DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inspectii acreditare si evaluare in toate scolile, sunt nedumerit

dragoselu
post 18 Feb 2007, 12:04
Post #1

SB-12-UST

Group: Members
From: Sibiu

Cica vin inspectii saptamana aceasta la toate obiectele la toate scolile. Sunt pentru acreditarea si evaluarea sistemului de invatamant. Are cineva idee cu ce se mananca aceste inspectii ? Vin sa taie in carne ?

Dr.

This post has been edited by dragoselu: 18 Feb 2007, 12:11

--------------------
Volkswagen Passat TDI - GL-11-UST 1996
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiusoft
post 18 Feb 2007, 22:18
Post #2

Membru de sub patura

From: Bucuresti

Eu cred ca o sa vina doar sa constate ceea ce stim si noi: ca sistemul de invatamant este la pamant, ca se fac materii care indobitocesc copii in loc sa-i faca sa gandeasca, ca maretii pedagogi din scoli au impresia ca a memora = a invata, ca profesorii nu sunt in stare sa se impuna in fata copiilor, in special pentru ca sunt prost pregatiti, ca multi desi sunt capabili nu-si dau interesul si ca o mare parte din profesori merita sa zboare sa vanda seminte in piata, ca avem doua categorii de profesori in scoli: mosii care nu mai au nici o taina cu invatamantul si tinerii ratati care nu sunt in stare sa-si gaseasca un alt job (sau pleaca atunci cand isi gasesc). Oare am fost prea dur?

Dar nu, nu cred ca o sa taie in carne, sunt convins ca n-o sa se intample absolut nimic.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
madendre
post 18 Feb 2007, 22:27
Post #3

posesor scooter KTM

defapt ai spus chiar adevarul ovidiusoft aplauze.gif

--------------------
DACIA NOVA - SB-19- 2000 GTI
nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
+
cosmin_2300
post 18 Feb 2007, 22:34
Post #4

Banned

From: București

ovidiusoft mai bine nu puteai sa zici !!
In legatura cu impunerea profesorilor ... si noi ( elevii ) suntem vinovati .... eu am 17 ani ... si sunt cuminte ( cu profesorii tongue.gif ) dar am colegi de clasa care mai aveau putin si se bateau cu profesorii , iar parintii daca vin la scoala de cine se ia ? De profesori evident wink.gif . Deci este in mare parte vina parintilor ca nu stiu sa isi creasca , copii .

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
madendre
post 18 Feb 2007, 22:45
Post #5

posesor scooter KTM

va trebui sati dau si tie dreptate cosmin_2300 aplauze.gif

--------------------
DACIA NOVA - SB-19- 2000 GTI
nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
+
ovidiusoft
post 19 Feb 2007, 14:00
Post #6

Membru de sub patura

From: Bucuresti

Eu personal n-as da vina complet pe copii. Sa nu uitam ca la 15-16-17 ani gandesti mai mult cu altceva decat cu creierul si vrei sa fii "cool" etc... Parintii au partea lor mare de vina, dar in situatia in care un copil la scoala este "element turbulent", de ce nu este zburat pe loc, fara scandal, rugaminti fierbiniti si nota 7 la purtare (adica vax)? Nu nu, ia sa fie condus frumos de agentul de paza in afara incintei si eliminat pe loc. Pierde minim un an. Iar pentru a se inscrie inapoi la aceeasi scoala/liceu, examen. Daca pica examenul, sa-si gaseasca in alta parte. Daca pierde prea multi ani, sa nu mai poata sa se inscrie la invatamantul gratuit de stat. 2-4 clase sunt dupa parerea mea suficiente pentru a spala o masina sau a cara niste lazi, intotdeauna mi s-a parut o prostie asta cu 12 clase obligatoriu...

Este un sistem EXTREM de simplu de implementat si cu efecte garantate. Dupa ce primii "smecheri" o sa fie eliminati, ori se sperie copchilul singur, ori il sperie parintii.

Poate par elitist si snob, dar eu nu cred in "educatie si cultura pentru mase" cu forta. Da, este normal sa existe SANSA sa ai o educatie, sa poti sa faci ceva in viata. Dar daca nu vrei, nu-i nici o problema, mai exista si alte munci pentru care nu trebuie sa gandesti prea mult, si care trebuie si alea facute.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 06:57
Forum Renault