DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Closed TopicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] incepatori cu 140, cu un ranci de masina

C@talin
post 4 Mar 2007, 01:22
Post #91

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

super nova bate si cielo da nustu de ce,simplu il arde la demaraj,vazut pe fata

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 4 Mar 2007, 02:40
Post #92

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(sobolan @ 3 Mar 2007, 23:10)
....
3. punto nu e clk dar nici logan nu e.... excl.gif
*

Punto e un rahat cu ochi , o masina ieftinache pentru pietelele emergente etc. smile.gif

4.pe big il las in lumea lui.... tongue.gif
*

Intr-adevar aici ai dreptate , ramai tu in lumea berlinei care bate la demaraj Loganul , iar eu raman in lumea reala , aia in care berlinele sunt niste javre pe langa Logan . smile.gif

NU ASCULT MANELE ca altii....
*

Asta banuiam ca o sa zici la un moment dat , e clar ca aici nu este vorba despre berline sau Logane ci despre gusturile mele in materie de muzica . Te roade ca manelistu se plimba in Logan , iar tu intr-o coaja de Punto sau chiar in berlina ? smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
sobolan
post 4 Mar 2007, 09:35
Post #93

membru paros...

From: GL

QUOTE(big2003 @ 4 Mar 2007, 02:40)
Punto e un rahat cu ochi , o masina ieftinache pentru pietelele emergente etc. smile.gif
Intr-adevar aici ai dreptate , ramai tu in lumea berlinei care bate la demaraj Loganul , iar eu raman in lumea reala , aia in care berlinele sunt niste javre pe langa Logan . smile.gif
Asta banuiam ca o sa zici la un moment dat , e clar ca aici nu este vorba despre berline sau Logane ci despre gusturile mele in materie de muzica . Te roade ca manelistu se plimba in Logan , iar tu intr-o coaja de Punto sau chiar in berlina ? smile.gif
*

pai daca e asa loganu ce masina mai e ? ptr. ce piata de desfacere a fost facuta ? asa zic toti care nu au :in loc sa zica ca nu au avut bani sa ia alta mai buna se impaca si ei cu ideea ca loganu e cel mai bun !
fii atent : intra la orice dealer fiat din tara si vezi pretu unui fiat (dar nu punto ca te rupe la bani). incearca sa vezi cat costa un fiat panda(cel mai ieftin fiat) si ai sa ramai masca ! e muuuuuuuult mai scump decat loganu tau ! asa ca fii realist si nu mai da cu bule da-astea......oricun cine stie cunoaste asa ca ce ai scris tu acolo e de ras cu lacrimi ,nu alta.......
ps: incep sa cred ca loganu a fost facut ptr. manelisti ! radmasa.gif
nu mai asculta manele ca ai luat-o pe aratura bre tongue.gif cred ca e vina lu' salam biggrin.gif ....
oricum ,daca nu vad eu vad altii, tu esti din alt film.....asta e clar si cred ca faci intentionat asa...cel putin asa sper.....dar daca tu chiar crezi ce ai scris acolo inseamna ca esti "nu zic cum"..... ma rog, vad altii nu eu.......hai salut !!!!

This post has been edited by sobolan: 4 Mar 2007, 09:42

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
n3m0
post 4 Mar 2007, 10:13
Post #94

Membru sadic

From: Campina

Testat aseara (una) berlina 1.4 vs (doua) Logan 1.4. pe rand excl.gif
Concluzie:prima data Loganul a castigat linia dar la demaraj e mai slab. A doua oara l-am facut fara probleme victorie.gif

--------------------
Dacia,Toyota Avensis L 1998/2007 - PH-04-xxx
+
argon
post 4 Mar 2007, 10:33
Post #95

Mesaj semiautomat

Matizul face Loganul? Ca daca il face e clar, testat si retestat aseara cu un amic care sustinea sus si tare ca nici o Dacie nu-l face, l-am luat de manuta si l-am dus sa incercam, i-am dat fum la 3 din 3 incercari, pe distanta de 2 km. Avea avans doar in primii 30 de metri, chiar la plecare pana sa schimb eu a doua, dupa , gudbai, la 100-200 m eram cu o lungime de masina in fata lui, iar la 2 km eram cu vreo 100 de metri.

Astept lada de bere, sper sa se tina de cuvant.

