DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Stie cineva cum sa ne mai securizam daciile?, Mi-au furat pana acum 2 mp3-playere, si 2 boxe

Seb_
post 19 Feb 2007, 10:33
Post #31

Membru activ

Group: Members

QUOTE(northwood @ 19 Feb 2007, 10:18)
CASCO. A, si o sa trebuiasca sa ai fata de la radio-CD-mp3 cand te duci sa-ti faci dosarul de dauna, asa ca nu o lasa in masina smile.gif

Si daca pui in calcul ca mai toti asiguratorii(inclusiv maritul Alliantz) pun o fransiza de 100Euro pentru orice interventie, rezulta ca daca iti fura de 50 de ori MP3 playerul si ala costa pana in 350 de lei,.. de 50 de ori il platesti singur.

Sa traiasca asiguratorii si sa isi faca sedii cat mai mari. mad.gif

--------------------
DACIA LAUREATE 1,4MPI - XX 55 SEB 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ANTIdacie
post 19 Feb 2007, 10:40
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Eu am casco la masina dar nu am trecute casetofonul si boxele!Prb e ca am gasit actele doar de la boxede de pe spate care sunt mai recent cumparate(acum un an fata de cas si boxele de pe fata care au cam 5 ani)!Pt a le asigura trebuie sa ma duc cu actele tuturor?
Apropo de 2 zile dorm iepureste deoarece mi-am dat jos bordul vechi si instalatia electrica nu am apucat sa o pun la loc, si implicit alarma!Imi e sa nu imi fure boxele ca doar astea au mai ramas pe masina!

This post has been edited by ANTIdacie: 19 Feb 2007, 10:42

--------------------
Harb de dacie 1310 - DMITHEONE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 17:43
Forum Renault