Despre moldoveni, aia din Romania
![]() ![]() ![]() |
Despre moldoveni, aia din Romania
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Io chiar aș vré sî mî punî domnu' Marty pi listî, cî tari mi-i cî domnu' driverx o sî-mi scrie cu cheia pi mașînî niști vorbi di dragosti, o sî asmuntî mîța cee ră pi mini șî cini știi mai ci...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
m-ai prins.....
![]() matzule.... nu era nevoie sa mai editezi This post has been edited by l@u: 17 May 2007, 15:06 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ma, moldovenii ca moldovenii, insa graiul lor cred ca este cel mai pitoresc. Eu insumi nu ma recunosteam dintr-o inregistrare cu telefonul mobil. E haios rau de tot.
Si apropo de asta, a vazut o stire la proteveu din Iasi, referitoare la apa urat mirositoare furnizata de regia locala de apa-canal: De unde-i mirosul asta ? Cre' câ-i di la ghiuvetî ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai m-am saturat si [..text inlaturat de moderator (os)...] Bucurestii degeaba!
Cine face comparati aberante intre [..text inlaturat de moderator (os)...]........ ----- si 10 % warn, Daca asa gindesti (ceea ce-i pacat pentru tine, dar nu putem influenta) retine-te de la a mai face publice dejectiile. This post has been edited by os: 18 May 2007, 08:49 |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 May 2007, 14:53) Io am citiva moldoveni pe care nu po' sa-i sufar si carora le-as sparge mecla fara niciun resentiment (ordine aleatoare): -Liviu -Muttley -Gogu -ady77 -kaspersky (are nr. de Bacau la masina? are! deci e moldovean! ![]() -DragosP Lista ramine deschisa! ![]() poa te plesnesc! m-ai uitat... ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Marty, nici cu mine n-ai avut onoarea
![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Moldoveni, olteni, bucuresteni, toti suntem romani. Pana si aia uitati in soare sunt tot de-ai nostri. Sa afirmi ca unul e mai destept pentru ca s-a nascut in Bucuresti, da dovada doar de un rar cretinism si o mare frustrare.
Am avut ocazi sa treaca niste copii cu masina cu tacsu' din 1900 toamna pe langa mine prin Tulcea si sa zbiare la mine "Ușidi becu, băi !" Poate sunt subiectiv, dar moldovenii imi plac si ca danseaza la o nunta, nu dorm pe la mese in papuci(sau poate unii dorm dupa o perioada dar de la prea mult alcool ![]() Si inca o chestie pe care nu o stiati: ![]() In Moldova musafirii se invita la masa. Din respect se refuza prima data in calitate de oaspete. Dar gazda insista si tu te asezi la masa. Ei, cu cele de mai sus bine stiute, intr-o vara dupa vreo 8-10 ore de mers cu masina prin tara, am ajuns in Ardeal. Ajungem la persoana cu pricina, ne intreaba "Vreti sa mancati ceva", la care noi "Nu, nu va deranjati",.. Raspunsul naucitor a venit imediat, "Bine" ![]() Dupa vreo jumate de ora, ne-am dus la gazda sa ii spunem daca totusi nu ne mai invita o data la masa, ca suntem lesinati de foame!! ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Seb_ @ 18 May 2007, 09:02) Ei, cu cele de mai sus bine stiute, intr-o vara dupa vreo 8-10 ore de mers cu masina prin tara, am ajuns in Ardeal. Ajungem la persoana cu pricina, ne intreaba "Vreti sa mancati ceva", la care noi "Nu, nu va deranjati",.. Raspunsul naucitor a venit imediat, "Bine" ![]() Dupa vreo jumate de ora, ne-am dus la gazda sa ii spunem daca totusi nu ne mai invita o data la masa, ca suntem lesinati de foame!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, aici treaba e mai realista prin Ardeal. In Moldova is full de politeturi dinastea false. De exemplu Seb- aproape sigur era rupt de oboseala si de foame, probabil inca de atunci ii prindea bine o masa calda si faina, dar el nu.....una doua i s-au triggerat imediat politeturile astea (muuult exagerate dupa parerea mea) si astfel a aparut "conflictul". Is fuuuulllll de chestii dinastea, mai ales cand vine vorba de musafiri. Nu zic, e frumos sa ii faci sa se simta bine, dar la voi deseori se pica in penibil rau de tot.
