Faza de zona crepusculara, Interferente pe alarma
![]() ![]() ![]() |
Faza de zona crepusculara, Interferente pe alarma
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
erati betoci amandoi?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
sigur nu erau telecomenzile la CD-Playere?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in ce zona sta prietenul tau?
umbla zvonurile ca-si testeaza astia cu ochii albastrii aparatura pt summit-ul nato, in bucuresti. iar bruiatul radio e standard la toti, cica previne atentatele cu bomba detonata de la distanta. |
-------------------- |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Sta prin zona Mosilor, ar fi o explicatie buna asta cu bruiatul bombelor. Si sigur era telecomanda de la masina si nu nu eram beti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ceva-ceva s-ar putea sa fie adevarat cu 'bruiajul'. Alarma mea (un model mai vechi) e cu cod "saritor". Daca ii schimb bateria la telecomanda sau o iau pe cea de rezerva trebuie sa o actionez de cateva zeci de ori pana "prinde" codul din urma. Ceea ce s-ar putea sa fie cazul si aici daca prin jur a fost vreo alta sursa de coduri si alarma si-a pierdut "tactul" cu telecomanda. Si cand spun 'alta sursa' ma refer la alarme similare (acelasi chipset) pe la alte masini, un scanner de coduri sau alte chestii care ar putea genera coduri intelese de alarme; bruiajul NATO nu cred ca ar putea face asta. Cine stie...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu-i nevoie sa trimita codul inteles de alarma, e suficient sa emita pe aceeasi frecventa ca si telecomanda. modulul din masina asteapta un cod de la telecomanda, primeste o parte din el, pana sa-l primeasca tot intervine semnalul de bruiaj si atunci alarma refuza tot codul, considerandu-l incorect. asta ar justifica si faptul ca atunci cand telecomanda a fost apropiata foarte mult de masina, a functionat (semnalul ei era mai puternic decat semnalul emis de dispozitivul de bruiaj)
This post has been edited by Smiley: 12 Mar 2008, 21:40 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:28 |