Targoviste-Bucuresti, Soseaua Pipera - Erou Iancu Nicolae
![]() ![]() ![]() |
Targoviste-Bucuresti, Soseaua Pipera - Erou Iancu Nicolae
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Ideea este sa ajungi pe la 6.30-6.45 la intersectia DN7 cu centura - daca o iei prin oras, la ora aia faci probabil vreo 15 minute pina la podul grant, inca vreo 10 pina la aviatorilor si de aici inca vreo 5 pina la intersectia pipera cu nicolae caranfil;
- daca o iei pe centura, in 4-5 min. esti in mogosoaia, in 3-4 min. esti la doi cocosi, in 5-6 min. la podul otopeni (sa zicem 15 minute); in mod normal, la ora aia se trece usor de otopeni (sa zicem maxim 5 minute de asteptare), mai ai vreo 4-5 minute pina la soseaua pipera- tunari, din nou ar trebui sa fie destul de liber (4-5 minute de asteptare maxim), iar de aici la dreapta si tot inainte, pina la sensul giratoriu si de aici la dreapta. Conteaza mult unde pe soseaua pipera ai treaba (daca e mai aproape de oras, ia-o prin oras!). Doi - daca o iei prin oras, n-ai de ce sa treci pe bd. primaverii! |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In pipera, langa magazinul JilieVille.(Sper ca am scris corect).
Bd-ul primaveri l-am introdus eu uitandu-ma pe harta. La 8:50 trebuie s afiu in parcarea magazinului mai sus mentionat. Cred ca daca plec la 6 din Targoviste ajung. Pe centura la ora 2-3, cam cat fac pan ain aceeasi locatie? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu un singur Jolie Ville care e pe Erou Iancu Nicolae, in zona Gradinii Zoologice, peste drum de IPRS Baneasa...nu stiu sa mai fie unul si pe Strada Pipera...
Pentru cel din Baneasa, drumul cel mai bun pentru tine e Chitila - Mogosoaia - Soseaua de Centura - la Pod Otopeni faci dreapta spre Bucuresti (treci pe langa dealer Volvo si IPSO Otopeni) si mergi pana la primul semafor unde faci la stanga - de aici mai ai vreo 2 km pana la Jolie Ville... PS - in cazul in care mai e un Jolie Ville si pe Pipera, varianta de mai sus nu mai e asa de buna la ora aia ![]() LE: o harta aici This post has been edited by mem: 27 Feb 2007, 16:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
St |
![]()
|
Intre timp m-am mai documentat, si de fapt pe strada Erou Iancu Nicolae trebuie sa ajung
![]() Multumesc mult. Dimineata la 6 plec. Cred ca nu e problema sa nu ajung acolo pana la 7:50, ora corect a, nu 8:50 cum am scris din greseala prima data. This post has been edited by St: 27 Feb 2007, 18:03 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
Gata , s-a rezolvat
![]() Ps: Daca va grabiti vreodata sa nu va alegeti cumva centura bucurestiului ca loc de graba... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca nici cu restul Bucurestiului nu ne e rusine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
St |
![]()
|
Stiu. Bucurestiul e primul oras unde am stat de trei ori la un semafor (rosu/verde/rosu/verde/rosu/verde.
This post has been edited by St: 1 Mar 2007, 15:41 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
era dimineata
la pranz si seara stai si de cate 7 ori la semafor |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
QUOTE(St @ 1 Mar 2007, 15:37) De trei ori?! Chiar asa de mult?!! Oh, boy! ![]() Daca atunci cind merg la munca stau la toate semafoarele de maxim trei ori, ma declar un om multumit! Pe de alta parte, in Zurich si geneva (orase mult mai mici ca bucurestiul), am stat si de 10 ori la un singur semafor. |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:49 |