DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Targoviste-Bucuresti, Soseaua Pipera - Erou Iancu Nicolae

St
post 26 Feb 2007, 14:40
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Iddea este ca mircuri pe la 7:30-8 trebuie sa ajung pe soseaua piperea. Pe unde o iau ca sa ajung mai repede? Cihitila-Soseaua chitilei-Bulvardul Grivitei-Strada Turda-Bulevardul Primaverii-Bulevardul Aviatorilor-Soseaua Pipera. Sau Chitila-Centura-DN1-Soseaua Pipera. Personal cred ca varianta a doua este mai rapida. Insa nu am fost nicioadata in zona asa ca nu prea am idee pe unde ajung mai repede.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
drumaru
post 27 Feb 2007, 16:05
Post #2

Membru

Ideea este sa ajungi pe la 6.30-6.45 la intersectia DN7 cu centura - daca o iei prin oras, la ora aia faci probabil vreo 15 minute pina la podul grant, inca vreo 10 pina la aviatorilor si de aici inca vreo 5 pina la intersectia pipera cu nicolae caranfil;
- daca o iei pe centura, in 4-5 min. esti in mogosoaia, in 3-4 min. esti la doi cocosi, in 5-6 min. la podul otopeni (sa zicem 15 minute); in mod normal, la ora aia se trece usor de otopeni (sa zicem maxim 5 minute de asteptare), mai ai vreo 4-5 minute pina la soseaua pipera- tunari, din nou ar trebui sa fie destul de liber (4-5 minute de asteptare maxim), iar de aici la dreapta si tot inainte, pina la sensul giratoriu si de aici la dreapta.

Conteaza mult unde pe soseaua pipera ai treaba (daca e mai aproape de oras, ia-o prin oras!).
Doi - daca o iei prin oras, n-ai de ce sa treci pe bd. primaverii!

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
St
post 27 Feb 2007, 16:29
Post #3

Membru

In pipera, langa magazinul JilieVille.(Sper ca am scris corect).

Bd-ul primaveri l-am introdus eu uitandu-ma pe harta.

La 8:50 trebuie s afiu in parcarea magazinului mai sus mentionat. Cred ca daca plec la 6 din Targoviste ajung. Pe centura la ora 2-3, cam cat fac pan ain aceeasi locatie?

--------------------
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
adister
post 27 Feb 2007, 16:46
Post #4

Membru autentic

Eu stiu un singur Jolie Ville care e pe Erou Iancu Nicolae, in zona Gradinii Zoologice, peste drum de IPRS Baneasa...nu stiu sa mai fie unul si pe Strada Pipera...
Pentru cel din Baneasa, drumul cel mai bun pentru tine e Chitila - Mogosoaia - Soseaua de Centura - la Pod Otopeni faci dreapta spre Bucuresti (treci pe langa dealer Volvo si IPSO Otopeni) si mergi pana la primul semafor unde faci la stanga - de aici mai ai vreo 2 km pana la Jolie Ville...

PS - in cazul in care mai e un Jolie Ville si pe Pipera, varianta de mai sus nu mai e asa de buna la ora aia smile.gif

LE: o harta aici

This post has been edited by mem: 27 Feb 2007, 16:48

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
St
post 27 Feb 2007, 18:03
Post #5

Membru

Intre timp m-am mai documentat, si de fapt pe strada Erou Iancu Nicolae trebuie sa ajung smile.gif, nu pe Soseau Pipera cum intelesesem eu initial.

Multumesc mult.

Dimineata la 6 plec. Cred ca nu e problema sa nu ajung acolo pana la 7:50, ora corect a, nu 8:50 cum am scris din greseala prima data.

This post has been edited by St: 27 Feb 2007, 18:03

--------------------
+
St
post 28 Feb 2007, 19:39
Post #6

Membru

Gata , s-a rezolvat smile.gif

Ps: Daca va grabiti vreodata sa nu va alegeti cumva centura bucurestiului ca loc de graba...

--------------------
+
adister
post 1 Mar 2007, 12:18
Post #7

Membru autentic

Stai linistit ca nici cu restul Bucurestiului nu ne e rusine wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
St
post 1 Mar 2007, 15:37
Post #8

Membru

Stiu. Bucurestiul e primul oras unde am stat de trei ori la un semafor (rosu/verde/rosu/verde/rosu/verde.

This post has been edited by St: 1 Mar 2007, 15:41

--------------------
+
dizzy
post 1 Mar 2007, 16:05
Post #9

Work smart not hard!

era dimineata
la pranz si seara stai si de cate 7 ori la semafor

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
drumaru
post 2 Mar 2007, 15:44
Post #10

Membru

QUOTE(St @ 1 Mar 2007, 15:37)
Bucurestiul e primul oras unde am stat de trei ori la un semafor (rosu/verde/rosu/verde/rosu/verde.
*

De trei ori?! Chiar asa de mult?!! Oh, boy! radmasa.gif
Daca atunci cind merg la munca stau la toate semafoarele de maxim trei ori, ma declar un om multumit!
Pe de alta parte, in Zurich si geneva (orase mult mai mici ca bucurestiul), am stat si de 10 ori la un singur semafor.

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:49
Forum Renault