In Gura Presei, Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
![]() ![]() ![]() |
In Gura Presei, Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
cristyyy2003 |
![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(daciafan @ 2 Sep 2008, 21:51) acum ca domnul vadim a fost sapat si din interior si exterior de catre toti politicienii din tara asta deoarece el era singurul om cinstit singurul care ne mai poate salva in lupta cu oligarhiile financiare asfaltatorii vanzatorii de flota este actualul presedinte! daca o sa colaboreze si cu becali cum au fost tentative si avand in vedere ca boc a initiat contacte ascunse pentru salvarea domnului vadim si a peremeului trag sperante ca se va reface triumviratul de aur la conducerea patriei, vadim-becali-basescu. Si sper sa dea o lege sa nu mai aibe nimeni voie sa ii ia in deradere pe acesti eroi ai neamului romanesc. Votati-i ca nici nu stiti ce pierde-ti. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Clar....dar pacat!
Au avut ocazii, au avut suporteri...dar nush ce draq nu s-a legat. Poate norocul..... Buna povestirea lu' Badea de la final ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asteptam continuarea diseara
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Care n-a venit
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
ba, ma intreb si eu ca proasta-n tirg: cit de searbada sa fie viata unuia care-si pune nadejdea in mirciulik si-i comenteaza prestatiile ...
ba, si mai rau, il crede a fi sincer pe basinosul ala, ii asteapta emisiunile si i le soarbe cu nesat ... bai oameni buni, puneti mina pe o carte, gasiti-va un hobby, apucat-va de baut, ceva ! si eu ma mir ca un cretin ! da' la Magda cine se uita ? pe Elodia cine o cauta ! |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
1. Pai io unu nu vin din cartier.... ori de pe iRC
2. N-a zis nimeni, ori eu n-am sesizat, ca-i un nou zeu Badea ori ceva gen, doar ca relateaza realitatea zilei intr-un mod comic..si da, de fiecare data cand am ocazia il vizionez. 3. Unii dintre noi avem hobby-uri care mai de care: serviciul, iesirile cu bicicleta, calatoriile in weekend, concediile, wii, etc. Integrarea in organizatia "Alcolicii anonimi" ti-o lasam tie ![]() 4. QUOTE si eu ma mir ca un cretin n-am zis-o noi! ![]() Acu' serios ...nu te obliga nimeni sa te uiti (si observ ca o faci) si nici sa citesti parerile unora si altora desper IGP. Numa' bine! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
a cam dat-o in balarii cu filmul ala in care da cu pumnu-n stalpu' ala de cauciuc. destul de penibil, dupa cum a si recunoscut.
in rest e ok gagiul. ii merge mintea. ii injura toata ziua pa politicieni, isi refuleaza frustrarile (frustrari asemanatoare cu ale majoritatii). cam atat. totul e doar show. nimic constructiv, cum zicea cineva mai sus. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
pai sa invii un topic mort de-un an insemna ca ori vrei sa te bagi in seama ori il placi sincer !
prima varianta e mai putin ridicola ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() Pana la urma vorbim de un show care e cu ... realitatea de zi cu zi pe care o traim cu totii. Nimic altceva! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
ache2 |
![]()
|
ma rog, fiecare cu preferintele lui ...
inteleg sa nu-l placi pe base ... da-l in c...t ca nu-i frate cu tata, insa mirciulik e nesarat ! nu ei il periau pe basel pe vremea cind solutia felix nu era imorala ? si il lustruiau, nu gluma ! in 3 saptamini au devenit dusmanii lui de moarte ! ii inteleg ca faca meseria asta, maninca si gura lor o friptura si-o salata la Lido, insa nu trebuie sa o faca cu atita aplomb ! adica sa le dea mai largi ... insa probabil au norma de scuipat ! daca miine printr-o minune te-ai face presedinte si l-ai declara pe felix securist imputit (asa cum este de altfel), sa vezi ce te-ar mai mursica ! noroc ca minunile nu se intimpla asa des ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(MihaiD @ 17 Sep 2008, 14:54) Asta a fost in emisiune aseara de ce?![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
