Bricheta pe 12V permanent
![]() ![]() ![]() |
Bricheta pe 12V permanent
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai intrerupi cele doua fire galbene unite (sunt doua fire pentru ca unul vine de la siguranta F38 si altul se duce la mufa radio) cu pinul 2 de pe mufa brichetei si apoi te legi cu pinul respectiv pe un plus permanent (siguranta pe fir).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
E disponibilă pe undeva schema electrică, că din câte îmi dau seama din spusele tale (siguranța F38) ar fi.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de unde ai luat mp3 plaierul cu fm transmiter? si cat ai dat pe el.daca nu poti aici ,zi-mi pe pm, te rog
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la ce-ti trebuie schema? vezi ca la casetofon ai un fir de 12v permanent, firul rosu daca nu ma insel... te legi de acolo, ca este cel mai apropiat loc. si asa ai si certitudinea ca exista totusi o siguranta, deci nu va mai trebui sa pui tu una; va trebui sa demontezi ornamentele dintre scaune (pe amindoua) ca sa ajungi la bricheta, apoi va trebui sa demontezi ori casetofonul, ori masca de la consola centrala
te-as fi ajutat eu cu cea mai mare placere, e chestie de maxim jumatate de ora This post has been edited by Dsign: 13 Aug 2006, 21:50 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
[quote=salutcalin2002,13 Aug 2006, 22:06]
de unde ai luat mp3 plaierul cu fm transmiter? si cat ai dat pe el.daca nu poti aici ,zi-mi pe pm, te rog Ieri la Metro , 190 de Roni, dar vezi ca e fara memorie , trebuie sa iti iei un pen -stick pe USB si sa il bagi ... |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
ursamajor |
![]()
|
Băieții cu MP3+FM transmitter vedeți aici. Băiatul e plecat din țară acum. Peste două săptămâni îl găsiți. Am vorbit eu cu el pe messenger. La Metro parcă avea la vreun milion (cu cât îl dă și băiatul ăla) dar n-avea port audio și era altfel, dreptunghiular.
Celorlalți le mulțumesc pentru sfaturi. Voi încerca să rezolv problema. ![]() This post has been edited by ursamajor: 14 Aug 2006, 06:16 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
va salut respectos
si scuze daca n-am postat bine... am o problema si sunt in cautarea unor informatii si lamuriri cat mai la obiect; despre probleme asemanatoare am tot citit dar as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva despre ceea ce as vrea sa fac... in fine, pe scurt, intentionez sa-mi alimentez detectorul de radar direct de la o sursa de curent printr-un fir ce va ramane pe "pozitie" pana sus la oglinda retrovizoare centrala. din cate am inteles, as putea sa iau curent de pe bricheta, dar e mai incomod sa trag firul pana la ea (fir mai lung, ce atarna din consola centrala spre plasticul central, cel cu bricheta) sau..., de undeva de la tabloul cu sigurante (am mai auzit la cineva)... dar aici nu vad cum as putea sa ma leg la sursa de curent. Necesita demontare ? multumesc anticipat, |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
thesys pai trage fir din plafoniera.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La plafonieră ai 3 fire:
+ permanent contact uși (-) masă caroserie (-) Pentru descriere mai detaliată, caută pe forum, și-au mai montat baieții. ![]() De exemplu aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=60343&hl= This post has been edited by Catalin Marinarul: 14 Feb 2007, 10:04 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
si inca ceva. pe firul de+ am inseriat o siguranta de 1mA. gasesti siguranta si suportul ei la orice magazin de electronice.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
vasile82 |
![]()
|
Da. Asa scrie la caracteristicile detectorului in ceea ce priveste alimentarea.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE De exemplu aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=60343&hl= am citit si posturile acestea, dar nimic la subiect, se bate campii daca sunt legale sau nu detectoarele multumesc insa pentru idee, sincer nu ma gandeam la plafoniera pana la urma e musai necesara acea siguranta de 1mA? o sa incerc sa vad ce iese, o sa pun si poze cand o sa realizez montajul o zi buna, |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu am documentația vreunui detector pe aici, dar tare mă îndoiesc că poate consuma doar 1mA, având în vedere cât de tare se încălzește...
Siguranță pe acel fir e recomandată, dar eu aș pune una mai mare, de minim 1A. Îmi cer scuze că am deviat de la subiectul topicului. This post has been edited by Catalin Marinarul: 14 Feb 2007, 11:01 |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu nu as alimenta de la plafoniera.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vasile82 |
![]()
|
@thesys eu am montat siguranta pentru simplul motiv ca era specificata de catre producator (detectorul este cobra - nu mai stiu exact modelul). oricum pretul sigurantei a fost foarte mic. Pana acum nu s-a ars. Si la urma urmei ai o protectie in plus.
Bafta |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
thesys |
![]()
|
QUOTE Eu nu as alimenta de la plafoniera. @IRONICK de ce? ai un motiv intemeiat? poate stii mai multe, te rog, poti sa explici ? important e sa fie un curent continuu, sa-mi mearga detectorul, si nu doar cand deschid usa.. ![]() multumesc, |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
IRONICK |
![]()
|
Pentru ca plafoniera se alimenteaza din UCH. Pentru ca plusul ala este pe temporizator. Adica ala care stinge plafoniera cand ai uitat-o pentru mult timp. Pentru ca sectiunea firelor este de 0.5mm. Pentru ca eu as trage alimentare separata protejata cu siguranta si eventual un comutator de on/off. Pentru ca nu stiu cat consuma un detector de radar si mA-ul ala este penibil. Adica pana si ledul ala de power on consuma mai mult de 1 mA. Pentru ca eu nu stiu sa existe sigurante de 1mA. Pentru ca alea miniatura au > 50mA si nu cred ca folosit el asa ceva.
This post has been edited by IRONICK: 14 Feb 2007, 20:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vasile82 |
![]()
|
Siguranta este de 1A. Am preluat "montajul" respectiv de pe vechea masina si intre timp a intervenit uitarea se pare.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:54 |