in 3 roti, parca mai mult mi-ar sugera off-road. Folii and other craps....mai mult "sport"....sau noah, ce inteleg tuningaretii prin "sport". Sau daca nu sport, atunci.....(stati sa rad putin ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 12 Mar 2007, 10:54 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Folia ajuta la stoparea razelor soarelui dar pe de alta parte si la vederea prin luneta a soferului si a celor din spatele masinii. Problema e ca politia nici daca scrie pe geamuri ca e folie autorizata nu te lasa in pace si iti poate lua talonul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Asa sa faca. Nu aprob neaparat acest abuz al lor, dar m-am saturat de tampeniile astea de ...tiuninguri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai terminati cu pozitia, se datoreaza lipsei unei rampe, tocmai schimbase finala
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
@driverx:
Cu stopurile ai dreptate dar in privinta volanului si a geamurilor nu ai deloc dreptate, daca este autorizata folia pol;itia nu se leaga de tine. Fiecare isi face masina cum vrea si isi pune volan de care vrea poate el nu a avut volan cu airbag din fabrica asa cum nici eu nu am pentru ca este din 2003 asa ca si cu volanul din fabrica si cu cel sport este exact acelasi lucru. Si mai am si eu o intrebare la tine tot ce se pune pe masina trebuie sa aiba un rol functional bine definit ? Nu poate sa fie doar de aspect ? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
driverx |
![]()
|
Ba poate sa aiba. Cum sa nu. Nu totul trebuie sa fie functional. Si eu mi-am facut stalpii negrii. Desi e adevarat ca se ascunde o latura practica si acolo
![]() Problema e ca vad doar stereotipuri aplicate pe aceste masinii, si proprietari umeziti de la ele. Denota ceva, dar nu pot zice, ca zbor afara rau din aria regulamentului. Problema MEA este ca multi din aceste stereotipuri ma afecteaza DIRECT...pe MINE. Si uite asa, tampeniile si fit(z)ele unora ca asa le place lor imi pot face mie rau. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Are dreptate driverx (dupa mintea mea) elementele aste de "tuning tiganesc" strica rau aspectu la o masina mai trebuia sa scrie pe luneta "2 fast 4 you" si treaba era completa...jentile sunt naspa rau zici ca sunt de Aro ... daca omu a vrut sa de-a un aer sport masinii a dat-o in bara rau de tot ... fara suparare....
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
arata super
![]() poate schimbi gentile alea mie nu'mi plec deloc daca mi leai da gratis nu leas pune pe masina succes in continuare ![]() daca da poze |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
-sa lamurim problema cu stopurile innergrite, stiu ca par a fi prea negre , dar asta era si ideea cand au fost facute, acest lucru nu inseamna neaparat ca sunt si opace , in primul set de fotografii sunt 2 poze cu luminile aprinse(vezi pag 1), a se retine ca acestea sunt realizate prin aplicarea unui lac care nu prea afecteaza dispersia luminii de la aceste stopuri, masina in aceasta poza are aprinse luminile de pozitie iar cand se aprind stopurile se vad aproape ca si lumina de ceata care este si ea aprinsa in aceasta poza , sincer pana acuma nu a intrat nimeni in masina din acest motiv , si personal consider ca nu este o problema
![]() - in privinta aspectelor legale a problemei stopurile innegrite nu pot fi autorizate pentru ca legislatia prevede ca acestea sa aiba anumite culori , in functie de semnificatia culorii luminii care se aprinde, nu in fuctie de INTENSITATEA LUMINII , nu ca aceasta intensitate nu ar conta, am vazut personal unele persoane care au exagerat cu aceste stopuri innegrite prin aplicarea unor folii opace care ziua fac imposibila distingerea luminilor de pozitie si foarte greu a celor de pe frana , nerespectarea acestor prevederi duce la aplicarea unei amezi frumusele , retinerea certificatului de inmatriculare si cateva puncte de penalizare ![]() - in privinta foliei de pe geamuri , este legala atat timp cat aceasta este autorizata RAR, nu conteaza hartiile care ti le da la mana cel care monteaza folia , sau firma respectiva , sau orice alta inscriptie pe folia respectiva, politia are dreptul sa-ti ceara aceasta autorizare iar daca o ai te lasa in pace in caz contrar , bye - bye certificat + bonus amenda ![]() - care e problema cu pozitia masinii, vad ca pe unii ii amuza iar pe unii ii deranjeaza, a 2-a categorie ii invit politicos sa se uite in alta parte ![]() - raspuns pt domnul DRIVERX: sper ca ti-am raspuns mai sus la o parte din intrebarile tale si comentariile acide, din cate am inteles unele pe buna dreptate ( te invit sa te uiti la aceste stopuri ziua , si daca o sa ajungi la concluzia ca sunt periculoase , eu le dau jos ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Mda, stopurile ca stopurile... Dar mie mi se pare jenanta incercarea de a da un aspect/tenta sport (toba finala modificata, chiptuning, eleron) unei masini diesel, fara turbo macar.