QUOTE(ache2 @ 19 Sep 2008, 08:31) ba, ma intreb si eu ca proasta-n tirg: cit de searbada sa fie viata unuia care-si pune nadejdea in mirciulik si-i comenteaza prestatiile ... ba, si mai rau, il crede a fi sincer pe basinosul ala, ii asteapta emisiunile si i le soarbe cu nesat ... bai oameni buni, puneti mina pe o carte, gasiti-va un hobby, apucat-va de baut, ceva ! si eu ma mir ca un cretin ! da' la Magda cine se uita ? pe Elodia cine o cauta ! QUOTE(ache2 @ 19 Sep 2008, 09:43) pai sa invii un topic mort de-un an insemna ca ori vrei sa te bagi in seama ori il placi sincer ! prima varianta e mai putin ridicola ![]() Dupa cum ziceau si alti colegi de forum, nu esti obligat sa te uiti. Deoarece avem pretentii de oameni mai destupati la ... si anume, minte fiecare are dreptul la parerea lui. Detectez un ton de superioritate fata de cei care urmaresc emisiunea acestui "rasinos" si nu e tocmai frumos din partea ta. Evident imi pot da cu parerea referitor la persoana ta, si de injurat cred ca stim toti. Unul mai bine ca celelalt. Oricum in ambele posturi esti frustrat si complexat. Iti faci nervi pentru ceva care pentru tine nu conteaza. Logica ? P.S. Conditia in care te aflii si care personal ne'ai impartasit'o se manifesta doar in targ sau si inafara incintei acestuia ? QUOTE(cristib @ 19 Sep 2008, 09:27) a cam dat-o in balarii cu filmul ala in care da cu pumnu-n stalpu' ala de cauciuc. destul de penibil, dupa cum a si recunoscut. in rest e ok gagiul. ii merge mintea. ii injura toata ziua pa politicieni, isi refuleaza frustrarile (frustrari asemanatoare cu ale majoritatii). cam atat. totul e doar show. nimic constructiv, cum zicea cineva mai sus. Teribilism, show off, figuri ... probabil, posibil. Oricum nu e prima oara, pentru cei care mai retin faimosul spagat pe doua scaune, exercitiu efectuat de cate ori se ivea ocazia. Indiferent, eu ii apreciez rapiditatea si forma fizica. Hai sa fim realisti totusi. Stiti cum e ... ce'i al lui e pus deoparte. Sau asta era cu ciocolata ? ![]() This post has been edited by HellRaiser: 19 Sep 2008, 14:24 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu e nici el foarte "rasarit", dar decat sa va uitati la Badea, mai bine la Oreste.
Nu stiu de ce aveti impresia ca un om care nu are nicio pregatire -ceeea ce se observa cand intra in unele subiecte de "logica"-, care abereaza, cateodata minte si enumera lucruri pe care le stim toti, aduce un plus presei. Cine naiba are o revelatie uitandu-se la antene? Ca sa schimbe in bine un om ar trebui sa presupunem ca schimba un om care isi da seama, dintr-odata, in ce tara aiurea traieste. Ori, un om care nu a realizat asta pana acum si inca se uita la antene, nu are nicio sansa de izbanda. Sunt ca si cei care se cred revolutionari si luminati, dar dau bani sa castige la lotto cu MARELE BILET si lupta contra LABELOR de pe televiziunea nationala. Deci, o emisiune care nu aduce nimic nou si nici macar nu informeaza. ... |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
oreste, ala e un pic ciudat.
ce-i cu atatea bratari si inele pe la mana ![]() guru de la antena 115574_pic.jpg This post has been edited by Alexu7: 19 Sep 2008, 15:20 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ache2 |
![]()
|
QUOTE(HellRaiser @ 19 Sep 2008, 16:22) Oricum in ambele posturi esti frustrat si complexat. Iti faci nervi pentru ceva care pentru tine nu conteaza. Logica ? zi, zi, domnu' psihanalist ! frustrat si complexat ? cum de m-ati prins, si de unde (ce) anume ? pai cind esti intr-un loc in care singurele posturi in limba romana sunt TVR International, ProTV International, 2 posturi evanghelice si 2 antene d-ale lu' felix, la ce sa te uiti ? si uite asa ajungi frustrat si complexat, badie ! da' tu sa stai linistit, badea rulzzz, e cel mai zmeker ! restu' e niste prosti basescieni ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 19 Sep 2008, 15:18) oreste, ala e un pic ciudat. ce-i cu atatea bratari si inele pe la mana ![]() E mai ciudat, dar macar la emisiunea lui (care e pe b1 acum, din cate stiu eu) mai auzi si lucruri interesante. Nu spun ca ar fi neaparat adevarat ce spune, nici el nu sustine asta, ci sunt doar ipoteze. Mostra: Repet, nu am spus ca e super-emisiune, dar prefer oricand sa ma uit la ceva asemanator decat la Badea Mircea. This post has been edited by eXtenSion: 19 Sep 2008, 16:57 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sunt pe jos de ras. Ce masacarici a fost in seara asta la faza cu lovitul mingii cu piciorul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Io am crezut ca-i da una la laptop
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:50 |