DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Motociclisti in trafic, Va enerveaza?

AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:22
Post #61

Nothing Beats Cubic Inches !!!

Group: Members
From: Drumul Taberei Customs

QUOTE(vijelie @ 16 Feb 2007, 12:11)
Pai niste rachete semnalizatoare nu ar fi bune?
*

si ce sa faci cu ele ? sa tragi in masini ? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
ca nu avioanele sau vapoarele dau peste motociclisti sau pasarile .....

--------------------
. . .
929y

ma urmareste vis-a-vis :))))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vasile82
post 16 Feb 2007, 12:23
Post #62

Membru autentic

From: Ploiesti, Bucuresti

AAlpine1 daca un motociclist se baga aiurea si este accidentat nu mai este vina soferului auto.
Intrebare pentru motociclisti;
De ce va place asa mult sa mergeti pe axul drumului. Si mai ales pe segmentul dintre Academia de politie si Prisma?

--------------------
Ex Logan, Renault Fluence 1.6
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:25
Post #63

QUOTE(Lexy @ 16 Feb 2007, 12:21)
Cred ca mai mult ca sigur a doua parte biggrin.gif

@AALPINE1
Sper ca ai raspuns la caterinca mai sus. Ca n-am vazut nici un motociclist sa salute in felul asta radmasa.gif
*

bai nu stiu ce sa zic

dar la viteza asa am vazut ca fac unii ........ asa am vazut ca au scris si aia pe sbz
totusi de la 150 in sus eu unu nu mai ridic mana sa salut dau flashuri macar......

--------------------
. . .
929y

+
VladG
post 16 Feb 2007, 12:27
Post #64

Membru preistoric

From: Bucuresti

QUOTE(Lexy @ 16 Feb 2007, 14:21)
Cred ca mai mult ca sigur a doua parte biggrin.gif

@AALPINE1
Sper ca ai raspuns la caterinca mai sus. Ca n-am vazut nici un motociclist sa salute in felul asta radmasa.gif
*

Asa ma gandeam si io, dar am vrut si o parere avizata...

Ca sa fiu mai explicit, gestul semana cu o lovitura de calcai, in lateral, cu stangul, ca si cum i-ar fi scapat piciorul de pe pedala. Daca ar fi fost mai aproape, as fi crezut ca vrea sa-mi dea un sut in aripa radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
Lexy
post 16 Feb 2007, 12:28
Post #65

Just ME

Haide mai acum hai sa vorbim din carti. Te intreb practic: cati motociclisti ai vazut tu sa salute asa? Iti zic eu ;zero

Ori saluti cu mana stamga intinsa orizontal la nivelul "bordului" sau dai din cap. That's all....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:28
Post #66

QUOTE(RS/STI @ 16 Feb 2007, 12:20)
QUOTE(RS/STI @ 16 Feb 2007, 12:09)
Fi sigur ca o toba omologata nu face atata galagie cat una sparta !!!!!! http://www.arrow.it/eng/ricercaprodotti/li...nda+cbr+1000+rr  si aici vei vedea care sunt omologate si care nu ......aia de la RAR nu sunt idioti dar nu se stie ce toba are motociclistul
da de cand are 1000 rr cai pe care ii zici u ?
  De cand il modifici http://www.powercommander.com/125-411.aspx ...asa cum are si Loganul 1.6 16 V 122cp , dar discutia nu era de puterea motocicletei mele ......dar ma rog....
*

generatia chip toba si filtru am un singur lucru sa iti zic DREAM ON daca mai aveai turbu si ii faceai chip mai ziceam.....

This post has been edited by AAlpine1: 16 Feb 2007, 12:33

--------------------
. . .
929y

+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:30
Post #67

QUOTE(Lexy @ 16 Feb 2007, 12:28)
Haide mai acum hai sa vorbim din carti. Te intreb practic: cati motociclisti ai vazut tu sa salute asa? Iti zic eu ;zero

Ori saluti cu mana  stamga intinsa orizontal la nivelul "bordului" sau dai din cap. That's all....
*

pe mine m-au salutat unii asa eu le-am dat flash ei si-au intins piciorul ....... acum nu stiu ce sa zic dar mai multi au facut asa in afara orasului ; in oras toti fac din mana........