![]() Supernova arata mult mai bine, in opinia mea. Solenza e o "chestie" ciudata, o struto-camila. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Asta cu supernova e tare
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
QUOTE(raqzvan @ 12 Mar 2007, 23:10) Mda, stopurile ca stopurile... Dar mie mi se pare jenanta incercarea de a da un aspect/tenta sport (toba finala modificata, chiptuning, eleron) unei masini diesel, fara turbo macar. ![]() Supernova arata mult mai bine, in opinia mea. Solenza e o "chestie" ciudata, o struto-camila. astept pe topicu asta o poza si cu frigiderul tau, ups logan am vrut sa zic, ca sa facem o comparatie , asa de dragul comparatiei ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Poti sa-i zici "frigider" cat vrei Loganului, n-am complexe in privinta asta. E o simpla masina care ma duce din punctul A in pct. B. Nu e masina de expozitie. Si, apropo, Logan-ul meu chiar e alb.
![]() Poze chiar n-are rost sa-mi ceri, topicul e despre masina ta, nu despre a mea. ![]() Revin la topic: in opinia mea Solenza diesel e o masina mai degraba utilitara, decat sport. Niste jenti de aliaj/cauciucuri mai late n-au facut rau nimanui, dar eleron-ul, toba sport, praguri, s.a.m.d. sunt de natura sa starneasca zambete, nu admiratie celor din jurul tau! This post has been edited by raqzvan: 13 Mar 2007, 00:20 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
driverx |
![]()
|
Deci cateodata stau si ma intreb ce e asa greu pentru unii sa inteleaga si altceva decat aparentele. Ca sa evit atacurile la persoana, o sa dau vina pe mine, sau mai bine zis pe profa de Lb Romana ca nu ma dresat mai bine.
Deci....poti scrie mult si bine de stopurile alea. Poti pune ce lacuri si oje vrei pe stop, el a fost gandit pentru un bec cu o anumita putere, cu un anumit nivel de disperie, cu o anumita rata de pierdere a luminozitatii datorate tiplei rosii. Tot ce ai facut tu este sa reduci aceasta luminozitate, ca e mult, ca e putin, habar n-am, oricum e loc de subiectivitate aici. So....pointless sa tot frecam subiectul asta degeaba. Nu ai castigat nu stiu ce la design, in schimb m-ai privat pe mine de informatie importanta, cat mai usor citibila...si anume cand te proptesti tu in frana. Si cand ma gadesc PENTRU CE sunt eu privat de asta, ma apuca dracii, INDIFERENT ca mie imi place cum arata sau nu, INDIFERENT ca dulapu....pardon...Logan-ul e mai fain ca solenza stock sau solenza asta cica ...personalizata.... Si eu pana acum am tot criticat aceasta masina (de fapt NUMAI asta am facut, si recunosc), dar NICIODATA nu am afirmat ca MIE NU imi plac jantele alea sau culoarea aia. Am spus ca jantele NU se potrivesc cu restul masinii, si nu zic asta dupa standardele mele, ci efectiv acele jante alt feel baga decat ceea ce vrea sa exprime masina. Iar despre culoare ce pot zice.....imi place. Chiar imi place. Si daca as sti ca stopurile alea nu ma afecteaza negativ, si alea mi-ar placea. Arata destul de bine. Ultimele doua propozitii sunt pareri personale, raportate la gusturile MELE. Restul comentariilor acide NU isi au radacinile in gusturile mele. Sincer, stau sa ma intreb CAND o sa va prindeti de asta, cand o sa sesizati aceste MICI, dar IMPORTANTE diferente. This post has been edited by driverx: 13 Mar 2007, 00:23 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa comparam Loganu' tau cu Solenzele noastre cred ca mai repede arata al tau a struto-camila, eu nu mi-as fi ales alba nici sa ma bati
![]() Eu sunt de parere sa ne rezumam la parerile despre Solenza lui ionelpopa83, la diverse sfaturi la ce ar putea renunta sau ce ar mai putea adauga pentru a iesi in evidenta fata de restul Solenzelor stock. Ar trebui sa tinem cont totusi ca baiatul a investit timp si bani in ce a facut. Ca nu a reusit sa faca cea mai frumoasa Solenza, nu trebuie condamnat, important e sa-i placa lui. El nu a cerut decat o parere din partea noastra. Ca sa fiu ON-TOPIC: incearca sa ii schimbi jantele, eventual niste cauciucuri cu profil frumos, un pic mai late; pune-i niste sprancene pentru si alea ii schimba destul aspectul (mie nu-mi placeau la inceput dar dupa ce le vezi montate o sa vezi ca o sa-ti placa mai mult) |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
-posed 2 seturi din acest model de jante unele echipate cu cauciucuri de iarna si unele de vara, este posibil ca acestea sa nu fie cele mai frumoase insa in mod sigur talonul inalt se preteaza drumurilor pe care circula masina
![]() ![]() ![]() sa te certi pe internet este ca si cum ai participa la olimpiada pentru handicapati, indiferent cine castiga tot special ramane ![]() This post has been edited by ionelpopa83: 13 Mar 2007, 09:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
2dor |
![]()
|
Inchipuie-ti cum ar arata masina cu jantele astea.
