Volan imbracat in piele(gen Prestige), unde gasesc si la ce pret?
![]() ![]() ![]() |
Volan imbracat in piele(gen Prestige), unde gasesc si la ce pret?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi place. Punct. Acri nu vad de ce ar fi. Chiar nu e cazul. Crezi ca n-am un mil sa pun piele pe volan dar am mai multe sa iau unul de Prestige?
This post has been edited by adiya: 13 Nov 2007, 00:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt acri ca daca era alta masina (din exemplele date) nu mai era naspa. Cel putin eu nu am mai vazut pe aici din partea nimanui o comparatie de cusaturi.
Parere mea personala, lumea nici nu stie cum arata cusaturile de volane, impresiile sunt destul de limitate in general la ala de prestige. Si nu ma refer la un user sau altul punctual, ma refer efectiv la marea majoritate. Nici nu stiu cati s-au uitat la SIAB la asa ceva. Si as mai scoate in evidenta si niste avantaje si dezavantaje a fiecarei cusaturi, dar ar fi in van. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adiya @ 13 Nov 2007, 00:07) Invidiosilor. Cand o arata ca ala de Prestige (la cusaturi ma refer) sa-mi dati de veste. Pana atunci... La voi ce primeaza? Ca e piele ''de piele'' sau sa fie estetic si practic (aderenta)? N-as da volanul de Prestige pe nicio imbracatura indiferent cine o face sa nu ziceti ca am ceva cu prestatorul... Si deci ajungem la cliseul binecunoscut ''gusturile nu se discuta''. Insa se pare ca mai sunt si persoane care tin mortis sa ne explice ca are cele mai fine gusturi in materie. am impresia ca ai cam dat in mine aici, bre... nu-i frumos! Stii ca am lucrat in service, as fi putut sa ma screm nitel sa fac rost de un volan pe bani putini sau chiar pe nimic. Am zis mai la deal ca una din masinile de test are deja "pielea" scorojita si acum ma faci sa-mi para rau ca nu am facut poze. Exista o singura diferenta in materie de cusaturi Prestige vs Instructorul : cel din urma stie sa faca niste cusaturi in X de-ti sta ceasul, lucru pe care nu-l vei vedea nici macar la Laguna 3, conform pozelor lui Klaus... Si da, il promovez pe Instructor si ii fac reclama, pentru ca apreciez ceea ce face, il apreciez ca om si ii ofer tot sprijinul de care are nevoie pentru ca MERITA ! Este meticulos, este atent, este de treaba si este constiincios. Si atunci, de ce sa-mi fac obligatii pe la service sa-mi iau o naspeta de volan care stiu ca se va coji? Si nu tinem mortis sa explicam cum ca am avea cele mai fine gusturi in materie de pielarie pe volane, insa pozele vorbesc de la sine. N-a venit nimeni la tine acasa sa-ti puna pistolul la timpla si sa te oblige sa dai 150 lei pe o imbracaminte de piele... ![]() PS: Poate nu stii, dar munca lui Instructor face valuri pe forumurile unor marci ce se vor premium |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Dsign @ 12 Nov 2007, 23:43) mai nou, instructorul foloseste o piele super calitate Am auzit, astept sa o vad la Klaus. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se poate vedea pe masina mea de CT
|
--------------------
D
Logan
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE am impresia ca ai cam dat in mine aici, bre... nu-i frumos! Te inseli. QUOTE Stii ca am lucrat in service, as fi putut sa ma screm nitel sa fac rost de un volan pe bani putini sau chiar pe nimic. E problema ta sa nu-ti pui. La fel cum e mea este sa-mi pun. QUOTE Am zis mai la deal ca una din masinile de test are deja "pielea" scorojita ................ QUOTE Si da, il promovez pe Instructor si ii fac reclama, pentru ca apreciez ceea ce face, il apreciez ca om si ii ofer tot sprijinul de care are nevoie pentru ca MERITA ! Este meticulos, este atent, este de treaba si este constiincios. Si atunci, de ce sa-mi fac obligatii pe la service sa-mi iau o naspeta de volan care stiu ca se va coji? Succes in continuare. Poti face asta si fara sa cataloghezi alternativa drept ''naspeta''. This post has been edited by adiya: 13 Nov 2007, 10:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Dsign |