--------------------
. . .
929y

+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:32
Post #68

QUOTE(vasile82 @ 16 Feb 2007, 12:23)
AAlpine1 daca un motociclist se baga aiurea si este accidentat nu mai este vina soferului auto.
Intrebare pentru motociclisti;
De ce va place asa mult sa mergeti pe axul drumului. Si mai ales pe segmentul dintre Academia de politie si Prisma?
*

ala cu masina nu se da de pe banda a 2 la o parte.......ci ce rost ar avea.... ca e mai usor sa il iei prin stanga (na nu se dau flash-uri)
unii vor sa mai testeze carenele vs oglinzile care vin din contrasens.......

--------------------
. . .
929y

+
vasile82
post 16 Feb 2007, 12:35
Post #69

Membru autentic

@AAlpine1 si in conditiile astea cine nu respecta legea? A cui este vina? Am dat exemplul asta ca este f aglomerat.

--------------------
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:37
Post #70

QUOTE(os @ 16 Feb 2007, 12:18)
Stimati galagiosi,

va rog sa ma lamuriti si pe mine: in naivitatea mea eu credeam ca-i obligatia conducatorului sa aiba grija ce face - si nu a altora sa-l vada/auda.

Daca puteti veni cu argumente solide, o sa va cred. Pina atunci dati-mi voie sa clasez aceasta atitudine direct linga lanturile si ghiulurile de neam prost.
*

ai dreptate aici dar cand vine unu mai tare SI NU ARE TOBE SAU FLASH-URI nu ai cum sa il vezi sau sa il auzi.......
dar si motociclistu daca a trecut de 50-60 de km e pe barba lui e riscul lui......

--------------------
. . .
929y

+
Lexy
post 16 Feb 2007, 12:38
Post #71

Just ME

Vasile 82 sa te intreb si eu de cate ori te-ai dat la o parte cand ai vazut ca vrea sa te depaseasca un motor?Probabil de putine ori....ca da-l naibii s-o ia pe contrasesn daca vrea,nu?

--------------------
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:41
Post #72

QUOTE(vasile82 @ 16 Feb 2007, 12:35)
@AAlpine1 si in conditiile astea cine nu respecta legea? A cui este vina? Am dat exemplul asta ca este f aglomerat.
*

lasa ca daca stai si u pe banda a 2 mai pe dreapta nu te costa nimic..........
nu cred ca e vre unu (motociclist) care sa intre pe banda de contrasens cand face depasirea.....

--------------------
. . .
929y

+
vasile82
post 16 Feb 2007, 12:43
Post #73

Membru autentic

Lexy daca unul se grabeste ma dau la o parte, indiferent de vehicolul pe care-l conduce. Fac naveta zilnic Ploiesti Bucuresti. Merg pe principiul de a lasa nebunul/vitezomanul sa se duca.

--------------------
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:46
Post #74

QUOTE(vasile82 @ 16 Feb 2007, 12:43)
Lexy daca unul se grabeste ma dau la o parte, indiferent de vehicolul pe care-l conduce. Fac naveta zilnic Ploiesti Bucuresti. Merg pe principiul de a lasa nebunul/vitezomanul sa se duca.
*

e bine ca mai exista persoane care gandesc asa ............. dar sunteti pe cale de disparitie dar nu din cauza accidentelor .....

--------------------
. . .
929y

+
Lexy
post 16 Feb 2007, 12:49
Post #75

Just ME

Mai asta-i o discutie fara sfarsit. Pentru ca, ca si in trafic fiecare are dreptate in felul lui. Si peste tot in fiecare tabara exista nesimtiti, exista ignoranti, exista frustrati si lista poate continua .....