This post has been edited by argon: 4 Mar 2007, 10:39

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Alexutzuuuu
post 4 Mar 2007, 11:07
Post #96

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(sobolan @ 4 Mar 2007, 09:35)
pai daca e asa loganu ce masina mai e ? ptr. ce piata de desfacere a fost facuta ? asa zic toti care nu au :in loc sa zica ca nu au avut bani sa ia alta mai buna se impaca si ei cu ideea ca loganu e cel mai bun !
fii atent : intra la orice dealer fiat din tara si vezi pretu unui fiat (dar nu punto ca te rupe la bani). incearca sa vezi cat costa un fiat panda(cel mai ieftin fiat) si ai sa ramai masca ! e muuuuuuuult mai scump decat loganu tau ! asa ca fii realist si nu mai da cu bule da-astea......oricun cine stie cunoaste asa ca ce ai scris tu acolo e de ras cu lacrimi ,nu alta.......
ps:  incep sa cred ca loganu  a fost facut ptr. manelisti ! radmasa.gif
      nu mai asculta manele ca ai luat-o pe aratura bre  tongue.gif cred ca e vina lu' salam biggrin.gif ....
oricum ,daca nu vad eu vad altii, tu esti din alt film.....asta e clar si cred ca faci intentionat asa...cel putin asa sper.....dar daca tu chiar crezi ce ai scris acolo inseamna ca esti  "nu zic cum"..... ma rog, vad altii nu eu.......hai salut !!!!
*

O sa ma bag si eu putin in seama, domnule sobolan, din ceea ce ai scris mai sus denota ca esti genu care zice ceva cam asa "Am masina mai scumpa ca tine, sunt mai jmecher" pe parcursul posturilor tale am observat ca subiectul tau nu a mai fost berlina ta, ci fiatul tau pe care il comparai cu un logan. Daca ar fii sa fiu putin rautacios as zice ca FIAT nu este cine stie ce marca, ca dovada diversitatea marcilor care se vand acum pe piata, asa ca stimabile, te rog nu mai face afirmatii nefondate, o berlina 1.4 nu o sa faca un logan 1.4 decat daca soferul loganului este fara experienta la liniute ca sa zic asa. In alta ordine de idei am si eu logan, asta inseamna ca sunt manelist? am si masina straina dar nu ma dau mare cu ea sau sa le spun posesorilor de BERLINA ca e muuuult mai scumpa decat coaja lor s a m d. Asa ca domnule sobolan din categoria "scart la semafor" si "berlina turbo cu nos" o sa te rog sa incetezi cu comparatiile intre masini straine si masini romanesti pentru ca nu faci decat sa te faci de ras. S'auzim de bine

--------------------
Audi A3 2.0 TDi / Logan Prestige 1.6 16v / 2004 / 2006
Fugi de tentatii.....dar incet sa te poata ajunge
+
Kunt
post 4 Mar 2007, 11:27
Post #97

Membru lenes

radmasa.gif
Dati-va la o parte din fata fiorosului punto !
Intrati aici si daca o sa aveti noroc sa mearga, o sa vedeti motorizarile revolutionare ale fiatului punto... Punto clasico - 1.2 l, 60 CP, grande punto 1.4 l, 77 CP ! Ha ha ha ! In conditiile in care concurenta vine cu motoare de 1.4, 16v, cu peste 90 CP...
Grande punto a fost batut mar la testele auto, motor & sport de catre clio 3 si peugeot 207, care au iesit pe primele locuri. Laudandu-te cu punto (ala clasic banuiesc) nu ne arati decat ce om de afaceri slab esti...

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
Kojak
post 4 Mar 2007, 11:28
Post #98

Membru autentic

God point! wink.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
C@talin
post 4 Mar 2007, 12:21
Post #99

corect berlina peste max 100 m cu indulgenta ,e ajuns din urma de logan 1,4,nu mai zic de tico sau matiz ,ca nare rost tongue.gif

--------------------
+
argon
post 4 Mar 2007, 13:10
Post #100

Mesaj semiautomat

QUOTE(Kunt @ 4 Mar 2007, 11:27)
Laudandu-te cu punto (ala clasic banuiesc) nu ne arati decat ce om de afaceri slab esti...
*

Oamenii de afaceri adevarati se lauda cu Logan-ul..si ala in rate daca se poate blush.gif

