[VIDEO] incepatori cu 140, cu un ranci de masina
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] incepatori cu 140, cu un ranci de masina
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Asta ar trebui sa fie dovada, sa-i ia carnetul pentru totdeauna. Sa conduca de acum numai Need for speed!
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
aia se pupa de ramas bun.
oricum nu cred ca le-a dat cineva vreun premiu. e prosti.... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Cand eram incepator, am facut si eu asa, dar nu am avut camera
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Si cand se incolacesc in jurul unui copac/stalp si apar la televizor toti se mira ca de ce...cum de s-a intamplat asa ceva...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
valibb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 5 June 05 From: BAIA MARE ![]() |
Bomba pe sosea , altceva nu am de zis nimic
|
--------------------
dacia
1310
Berlina 99 vali
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Tocmai acum au aratat la tv un accident in Constanta unde niste tineri cu ceva bolid au intrat intr-un copac si la impact a explodat masina si au ars toti. Politia nu a gasit nici o urma de franare. Rezultat: 3 morti.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Inconstienti ce pot sa spun, recunosc ca si pe mine m-a luat valul odata, i-am dat doar 120 km/h, pe un drum judetean in linie dreapta, nu era nimeni pe carosabil in acel moment, dar parca zburam
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
inconstienti....m-a luat valu si pe mine odata(deabia luasem carnetu) si am dat 135km/h la o rabla de dacia de prin 1978 cu4 trepte si cu bord 'semafor' de ala fara turometru....daca avea turometru cred ca ma speriam rau.....bine ca nu s-a intamplat nimic
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ii culmea cum pe voi va sperie mai mult si va preocupa mai mult turatia motorului decat viteza masinii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dan22y @ 18 Feb 2007, 19:25) Tocmai acum au aratat la tv un accident in Constanta unde niste tineri cu ceva bolid au intrat intr-un copac si la impact a explodat masina si au ars toti. Politia nu a gasit nici o urma de franare. Rezultat: 3 morti. Uite unde se ajunge... De curajoși din ăștia e plin cimitirul și pușcăria! Dacă șoferul se juca doar cu viața lui ar fi fost ceva, dar să mai ai în mașină și pe alții... Dacă aș avea nevoie de adrenalină aș intra în ring cu un bătăuș sau aș sări de pe un bloc cu patru etaje în gardul viu... ![]() This post has been edited by FlorinG: 19 Feb 2007, 01:41 |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
acuma, intreb si io. daca masina e in buna regula, frane ok, cauciucuri bune si fara camera, drumul bun si drept, care ar fi problema sa mergi cu viteza? exceptand faptul ca poti sa iei amenda..
hai sa nu exageram, totusi. in realitate nu viteza in sine este periculoasa ci viteza NEADAPTATA la conditiile de drum e periculoasa. sunt situatii in care e prea mult 50 la ora (drum sticla- am patit-o) si situatii in care 140 n-are nici o treaba. a, ca-si rupe ala motorul? problema lui.. ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Am trecut azi dimineata prin Mamaia, spre munca....inca se vede negreala pe asfalt de la accidentul pomenit mai sus. A dat si la stiri cateva imagini...Porsche Cayenne parca era...in jur de 200 km/h si n-a mai putut sa o redreseze la rondou, a intrat direct in copac
![]() Ma tot gandesc...de la bariere pana la primul rondou sunt vreo 200 m...cand naiba a ajuns la viteza aia...si cum de n-a redresat-o, ca nu e asa de stransa banda de mers ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
acuma, intreb si io. daca masina e in buna regula, frane ok, cauciucuri bune si fara camera, drumul bun si drept, care ar fi problema sa mergi cu viteza?
ce crezi tu ca se intampla daca-i iesea un caine in fata ? pai in afara de faptu' ca avea multe sanse s-o scape pa contrasens peste tine, mai nimic. Hai sa fim seriosi si noi le-am facut in tinerete, da' parca nu asa grav. Tin minte ca ma duceam la cernica pe camp plin de noroi si ma dadeam de'alatu' toata ziua. tre sa recunosc ca si acum o mai fac ! ![]() bafta. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca fac chestia asta pe o sosea goala si mor doar ei, e problema lor.
