[VIDEO] Top Gear Crash a Train, :O
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Top Gear Crash a Train, :O
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și să sperăm că și educativ experiment...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce legatura are vesta cu accidentul respectiv?
![]() Sau la ei trebuie sa iei pe tine vesta in masina cand treci bariera? chiar nu inteleg. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Treaba cu vesta e spusă la mișto, dealtfel tot reportajul are tenta asta... Din emisiunea integrală se întelege mai bine.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aha...asa se explica vesta..nu am vazut emisiunea.
Nu am putut sa nu remarc planeitatea trecerii la nivel cu calea ferata...la ei cum se poate? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
ORICE se poate. Eu am fost invatat ca nu exista nu pot, dar exista nu vreau din belsug...
Si da, vesta e la misto si se intelegea totul perfect din inceputul emisiunii. Ideea era ca Clarkson a facut tot reportajul ala dar nu a vrut sa sublinieze verbal ca nu e bine sa treci printre bariere ![]() Oricum... pe mine m-a socat ce s-a intampalt cu espaceul ala, d-aia am postat... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Clarkson zicea 60-70mph...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Damn ... zob se fac ... [daca nu au bariere
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai viteza diferita a fost de vina.
In primul caz a fost atat de mare incat Espace-ul s-a lipit de locomotiva ca musca de parbiz. Doar pare ca e mai intreg, partea anterioara e mai putin zdrobita. Priviti reluarea, masina aia ajunge la doar 30-40cm latime, la nivelul habitaclului. In al doilea caz, masina scapa incet, incet sub tren si e zdrobita. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
foarte educativ!
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu mai merge...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Primul clip nu mai merge, dar ce greu franeaza trenul ala. Pe mine ma sperie mai tare trecerile peste calea ferata fara bariere, alea cred ca sunt mai periculoase.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:50 |