--------------------
+
Alexutzuuuu
post 4 Mar 2007, 13:17
Post #101

Membru incepator

Dar eu nu inteleg de unde aceasta ura pentru cei care isi cumpara logan de exemplu in rate? care-i problema? Poate oamenii nu sunt atat de bine dezvoltati ca voi cei care aveti Berline cumparate cu banii jos, ei nu si-au permis sa dea banii toti pe o masina, asa ca au optat sa o cumpere in rate, cine stie poate au si alte prioritati si au facut acea rata pentru ca pe luna nici nu se simte la un salariu bun, nu cred ca am vazut pe cineva pe forum sa se laude ca e mare om de afaceri. Asa ca vedeti-va voi cei cu berline cu banii jos de treaba voastra si nu mai faceti misto de altii care poate nu au posibilitatea sa dea toti banii deodata pe o masina. Si eu am luat ambele masini in leasing, atat loganul cat si audi-ul asa ca dragul meu cu berlina cumparata cu banii jos, esti mult mai sus ca mine, respect pentru tine, eu nu sunt capabil de ceea ce ai fost tu, sa dai 4000 maxim pe o berlina. Eu am facut leasing din cauza ca sunt mai amarat si nu pot sa dau 4000 sa-mi iau masina, dar stai asa, mi-am adus aminte, numai avansul la audi este 6000, ups ce inseamna asta? Mor cand va vad ca va faliti atat cu masinile voastre, iar ceilalti sunt niste fraieri, asta de ce? pentru ca le-au luat in rate, pentru ca au alta culoare sau sunt alt model fata de masina voastra, hai sa nu mai fim atat de ipocriti, fiecare isi cumpara masina dupa posibilitati, dupa cunostinte si dupa cum vrea inima lui. Voi ati cumparat berline, altii au cumparat logan, altii au cumparat lexus spre exemplu, dar cred ca asta ne deosebeste atat de mult. Deosebirea nu o face masina ci modul de gandire si iata ca aici se pune punctul pe i. S'auzim de bine

This post has been edited by Alexutzuuuu: 4 Mar 2007, 13:20

--------------------
+
argon
post 4 Mar 2007, 13:28
Post #102

Mesaj semiautomat

ce ura nene? m-a amuzat comparatia cu omul de afaceri si Punto laugh.gif

Pana una alta 80% din Loganele ce circula la noi nu sunt platite, asa ca...

--------------------
+
Alexutzuuuu
post 4 Mar 2007, 13:30
Post #103

Membru incepator

Nu tu taticu, era vorba de alti 2 carcotasi care se simt atat de zmei ca si-au luat berline cu banii jos, parca ar fi cumparat un SLR cel putin smile.gif) Scuze daca te-am atins indirect si pe tine biggrin.gif

--------------------
+
argon
post 4 Mar 2007, 13:33
Post #104

Mesaj semiautomat

Nu m-ai atins, stai linistit.

corect berlina peste max 100 m cu indulgenta ,e ajuns din urma de logan 1,4,nu mai zic de tico sau matiz ,ca nare rost

Vezi ce am patit cu Matiz-ul, am scris mai sus, e bun doar la plecarea de pe loc, cand ai schimbat a doua cu berlina, il lasi in urma, e si normal, are 48 de cai la 810(835) kg, berlina are 62 la 945 kg, are mai multi cai pe kilogram.

De Tico nu stiu...dar stiu ca e mai sprinten decat Matiz-ul, mai usor, sigur e.

--------------------
+
SiloS
post 4 Mar 2007, 13:44
Post #105

Gangester

From: Buzau

Argon , trebuia sa ma intalnesc zilele astea cu un Tico sa vedem care fuge mai tare ... dar nu m-am mai intalnit cu respectivul sad.gif ...

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
sefu_alx
post 4 Mar 2007, 14:00
Post #106

Membru autentic

o sa ti-o iei daca nu faceti pe mai mult de 402 m

on-topic : @sobolan,e imposibil sa demonstrezi pe un forum dacia ca loganul e o masina de rahat care nu merite nici 5000 de euro cat au zis ca o sa coste wink.gif

This post has been edited by sefu_alx: 4 Mar 2007, 14:03

--------------------
x y 2009
+
Kunt
post 4 Mar 2007, 14:47
Post #107

Membru lenes

Nu m-am exprimat eu bine, vroiam sa arat ce afacere "buna" a facut cu punto avand in vedere ce ofera concurenta la clasa lui...
Grande punto 1.4, 77 CP vad ca e cel mai tare motor pe benzina oferit de fiat, la logan e cel mai slab. Si daca cu berlina aia pe care o lauda atat face loganul de 1.4 inseamna ca si pe micul maseratti asta il lasa in urma, sau aia 2 CP sunt decisivi ?! biggrin.gif Sa nu mai zic ca deci pe ala de 1.2, 60 CP il desfiinteaza berlina ! biggrin.gif

--------------------
+
sobolan
post 4 Mar 2007, 15:14
Post #108

membru paros...