Attached thumbnail(s) jante_solenza_mea.jpg ( Size: 172.99k ) Number of downloads: 1106 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionelpopa83 @ 12 Mar 2007, 21:42) - in privinta aspectelor legale a problemei stopurile innegrite nu pot fi autorizate pentru ca legislatia prevede ca acestea sa aiba anumite culori , in functie de semnificatia culorii luminii care se aprinde, nu in fuctie de INTENSITATEA LUMINII , nu ca aceasta intensitate nu ar conta, am vazut personal unele persoane care au exagerat cu aceste stopuri innegrite prin aplicarea unor folii opace care ziua fac imposibila distingerea luminilor de pozitie si foarte greu a celor de pe frana , nerespectarea acestor prevederi duce la aplicarea unei amezi frumusele , retinerea certificatului de inmatriculare si cateva puncte de penalizare ![]() Adevarul e ca din cauza luminii care se aprinde nu ai voie sa vopsesti stopurile... De altfel zice si la regulament, la art. 148: QUOTE(regulamentul) Art. 148. - Se interzice conducatorului de autovehicul sau de tramvai: : 12. sa aiba aplicate folii sau tratamente chimice pe dispozitivele de iluminare ori semnalizare luminoasa, care diminueaza eficacitatea acestora, precum si pe placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare, care impiedica citirea numarului de inmatriculare sau de inregistrare; A, pardon, la regulament zice de interdictia de a modifica INTENSITATEA LUMINOASA si nu de culoarea care se aprinde. Aaa..a Ups.... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
interpretabil, atata timp cat eu am vrut sa arat mai sus ca lacul dat pe stopurile astea nu influienteaza intensitatea luminii (uitati-va la primul set de poze si spuneti parerea) , dar acest lucru nu va fi aprobat niciodata de RAR
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
driverx |
![]()
|
Ba, totusi, ziceai ceva de cearta pe net. Indoi argumente, inventezi altele, dar tu chiar incerci sa ne explici o alta fizica, doar ca sa ne arati noua ce ok is stopurile tale. Esti penibil. Tipla ii rosie ca sa dea culoare rosie la lumina alb-galbuie generata de bec. Producatorul cred ca recunoaste ca tipla lui reduce putin intensitatea luminii. Tu sub nici o forma nu esti in stare sa fii obiectiv si sa recunosti.
Chiar nu vad ce e interpretabil in legea aia data de klaus. It is plain fucking simple: "care diminueaza eficacitatea acestora". Pentru simplul fapt ca ai alta culoare, mai ales una inchisa, REDUCE intensitatea luminii. Noi stim, asta, probabil si tu, dar incerci sa ne arati altceva. Du-te si prosteste pe altii nu pe noi, si nu ne mai zi ca e interpretabila legea, ca cel putin la asta nu prea ai ce interpreta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
andykanabis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 March 07 From: galati ![]() |
tare masinuta .. sa o stapanesti sanatos...nu prea imi palk jentile k is stil off-road ... poate tie asa iti palce
![]() ![]() |
--------------------
Solenza
Solenza Tuning
2003 1,4 clima
- GL . . LAV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:12 |