![]()
|
QUOTE(adiya @ 13 Nov 2007, 11:22) De ce, jignesc saracutul volan? Ori nu cumva matale ai proiectat frumusetea de volan de Prestige ? ![]() Masina de test are 35 000 km, este de vinzare in fata la Vehicule Ocazie, la unitatea Dacia in care am lucrat. Oricine poate merge zilele astea sa se convinga de ce zic aici. Eu zic ca tocmai masina de test ar trebui sa aibe oarece calitate mai buna. Crezi ca s-a jucat cineva cu smirghelul pe volan, sau ce? In alta ordine de idei, nu pot sa nu observ inversunarea cu care intepi... Ti-am zis, nu te supara, ca nu ti-a impus nimeni sa faci ca mine, sau ca noi. Mai ales nu te enerva, ca daca te enervezi, am auzit ca se umfla nu stiu ce vena importanta, si exista riscul sa plesneasca ![]() Serios acum, alte avantaje mai are volanul Prestige fata de cel artizanal? In afara de cusaturi? Ca la aspect si aderenta eu cred ca artizanalul este mult peste. This post has been edited by Dsign: 13 Nov 2007, 10:35 |
--------------------
D
Logan
|
|
adiya |
![]()
|
Ce zic daca m-apuc pe topicul de jante sa te bat la cap o luna cu 100 de posturi cat de oribile si gretose sunt jantele tale? Jignesc oare jantele.
Pot discuta in contradictoriu fara sa mi se umfle nimic o perioada indelungata. Merci oricum ca-ti pasa ![]() Nu m-a obligat nimeni sa fac ca voi dar de ce tineti mortis ca voi detineti adevarul? Zicea cineva pe forum ca frumusetea sta in ochiul privitorului. De ce nu acceptati ca altora nu le place ce va place voua? Btw: jantele sunt chiar hidoase. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Dsign |
![]()
|
esti off topic cu jantele
![]() Nu detinem adevarul, facem comparatii deocamdata. |
--------------------
D
Logan
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De azi am si eu volanul imbracat in piele de instructor
Pielea cea noua este super.... Prietenii mei care acum cateva zile ma priveau cu scepticism.....ca cine stie ce rahat imi fac la masina ,,, ca nu are cum sa iasa bine etc.......au picat in fund in seara asta cand le-am aratat volanul Multumesc Gabi.......sunt foarte multumit de lucrare This post has been edited by menta: 14 Nov 2007, 00:23 |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
Imaginile sunt totdeauna cele mai concludente, sa nu mai vorbim de detalii.
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
IRONICK |
![]()
|
Domnul asta al vostru care imbraca volanele, stie sa faca cu gaurele ? Ca la Megane.
This post has been edited by IRONICK: 14 Nov 2007, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
O imagine, doua...
Da, stiu, nu-s de logan, dar poate-s lamuritoare P1030634_resize.JPG ( Size: 769.39k ) Number of downloads: 1661 Attached thumbnail(s) P1030635_resize.JPG ( Size: 755.49k ) Number of downloads: 1838 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Domnu Klaus v-ati montat pe Peugeot 206 maciulie de prestige? Dragostea dupa logan va urmareste.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
klaus |
![]()
|
Am zis pe topicul de maciulii, schimbatorul de la peugeot e cam jos, pentru mine, cu cca. 5 cm, si a trebuit intr-un fel sau altul sa-l ridic. Plus ca mi se pare mai ergonomic capul ala de schimbator de renault fata de cel original.
Insa deranjeaza nivelarea absolut deficienta de la el (plasticul gri de deasupra este sub nivelul marginilor, la schimbatorul original precum si la cel de Megane nu exista aceasta diferenta de nivel). Avantaje si dezavantaje... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si eu mi-am pus maciulie d'aia pe brek, atata timp cat nu scrie pe ea de ce e, merge la orice masina, conteaza confortul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
@ l@u:
La intrebare raspunsul este: da. La a doua afirmatie raspunsul este: te inseli, nu-l asteapta ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
un coleg de birou si-a imbracat volanul de golf4 , a apelat la domnul Instructor.