QUOTE(Kunt @ 4 Mar 2007, 11:27)
radmasa.gif
Dati-va la o parte din fata fiorosului punto !
Intrati aici si daca o sa aveti noroc sa mearga, o sa vedeti motorizarile revolutionare ale fiatului punto... Punto clasico - 1.2 l, 60 CP, grande punto 1.4 l, 77 CP ! Ha ha ha ! In conditiile in care concurenta vine cu motoare de 1.4, 16v, cu peste 90 CP...
Grande punto a fost batut mar la testele auto, motor & sport de catre clio 3 si peugeot 207, care au iesit pe primele locuri. Laudandu-te cu punto (ala clasic banuiesc) nu ne arati decat ce om de afaceri slab esti...
*

mai nenea.....vezi ca al meu e 1.8 HGT......adica 1800cm3......cati cai are dupa tine ?

--------------------
+
St
post 4 Mar 2007, 15:19
Post #109

Membru

QUOTE(Kunt @ 4 Mar 2007, 13:47)
  Sa nu mai zic ca deci pe ala de 1.2, 60 CP il desfiinteaza berlina !  biggrin.gif
*

Dar de 1.2 80Cp, ce zici?

..pe care l-au scos intre timp, din cate vad eu la ei pe site.

This post has been edited by St: 4 Mar 2007, 15:21

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Kunt
post 4 Mar 2007, 15:29
Post #110

Membru lenes

Nu iti doresc decat sa il folosesti sanatos.
Pe site-ul oficial nu apare motorizarea asta deci nu e chiar asa nou pe cat ziceai... Pt grande punto un model mai puternic - Abarth - se va lansa anul asta la Geneva.
Urmand logica ta insa, ca faci cu berlina loganul de 1.4 inseamna ca, cu aceeasi berlina faci si punto de 1.4, sa nu mai zic de ala de 1.2...

--------------------
+
Alexutzuuuu
post 4 Mar 2007, 15:35
Post #111

Membru incepator

Cred ca defapt sobolanu invarte volanu de FIAT pe dacia cu bord custom radmasa.gif si uita din cand in cand ca e in dacie, nu in FIAT. Presupun ca tu sobolane ai pe spatele masinii scris turbo GT nu? radmasa.gif

ah si inca ceva, ia lamureste-ne tu cati cai are preanervosul FIAT? eu zic ca intre 500-800 de cai cel putin nu?

This post has been edited by Alexutzuuuu: 4 Mar 2007, 15:36

--------------------
+
sobolan
post 4 Mar 2007, 15:37
Post #112

membru paros...

deci : nu ma dau mare si tare sau jmecher ,cum zicea unu de aici, dar FIAT PUNTO 1.8 HGT are fix 116cp.....ca sa fie lamurit ala de-ntreba asta ! cum mama lu naiba faci tu cu loganu asemenea masina ? asta chiar ca e culmea ! ca sa sustii una ca asta e prostie curata ! acu pe bune : nu cumva loganu asta de 1.4 face si mazda aia cu motor WANKEL ? wacko.gif ......

deci testat : berlina de 1.4 face loganu de 1.4 pe 3-400m......care refuza sa creada , treaba lui.......daca ma bag cu fiatu cre ca fac si pe mama lu logan !!! tongue.gif
ps : cu berlina am facut cateva masini cu "pretentii"....asa ca nu e mare lucru berlina dar nici loganu ! nu as lua logan nici daca ar fi singura masina de pe planeta ! mai pun vreo 5-600 de euro si iau CIELO nou de la dealer ! aia da treaba !cea mai buna masina romaneasca ! motor de 1.5 ,comfort , aspect si elegant cat de cat.....

--------------------
+
ag02cws
post 4 Mar 2007, 15:38
Post #113

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Eu am facut o liniuta cu un logan 1.4 pe aproximativ 400 de m. M-a facut destul de greu si la sfarsit avea avans un bot de masina (cat tine capota). Dar are motor euro 4, e mai spatioasa, mai confortabila (mai putin zgomot, mai putin curent, ac), mai sigura (abs, servodirectie, airbag), consuma mai putin etc. Deci comparatia intre masini nu-si are rostul.

PS: Nu conteaza masina, conteaza soferul

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
Alexutzuuuu
post 4 Mar 2007, 15:40
Post #114

Membru incepator

Taticu, fi atent, logan 1.6 16v cu un chiptuning iti da rusinicaaaa la micul lamburghini al tau. dar normal.. la ce herghelie de cai ai.. dumnezeule ce tampenii spun.