--------------------
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 12:51
Post #76

QUOTE(Lexy @ 16 Feb 2007, 12:49)
Mai asta-i o discutie fara sfarsit. Pentru ca, ca si in trafic fiecare are dreptate in felul lui. Si peste tot in fiecare tabara exista nesimtiti, exista ignoranti, exista frustrati si lista poate continua .....
*

lasa, cu ocazia asta trece mai usor timpu la munca radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
929y

+
AL
post 16 Feb 2007, 12:54
Post #77

Member

semnul cu piciorul descris mai sus e semn de multumesc importat din Franta (uneori se practica si in Italia)... sper sa-l vad mai des si pe la noi si mai rar circulatia in grupurilor in pluton si si mai rar liniutele celor cu tobe modificate pe la ore tarzii de noapte sau viteze de peste 50 km/h pe aleile dintre blocuri pe unde se joaca copii (!)... pana la urma motociclistii sunt oameni care folosesc masinarii iar bunul simt e acelasi sa si in cazul soferilor... adica e sau nu e!.. in rest pace tuturor!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
DomnulK
post 16 Feb 2007, 13:06
Post #78

ex kAndrei

oare de ce au mentionat astia i noul cod rutier ca motocicletele, motoretele, mopedele au obligatia in timpul deplasarii pe drumurile publice sa mentina AMBELE roti pe suprefata de rulare?...
mai intai de a se da permisul ar trebui sa se faca un test psihologic in adevaratul sens al cuvantului. iar examenul pentru moto..sa nu se mai desfasoare cu ochii aproape inchisi ai politistului. sa dea si ei traseu si nu poligon...c anu vor circula in poligon ci pe drumuri publice unde sunt participanti la trafic...si deasemenea in timpul orelor de pregatire sa faca doar initierea in poligon si traseul pe strada, in trafic....n-ati vrea sa vedeti unul care abia si-a luat carnetul de moto cum iese pe strazi si face numai belele....dar fiind "jmeker" el are dereptete deci e indreptatit sa-ti ias ain fata de pe cedeaza, si dupa ce dai peste el sa-ti faca parrizul franjuri cu casca din dotere...
sa fim seriosi si obiectivi....lichele sunt peste tot...in ambele tabere...numai la noi "conservarii" si si la voi "donatorii de organe" .

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 13:24
Post #79

QUOTE(kAndrei @ 16 Feb 2007, 13:06)
sa fim seriosi si obiectivi....lichele sunt peste tot...in ambele tabere...numai  la noi "conservarii" si si la voi "donatorii de organe" .
*

dar la voi/noi conservarii sunt mult mai multi decat la moto; inca la moto nu exista segemntul feminin pe cand la auto...........dzeu cu mila...

--------------------
. . .
929y

+
vasile82
post 16 Feb 2007, 13:26
Post #80

Membru autentic

AAlpine1 ai uitat de Lexy. vezi ca iar se aprinde discutia. Nu suntem misogini! da?!?

--------------------
+
RS/STI
post 16 Feb 2007, 13:31
Post #81

Membru incepator

Fi sigur ca o toba omologata nu face atata galagie cat una sparta !!!!!! http://www.arrow.it/eng/ricercaprodotti/li...nda+cbr+1000+rr si aici vei vedea care sunt omologate si care nu ......aia de la RAR nu sunt idioti dar nu se stie ce toba are motociclistul
da de cand are 1000 rr cai pe care ii zici u ?
De cand il modifici http://www.powercommander.com/125-411.aspx ...asa cum are si Loganul 1.6 16 V 122cp , dar discutia nu era de puterea motocicletei mele ......dar ma rog....

generatia chip toba si filtru am un singur lucru sa iti zic DREAM ON daca mai aveai turbu si ii faceai chip mai ziceam.....

Nu mai zice atat pentru ca motocicleta are din fabrica 174cp ( Honda cbr 1000rr fireblade repsol replica 2005) iar +8cp nu este chiar un vis sa scoti. Daca tu nu vrei sa crezi, e parerea ta si sincer poti sa o pastrezi, daca ai ceva cu mine exista pm.