Atat pot spune : MESERIE. regret ca nu a putut sa imi momteze si mie, mai ales ca nu e din bucuresti, pretul chiar e ok. poate alta data . |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
pielea arata bine nimic de spus, poate cusatura e putin prea pronuntata, facand muchia prea ascutita pe partea interioara, cred ca creeaza disconfort ...cel putin asa se vede in foto, dar poate realitatea e alta.
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
Realitatea e alta, e chiar confortabila.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Am piele pe volan si schimbator de ~3 saptamani.
Sint foarte multumit. Senzatia este placuta si aduce un plus condusului si confortului. Dupapa parerea mea volanul si schimbatorul sint cele mai utilizate comenzi la conducere. Inca simt finetea pielii si ma face sa simt bine in masina cind conduc. Sint multumit si consider ca la o perioada trebuie sa mai faci ceva schimbari pt. ca altfel te plictisesti. Dar cine nu vrea sa nu-si puna. Cine vrea sa dea 100mil pe piele de preput de balena (apropos de Onasis) .. nu are de cat. Fiecare cu ideile lui. Eu consider ca INSTRUCTOR a facut o treaba foarte buna la un pret corect. Pt. cei care vor perfectiune exista VUITON. Sanatate P.S. Eu am pus piele pt. mine, nu pt. cei care au CLS ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sunt dator cu un "raspuns" pentru cineva, ca sa nu mai creada ca am ceva personal cu persoana sau cu pielea sau cu mana de lucru aka cusaturile.
![]() Deci am vazut volanul imbracat in piele la pejosul lui Klaus. Pai vreau sa spun asa ... pielea este de o calitate foarte buna, usor mata, aderenta, nici prea tare nici prea moale. Cusaturile folosite sunt ok, fara sa agate la mana. Cele doua imbinari de jos nu mai sunt la fel ca la primul model, acum sunt aproape la nivel. Este mulata destul de bine pe volan, iar senzatia generala este de masina din tarile cu apa calda. ![]() This post has been edited by IRONICK: 16 Nov 2007, 13:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
v-am zis eu ca o sa va placa noua piele? manopera este oricum excelenta si mult peste cea realizata de alte miini asa spuse profesioniste
|
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
Vedeti ca au aparut in targ "volane de prestige", care in realitate nu sunt de prestige. Pe volanul pentru prestige e pusa o piele "coaja de portocala" cu cusatura "in scarita", nu cu cusatura "germana" cum e cel de prestige adevarat.
Aviz amatorilor, sa se uite mai atent la ele, sa nu muste din prima. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Domnu, da pe spate v-ati uitat ? Avea santurile de fabrica sau erau facute cu lama ?
This post has been edited by IRONICK: 19 Nov 2007, 23:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
volanul (suport) era de prestige, cu decupajele pentru potrivit pielea, insa pielea nu era cea "de fabrica", nici cusatura, iar finisajul pielii de pe spatele volanului lasa mult de dorit, cred ca daca taiam eu pielea aia la drujba imi iesea mai bine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Dsign |
![]()
|
aha, deci pot sa ma duc sa-mi iau volan nou, mi-l face Instructorul cu piele adevarata si astfel nu va mai comenta nimeni despre cusaturi... ba chiar va fi mai aratos ca originalul ... mmmmm si cit zici ca costa astea in tirg?
|
--------------------
D
Logan
|
|
ilciov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De ieri de la ora 14, sunt posesorul unui volan imbracat in piele, nuca schimbator si schimbatorul la fel imbracate in piele, extrem de multumit de rezultat, pielea este de calitate, foarte placuta la atingere.
Recomand cu caldura pe domnul Instructor, face o treaba de milioane. ![]() Sngurul regret pe care il am este ca am astept asa de mult sa fac aceasta schimbare. Cu respect Costi |
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI, 2006 / megane 1.6 16v 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:45 |