Si totusi inca nu inteleg ceva, de ce toti care isi cumpara masini mici, sau masini de familie cred ca isi iau ferrari? Eu chiar nu va inteleg oameni buni, cumparati o masina de familie, respectiv logan, o cumper sa te duci la curse cu ea? nu cred, iti cumperi un fiat punto cum zicea stimabilu mai sus, tu l-ai luat sa faci curse cu el? sunt tare curios la ce masina cu pretentii ai dat tu fum cu berlina..?

This post has been edited by Alexutzuuuu: 4 Mar 2007, 15:45

--------------------
+
sobolan
post 4 Mar 2007, 15:43
Post #115

membru paros...

QUOTE(Alexutzuuuu @ 4 Mar 2007, 15:40)
Taticu, fi atent, logan 1.6 16v cu un chiptuning iti da rusinicaaaa la micul lamburghini al tau. dar normal.. la ce herghelie de cai ai.. dumnezeule ce tampenii spun.
*

asa da :doar cu chiptuning......un motor de 1.6 si 16 supape are stock 105cp...parca asa....daca mai are si chiptuning e posibil.......eu am 116cp la a mea......
ps: pe berlina am volan de seat.....si ce daca ? daca e mai comfortabil ? ce?

This post has been edited by sobolan: 4 Mar 2007, 15:44

--------------------
+
sobolan
post 4 Mar 2007, 15:50
Post #116

membru paros...

si pana la urma aici suntem pe daciaclub.....locul in care e greu de demonstrat ca loganu o ia in freza de la multe masini .....asta e.....vreti sa ne mutam pe fiatclub.?? (daca o exista asa ceva).....hai sa ne limitam la DACA BERLINA vs LOGAN......de la asta a plecat discutia.....ce mama lu naiba......CONCRET : RUGAM PE CEI CARE AU INCERCAT(inafara de mine) SA POSTEZE CLAR !!!!
hai sa nu o mai dam in offtopic(cred ca oricum suntem) si sa rezolvam problema odata ! s-a mai inchis un topic de la asta ! deci : doar berlina vs logan !!! care a incercat e rugat sa posteze !!!!

This post has been edited by sobolan: 4 Mar 2007, 15:53

--------------------
+
Alexutzuuuu
post 4 Mar 2007, 15:51
Post #117

Membru incepator

Absolut nici o problema, era o mica ironie, sa-l invarti sanatos! oricum deja topicul acesta aluneca pe o cale fara rost si asemanatoare cu inca 125319865 de posturi. Rog inchiderea lui deoarece o dam in balarii aiurea. parca vad ca in 2 zile apare si jiji pe aici cu trabant RS care da rusinica la logan. Nu am nimic cu cei care au alte masini, dar haideti sa nu luam in batjocura posesorii de logan si nici masinile lor ca nu-i frumos, sunt aproape sigur ca daca cineva ar face misto de masinile voastre nici voua nu v'ar convenii. Iar de multe ori la liniute nu conteaza numai masina cum bine spunea ag02cws conteaza si soferul. Cu toate astea ma retrag si va doresc la cat mai multi KM fara evenimente rutiere si numai bine.

--------------------
+
sobolan
post 4 Mar 2007, 15:58
Post #118

membru paros...

corect ...corect.....si conteaza si soferu.....ar fi a mia oara daca mi-as cere scuze la cei cu logan.....da unii de aici(dintre cei care au logan) vor sa faca caterinca si altii (ca mine) nu se pot abtine ......nici eu nu mai postez aici......si eu doresc la toata lumea cati mai multi km fara evenimente......daca veniti cu raspuns concret dacia vs logan e bine.....dar nu cred ca o sa fiti crezuti......numai bine !!!!

--------------------
+
C@talin
post 4 Mar 2007, 15:58
Post #119

QUOTE(SiloS @ 4 Mar 2007, 13:44)
Argon , trebuia sa ma intalnesc zilele astea cu un Tico sa vedem care fuge mai tare ... dar nu m-am mai intalnit cu respectivul sad.gif ...
*

cu tico mama bagat eu ,am pierdut la prima parte ca ma ganadeam cum sa fac s aplec mai repde si am plecat prea repede cu fluierat de roti , next turn l-am luat in in a 2 la 4000 de ture radmasa.gif nici na stiut ce la lovit icon_mrgreen.gif

This post has been edited by C@talin: 4 Mar 2007, 16:02

--------------------
+
SiloS
post 4 Mar 2007, 16:14
Post #120

Gangester

From: Buzau

Catalin , tu esti 1.4 ... cand vin in Braila iti dau mesaj ...

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Closed TopicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 22:28
Forum Renault