Nu va suparati pe mine moldovenilor, am trait si pe acolo si STIU prea bine asta. Voua vi se pare normal pe acolo, ca asa interactionati unii cu altii, dar cum se schimba mediul, va simtiti ca si cum restu' nus cu toate pinioanele la cap. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Ba da baremi avem fete mai frumoase, mai harnice si mai focoase, na' ca v-am zis-o!
![]() This post has been edited by Seb_: 18 May 2007, 11:07 |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 May 2007, 15:53) Io am citiva moldoveni pe care nu po' sa-i sufar si carora le-as sparge mecla fara niciun resentiment (ordine aleatoare): -Liviu -Muttley -Gogu -ady77 -kaspersky (are nr. de Bacau la masina? are! deci e moldovean! ![]() -DragosP Io zic sa-ti faci si tu o echipa si sa mergem la o confruntare la dan negru la antena 1 ca parca el avea o emisiune de profil. Parca si vad reclama cu mama natura: luuume, luuuume nu ratati senzationala emisiune moldoveni vs capitalisti ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sau, ca sa nu fie confuzie, mai bine "capitalani"
![]() PS: aveti grija ca DragosP "on the Border" cu Moldova, dar pe partea din afara. Nu va puneti rau cu el. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
driverx |
![]()
|
oleaca?
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
drivere, zi-ne cate puncte negative ti-ai luat pentru treaba cu pinioanele.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu inteleg eu cum pot unii sa scrie pe mess (se stie el cine) in moldovineste. Nu am nimic cu nici o specie de romani (moldoveni, ardeleni, olteni banateni, etcetereni), si tata e moldovean, si bunicul din partea mamei e din Bucovina, dar uneori pur si simplu ma ia rasu cand aud dulsili grai moldovinesc.
Numai ghinii la tata lumea! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
driverx |
![]()
|
None. Naspa e ala care mi-ar da. Am zis-o asa pe un aer mai de misto, dar in sensul bun. Cred ca is singuru ardelean di pa topicu asta care va sustine
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 18 May 2007, 16:18) Ce nu inteleg eu cum pot unii sa scrie pe mess (se stie el cine) in moldovineste. Numai ghinii la tata lumea! 'Ai di capu' meu, da' tu crezi ca mi-o fost usor? Trebe epsercitiu pt asa ceva. But where there's a will there's a way ![]() Mai naspa-i c-acu' nu ma pot dezvata ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Marty, mercic de apreciere, da' sa-l uiti tu pe Manuel
![]() @ driverx: si pe mine ma calca pe nervi politeturile alea prelungite... mânci, ghini, imi esti ca un frati, daca nu, imi iesti ca doi ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 May 2007, 15:53) Io am citiva moldoveni pe care nu po' sa-i sufar si carora le-as sparge mecla fara niciun resentiment (ordine aleatoare): ... -DragosP Lista ramine deschisa! ![]() Bei da' și pălăria me, Brăila ie în Moldova? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ete na, oi fi fiind si matale vreun pui de ardelean...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da di undi, ca stiu 2 braileni si in afara de faptul ca sunt foarte de treaba, nu au nimic in comun cu restul moldovenilor pe care-i cunosc. Si nici nu vorbesc molodvineste.
Dar buzoienii, nu se pun? Ca pi acolo se cam vorbeste moldovinesti.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Eu sunt curios de ce sunt atatea lucruri rele ce se spun doar de moldoveni.
Nu am auzit vreodata lucruri proaste despre ardeleni sper exemplu. Poate o fi doar o coincidenta. Dar e ciudat. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cum o sa zici ceva rau de ardeleni??? Ce motive ai avea...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 23:01 |