Volan imbracat in piele(gen Prestige), unde gasesc si la ce pret?
![]() ![]() ![]() |
Volan imbracat in piele(gen Prestige), unde gasesc si la ce pret?
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
cred ca poza e realizata inainte ca pielea sa se fi uscat si sa fi luat forma volanului. dupa o saptamana se mai aseaza,in schimb culorile alese....(dar daca ii plac,asta e!)
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
nextor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Albastrul ala nu este asa deschis. A iesit asa din cauza blitz-ului. Promit ca o sa pun o poza facuta ziua, fara blitz.
Maciulia... intr-adevar e sub asteptari, dar nu e vina Instructorului |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005
- B-46-FUG Money Talks. Mine allways says goodbye
|
|
nextor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am adus aminte ca am o poza pe care mi-a trimis-o Instructor ca sa ma pot decide daca il fac cu albastru sau nu.
In realitate culoarea este mult mai discreta, voila: Attached thumbnail(s) IMAG0007.gif ( Size: 906.36k ) Number of downloads: 3025 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005
- B-46-FUG Money Talks. Mine allways says goodbye
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Pt imbracarea volanului banuiesc ca nu trebuie dat jos.....nu?
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
nu.
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
iovivali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am de aproape 10 luni volanul imbracat in piele (neagra) si arata impecabil.Multumesc dl. Instructor inca o data pe aceasta cale.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by iovivali: 16 Mar 2007, 05:36 |
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
punem pariu?! din ce stiu eu, Instructorul nu da jos airbag-ul... poate ma insel, ca nu am stat linga el cind a lucrat, dar parca de cite ori am trecut pe linga masina, airbag-ul era la locul lui
|
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se poate si fara a se da jos airbagul. In ultimul timp sigur Intructorul da jos airbagul (pe logan). Nu-l da jos la masinile la care nu stie cum se da jos.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic cum mi-a lucrat mie: a dat capacul jos si in final a facut o treaba excelenta
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Dsign |
![]()
|
mea culpa = pariu pierdut
This post has been edited by Dsign: 19 Mar 2007, 00:23 |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
fratii mei, am informatii ca Instructorul e liber toata saptamina viitoare, asa ca profitati de ocazie. Eu deja ii dau de lucru la o spaniola
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
capacul de la airbag nu se poate imbraca in piele????? din cate am vazut in pozele postate de voi a ramas neacoperit cu piele.....
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
Dsign |
![]()
|
nu mai poate sari airbag-ul dupa aia...
|
--------------------
D
Logan
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Poate sa puna cineva o poza cu volanul imbracat de dl. Instructor si anume sa ne arate daca la spite face un sant in volan ca sa intre acolo capatul pielii, cum e la prestige si la altele, caci daca nu, arata rau, mai ales la spitele stinga-dreapta.
Attached thumbnail(s) Imag.164.jpg ( Size: 204.77k ) Number of downloads: 3330 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
ccristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 March 07 ![]() |
nu am avut rabdare sa stau sa caut....postati si voi va rog nr de tel al celui care imbraca volanul in piele.
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Ambition DCI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da sa citesti ai rabdare ????Daca da atunci citeste postul 5 daca nu atunci ai intrat degeaba pe acest forum!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
vreau sa-mi iau o solutie pentru ingrijirea volanului(imbracat in piele). ce-mi recomandati? p.s: cei care si l-au imbracat cu ce dati? mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Dsign |
![]()
|
lapte Doina
|
--------------------
D
Logan
|
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
cat costa montatu?
|
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
ady85btz |
![]()
|
in februarie a costat 100 ron...acum nu cred ca s-a modificat cu mult....
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
mersi, eu am piele alba perforata si neperforata, el numai monteaza sau da si materialul?
|
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
Dsign |
![]()
|
o sa iti faca niste recomandari daca te intilnesti cu el... pielea alba e de efect, insa greu de intretinut. Imi este dificil de intretinut si asta neagra de o am eu... se murdareste de la transpiratiile de zilele astea de numa numa. Daca vrei neaparat cu materialul tau, il dai lui Instructor, el il trateaza si apoi il coase. Nu-ti va da nici un fel de garantie, totusi...
La mine se prezinta bine dupa ceva luni si vreo 8 000 km |
--------------------
D
Logan
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
C-am cocoliti volanul asta,crema Doina, laptisor de matca,ce mai urmeaza ?.Eu am de Prestige,masina are un an jumate si 23000 km si nu am dat o data cu carpa pe el si este la fel c-an prima zi.Sunt cativa care l-au vazut.
This post has been edited by doctorasul: 24 Jul 2007, 04:38 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Dsign |
![]()
|
o data la spatamina ii dau cu un tratament special pt piele, de la Turtle Wax. Imi place sa fie curat, si pielea sa fie moale. Nu cred ca se cheama cocolosire .
|
--------------------
D
Logan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cocolosire se chema daca-l dadeai cu Cocolino...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
Recomand celor care au piele pe volan si la schimbator, sa le curete cu servetele umede pt copii , dupa care sa aplice o solutie pt intretinerea pielii - o crema lichida incolora cu adaos de ceara- cum spune producatorul kiwi leather.
![]() |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:19 |