Compresor frate, cam scump totusi
![]() ![]() ![]() |
Compresor frate, cam scump totusi
LiviuN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 February 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) supercharger.jpg ( Size: 11.17k ) Number of downloads: 917 |
||
--------------------
Dacia
Supernova
- AG-08-LIX
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda.....
Nu prea mai trebuie sa ai A.C ...... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
am mers si eu cateva sute de metri cu asta si cam fuge
![]() dar vrea mult... parerea mea... |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cip tuning nu trebe'? ca vorba aia se schimba parametrii !
This post has been edited by costi: 28 Jun 2005, 16:29 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da cat vrea, ca nu am vazut nimic legat de pret?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
costi |
![]()
|
te-a lasat vederea ! (e scris mic rau)
"Compresor mecanic pt orice dacie echipata cu motor RENAULT (Supernova, Solenta, Logan). Ofera un +30% mai multa putere, cuplu marit la turatii joase. Pretul este de 1700 euro si include atat tubulatura cat si montaj " This post has been edited by costi: 28 Jun 2005, 16:29 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Prohibitiv..nu prea merita la o masina ieftina...
Edit: scuze, n-am observat scrisul...e de la foame. This post has been edited by tatabobu: 28 Jun 2005, 16:31 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
costi |
![]()
|
Ba tocmai ca ar merge (presupunind ca ti-ai luat masina scumpa si te-ai inhamat le credti, de unde in ca 1700?)
Asa la o SN sau Solenza (enetual Europe, poate merge) Ce te faci insa cu consumul care o sa-ti manince tot bugetul !! Si barilul a ajuns 63 USD |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
vad ca pe aici pe forum datul cu parerea e sport national, dupa cum mai spunea cineva pe aici... in loc sa stati sa ne certam pe alte topicuri daca se poate sau nu supercharger pe motorul asta mai bine luati exemplu de la altii care TAC si FAC . suprplusul de putere de 30% este real va dati seama insa pretul mi se pare cam mare
Attached thumbnail(s) P6022574.jpg ( Size: 18.75k ) Number of downloads: 710 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Am fost si eu plimbat un pic cu masina respectiva cand inca avea motorul de supernova original si fugea tare rau si cu ala.Cu asta de 1.6 nu stiu cum e dar probabil merge si mai tare.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Mini-Teknikus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 15 June 05 ![]() |
Surplusul de 30% este ireal. Io as zice mai curand 55%. Mai ales ca a fost pe stand dinamic. Si nu va mai certati pe el, ca nu mai e.
![]() Bafta'n trafic! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- b-15-vol Daca ai succes nu inseamna ca esti inteligent, ci doar ca o persoana inteligenta ti-a facut reclama...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:48 |