DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Faza de zona crepusculara, Interferente pe alarma

ceribros
post 10 Mar 2008, 12:30
Post #1

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Group: Members

O faza amuzanta am patit sambata. M-am dus la un prieten sa repare ceva la masina, stand acolo cu el am zis sa verific daca am inchis masina. Apas telecomanda si nimic, mai apas odata nici un raspuns. Zic gata s-a stricat si asta, mai ales ca sunt acum iubit de baietii de la service de unde am achizitionat-o (vedeti motivul aici http://www.daciaclub.ro/Nu-pot-sa-cred-Romania-t104139.html). Nervi, spume etc. amicul meu pe jos de ras icon_mrgreen.gif , de faza ca eu cu masina noua si probleme iar el cu SH si merge. La cateva insitente a luat-o pana la urma. Tovarasul meu tot pe jos de ras ca nu mai voia sa se inchida (noroc ca exista cheie in loc la centralizata). Ne indreptam spre masina lui deoarece vroia sa puna niste benzina, scoate si el telecomanda si apasa butonu.....nimic....mai apasa odata ....tot nimic. Eu am crezut ca glumeste el, incerc si eu tot nimic, ma pufneste pe mine rasul de data asta. El serios "Ba nu e de ras" ....eu muream de ras radmasa.gif . Pana al urma am reusit dar dupa ce am apropriat telecomanda de masina foarte mult. Cred ca bruia ceva transmisia dintre telecomanda si masina, eu dupa ce am plecat de acolo mergea super telecomanda dar cica a lui a ramas blocata. Nu pot sa imi explic fenomenul, singurul lucru care putea bruia erau niste antene de Digi in rest nu pot sa imi dau seama.

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 10 Mar 2008, 12:43
Post #2

Mesaj semiautomat

erati betoci amandoi? biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
liviu2004
post 10 Mar 2008, 18:26
Post #3

Membru autentic

laugh.gif

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
SSilent
post 10 Mar 2008, 18:26
Post #4

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

sigur nu erau telecomenzile la CD-Playere? laugh.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Smiley
post 11 Mar 2008, 00:10
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

in ce zona sta prietenul tau?

umbla zvonurile ca-si testeaza astia cu ochii albastrii aparatura pt summit-ul nato, in bucuresti. iar bruiatul radio e standard la toti, cica previne atentatele cu bomba detonata de la distanta.

--------------------
+
ceribros
post 11 Mar 2008, 08:47
Post #6

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Sta prin zona Mosilor, ar fi o explicatie buna asta cu bruiatul bombelor. Si sigur era telecomanda de la masina si nu nu eram beti icon_mrgreen.gif tongue.gif si chiar daca eram pana a doua zi unu din noi se trezea, dar lu asta nici a doua zi nu ii mergea telecomanda radmasa.gif .

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
paul_damian
post 11 Mar 2008, 19:31
Post #7

Membru mult

From: Medias, Romania

Ceva-ceva s-ar putea sa fie adevarat cu 'bruiajul'. Alarma mea (un model mai vechi) e cu cod "saritor". Daca ii schimb bateria la telecomanda sau o iau pe cea de rezerva trebuie sa o actionez de cateva zeci de ori pana "prinde" codul din urma. Ceea ce s-ar putea sa fie cazul si aici daca prin jur a fost vreo alta sursa de coduri si alarma si-a pierdut "tactul" cu telecomanda. Si cand spun 'alta sursa' ma refer la alarme similare (acelasi chipset) pe la alte masini, un scanner de coduri sau alte chestii care ar putea genera coduri intelese de alarme; bruiajul NATO nu cred ca ar putea face asta. Cine stie...

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
Smiley
post 12 Mar 2008, 21:40
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti

nu-i nevoie sa trimita codul inteles de alarma, e suficient sa emita pe aceeasi frecventa ca si telecomanda. modulul din masina asteapta un cod de la telecomanda, primeste o parte din el, pana sa-l primeasca tot intervine semnalul de bruiaj si atunci alarma refuza tot codul, considerandu-l incorect. asta ar justifica si faptul ca atunci cand telecomanda a fost apropiata foarte mult de masina, a functionat (semnalul ei era mai puternic decat semnalul emis de dispozitivul de bruiaj)

This post has been edited by Smiley: 12 Mar 2008, 21:40

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:28
Forum Renault