scuze a fost offtopic era pentru @AAlpine1

This post has been edited by RS/STI: 16 Feb 2007, 13:34

--------------------
Dacia Logan 2006 - dreptunghiular
+
DomnulK
post 16 Feb 2007, 13:34
Post #82

ex kAndrei

QUOTE(AAlpine1 @ 16 Feb 2007, 13:24)
dar la voi/noi conservarii sunt mult mai multi decat la moto; inca la moto nu exista segemntul feminin pe cand la auto...........dzeu cu mila...
*

da or fi mai multi la auto, dar se pierd in multimea de restul. pe cand la voi la moto dupa ce ca sunteti o mana de oameni printre voi sunt 50% sau peste "lichele". si de aia iesiti in evidenta si va ia lumea la 13-14 pe unde va vede, chiar daca faceti parte din cei putini cu bun simt.
btw stii care sunt cei mai cu bun simt motociclisti?
in caz ca nu stii e vorba de cei cu sovietice sau mosulicii aia la 60 de ani cu nemtesti si rusesti, pe locul doi sunt cei cu cross-uri, ier cele mau multe exemplare cu comportament deviant in trafic su cei cu japoneze...
oare ma insel? oare nu?

QUOTE(RS/STI @ 16 Feb 2007, 13:31)
( Honda cbr 1000rr fireblade repsol replica 2005)
*

1000rr repsol replica e doar mai scump ..ca i-au pus abtipilde cu repsol..in rest e un 1000rr... sincer nu as da cu 100 de euro in plus pentru niste abtipilduri. da-mi mie 500 de euro si-ti colez eu motocicleta cu stickerele repsol si-ti mai raman si tie 500 de euro sa te dai cu ea proaspat devenita repsol replica biggrin.gif

scuze de offtopic

This post has been edited by kAndrei: 16 Feb 2007, 13:40

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
VladG
post 16 Feb 2007, 13:51
Post #83

Membru preistoric

QUOTE(AL @ 16 Feb 2007, 14:54)
semnul cu piciorul descris mai sus e semn de multumesc importat din Franta (uneori se practica si in Italia)... sper sa-l vad mai des si pe la noi si mai rar circulatia in grupurilor in pluton si si mai rar liniutele celor cu tobe modificate pe la ore tarzii de noapte sau viteze de peste 50 km/h pe aleile dintre blocuri pe unde se joaca copii (!)... pana la urma motociclistii sunt oameni care folosesc masinarii iar bunul simt e acelasi sa si in cazul soferilor... adica e sau nu e!.. in rest pace tuturor!
*

ok, deci pana la urma mi-a multumit blush.gif
Ei, l-am iertat pe jumatate. Mai tare ma enervasem ca am crezut ca m-a si injurat, dupa ce ca gresise.
Si eu mai fac greseli in trafic cateodata, dar imi cer scuze cand o comit, asa mi se pare civilizat si am pretentia sa mi se raspunda la fel...

--------------------
+
Lexy
post 16 Feb 2007, 13:59
Post #84

Just ME

QUOTE(AAlpine1 @ 16 Feb 2007, 13:24)
*

Nu exista segment feminim?Hmm ciudat...cunosc personal 3 sau 4 fete care au moto...probabil ca ele nu se pun la socoteala cum nu se pun nici restul care sunt dar nu le cunosc.
Sau ca sa se cunoasca trebuie sa fie jumatate plus 1?

Sa fim seriosi ca la moto ca si la masini femeile's mai degraba prea "linistite" ptr ce trafic e..pe cand masculii feroce fac fel de fel de barbatii ptr a demonstra ca's capabili!!!

@VladG...te asigur ca am vazut gestul asta de cateva ori si la prietenul meu si te asigur ca nu era de multumire biggrin.gif . Nu neg ce a zis Al mai sus, o fi adevarat..insa in ro eu n-am prea vazut.

This post has been edited by Lexy: 16 Feb 2007, 14:01

--------------------
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 14:07
Post #85

QUOTE(RS/STI @ 16 Feb 2007, 13:31)
Fi sigur ca o toba omologata nu face atata galagie cat una sparta !!!!!! [url=http://www.arrow.it/eng/ricercaprodotti/li...nda+cbr+1000+rr]
  Nu mai zice atat pentru ca motocicleta are din fabrica 174cp ( Honda cbr 1000rr fireblade repsol replica 2005) iar +8cp nu este chiar un vis sa scoti. Daca tu nu vrei sa crezi, e parerea ta si sincer poti sa o pastrezi, daca ai ceva cu mine exista pm.

scuze a fost offtopic era pentru @AAlpine1
*

de unde rezulta ca ai castigat 8 cp ?
ai facut un test dino sau asa ti-au zis baetii care ti l-au montat ?
la o masina cu motor aspirat <2500 e greu sa scoti 5 cp din chip dar la o motocicleta....... si ai simtit cei 8 cp in plus ????