Daca pun in pericol viata altora, ar trebui opriti. Eu nu pot sa arunc primul piatra, am mers si eu cu 130-140 cu Dacia si cu Oltcit-ul, dar aveam deja vreo 2-3 ani de permis (nu ca ar fi o scuza). @memyselfandI - ca mergi cu 140 cu Loganul e una, cu o Dacie batrana si obosita e cu totul alceva... nu are ABS, nu are airbag-uri s.a.m.d. This post has been edited by BlaueCorsa: 19 Feb 2007, 11:06 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE ca mergi cu 140 cu Loganul e una, cu o Dacie batrana si obosita e cu totul alceva Adica mi-am luat Logan, sunt jmecher, ma doare la banana de legi si de limitarile de viteza, cam asta vrei sa sugerezi?! Daca in talon scrie viteza maxima 145 km/h ce te intereseaza ce are si ce nu are? nu e trecuta nicunde viteza "recomandata" corespunzatoare diverselor tipuri de autovehicule, ca nu e legal e una, ca zici ca tu poti merge cu cat vor muschii tai ca ai nustiu ce masina, si ala nu poate ca are o rabla , scuza-ma dar e aiurea, legile sunt pentru toata lumea. Sunt de 10 ori mai pericol public ciumetii care accelereaza cand ii depasesti sa-ti arate ce bazati sunt. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nene Argoane, am avut si eu Dacie veche. Nu zic ca e legal sa mergi cu 140 (dar, sa fim seriosi, cati merg chiar conform legii?!), dar siguranta si tinuta de drum difera puternic intre batrana Dacie (la 140 face volanul ca pickhammeru') si Logan...
This post has been edited by BlaueCorsa: 19 Feb 2007, 11:30 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Sa fiu si eu gica, contra ...eu cred ca nu mergea prea bine batranul vitezometru, adica dupa imagini nu pare asa o viteza deosebita, iar intr-o dacie din '78 cand prinzi 140 cred ca se agita mai mult masina.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca zetu are dreptate. Parca merge mai incet de 140. Desi eu am mers pe autostrada cu 130 (pe distanta scurta) cu dacia 1300 1977 din dotare si in afara de zgomot maaaaaaaaaare nu avea nici pe dracu masina. Spre surprinderea mea chiar statea pe drum. I schimb cu logan am miscat scurt o data de volan la 140-145 si mi s-au cam inmuiat picioarele de la reactia masinii..Nu m-am nascut ieri la volan, e drept ca era ud drumul, e drept ca masina nu are directie variabila, e drept ca de abia am miscat de volan doar ca sa vad cum ar raspunde masina, doar atat, nu cu scopul de a face experimente pe viata mea...dar cam naspa a fost senzatia oricum.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu e BMW cu bord de Dacie?
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dementi!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
[quote=memyselfandI,19 Feb 2007, 10:39]
ce crezi tu ca se intampla daca-i iesea un caine in fata ? pai in afara de faptu' ca avea multe sanse s-o scape pa contrasens peste tine, mai nimic. serios, intreb poate chiar ati vazut asa ceva. la viteza aia, poate un caine (animal de marimea aia) sa te arunce de pe drum? intreb ca-s curios. presupunand ca soferul nu se sperie sa traga aiurea de volan, bineinteles |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu el sa referit ca se speria soferu fiind incepator si tragea stanga ca sa il evite daca cainele venea din drepata de pe trotuar. si la cum mergea cu banda dubla incalecata ce sa mai zic sigur intra in ala dupa contrasens
ps eu am farmant o pisicuta luata la 90 la ora din plin ,era bara din fata plina de muci de pisica da bara navea nimic spart rupt ,pisica inca se zbatea in spatele masini am vazuto in oglinda ,la intoarcere nu mai era pe sosea fugise cred ![]() This post has been edited by C@talin: 19 Feb 2007, 14:50 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
la 140 km/h un caine de marime medie iti face varza fata masinii(spoiler , masca), si probabil iti sparge si radiatorul, dar nu te arunca de pe drum. Un caine de marime mare pe langa cele mentionate iti indoaie si capota/aripi si tot nu te arunca de pe drum. Un caine de marime mica nu face mai nimic ca-l iei sub, dar sunt cei mai periculosi ca astia te fac mai al dracu' sa tragi de volan, ca-i vezi asa mici si simpatici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Pe astia nu-i ia Sf Petru la el? Da' numai pe alde astia...
Eu am luat un porc mistret la iesirea din Bucuresti pe la 100 la ora,la exterior masina avea ornamentele sparte,xenon stg praf,far la fel...insa a trebuit sa schimb mult mai multe...Si n-aveam decit 100! |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Cum a tras de volan cand a intrat in curba..asta ajunge sigur subiect de stirile de la ora 5
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 19 Feb 2007, 10:04) ca mergi cu 140 cu Loganul e una, cu o Dacie batrana si obosita e cu totul alceva... nu are ABS, nu are airbag-uri s.a.m.d. Si daca loganul are airbaguri e mai sigur in cazul unui impact la 140km/h decat este o dacia din 1900 toamna? Daca da, eu zic ca te inseli amarnic. PS: Nu cred ca are 140km/h. La o dacie din '99, la 130 pe bord, arata 112km/h pe Gps. Cand sta pe loc arata 0. Acum nu stiu daca in 197* vitezometrele erau "manarite" |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Indiferent ce conduci, in cazul unui impact la 140 km/h ai sanse de aproape 100% sa fii carat de catre SMURD in 3 saci si pe 2 targi.
Totusi, cu ABS masina este controlabila la franare, iar airbag-urile pot amortiza socurile. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:27 |