--------------------
. . .
929y

+
WUB
post 16 Feb 2007, 14:07
Post #86

Membru incepator

Din ce am vazut pe motociclism.ro motociclistii mor de tineri. Important e sa fim constienti ca impatim aceasi bucata de asfalt si sa avem grija unii de ceilalti.

--------------------
ARR NXT 2002
+
VladG
post 16 Feb 2007, 14:15
Post #87

Membru preistoric

QUOTE(Lexy @ 16 Feb 2007, 15:59)

@VladG...te asigur ca am vazut gestul asta de cateva ori si la prietenul meu si te asigur ca nu era de multumire biggrin.gif . Nu neg ce a zis Al mai sus, o fi adevarat..insa in ro eu n-am prea vazut.
*

Avand in vedere raspunsurile primite, daca-mi mai face vreunul schema, singura solutie e sa-l opresc si sa-l intreb, daca ma baga sau daca nu. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Asta daca reusesc sa-l prind ph34r.gif

--------------------
+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 14:22
Post #88

QUOTE(Lexy @ 16 Feb 2007, 13:59)
Nu exista segment feminim?Hmm ciudat...cunosc personal 3 sau 4 fete care au moto...probabil ca ele nu se pun la socoteala cum nu se pun nici restul care sunt dar nu le cunosc.
Sau ca sa se cunoasca trebuie sa fie jumatate plus 1?

Sa fim seriosi ca la moto ca si la masini femeile's mai degraba prea "linistite" ptr ce trafic e..pe cand masculii feroce fac fel de fel de barbatii ptr a demonstra ca's capabili!!!

*

nu ma pricep la statistici dar ca sa existe un "segment" feminin in lumea moto macar ar trebuii sa exista ceva peste 25 % cred din total motociclistilor ? ca exista 20 de femei cu moto din 600 de motociclisti in buc. sa nu vorbim de tara ??? si care merg de 2-3 la 2 saptamani poti sa zici acest lucru ???

e cum ai zice ca exista un segement de dacii modificate (gen sgm), care mai sunt ca a lui poate 1-2 in tara, inferioare mai exista pana 20 dar poti sa spui ca acest segement exista si poti sa il iei in calcul din cate masini exista, sau din cate masini modificate exista ??????

exista femei care stiu sa conduca dar sunt prea putine, cum exista si motocicliste care sunt putine, fata de anii trecuti femeile au inceput sa faca scoala de moto posibil ca anul asta sau la anu nr. de motocicliste o sa creasca (foarte bine, parerea mea) dar inca nu cred ca poti cu 20 de motocicliste (sa zicem) din 600 de motociclisti ca exista acest segement (parerea mea in buc)

parca cu ceva timp in urma era o revista (de moto) in care au aparut 8 (parca) motocicliste (bv lor) pe care le-am mai vazut pe forumuri de moto ......

--------------------
. . .
929y

+
AAlpine1
post 16 Feb 2007, 14:23
Post #89

QUOTE(VladG @ 16 Feb 2007, 14:15)
Avand in vedere raspunsurile primite, daca-mi mai face vreunul schema, singura solutie e sa-l opresc si sa-l intreb, daca ma baga sau daca nu.  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
Asta daca reusesc sa-l prind  ph34r.gif
*

si ne zici si noua radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
929y

+
andu911
post 16 Feb 2007, 14:34
Post #90

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Mie imi plac motocicletele. Dar nu prea am pe unde sa merg, daca imi iau asa ceva. Dupa parerea mea...a avea motor in Romania, e ca si cum ai avea Ferrari si ai locui in Chitila. Ar trebui sa lasi masina la vreo 2 kilometri de casa, din cauza gropilor prin care n-ai putea merge cu un Ferrari.
Asa si cu motoarele, unde dracu sa alergi cu ele ? De gasit gasesti o portiune de 300 metri libera, unde sa-i dai putina blanita, dar risti sa te tamponezi cu vreun taxiu sau papuc grabit.

--------------------
- - -
+
9 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 18:46
Forum Renault