Despre moldoveni, aia din Romania
![]() ![]() ![]() |
Despre moldoveni, aia din Romania
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Oi minti mai stii...
1. de ce ti se pare anormal ca la 20 21 ani sa pleci cu un tovaras dupa 2 prietene ( a se citi amice) din gasca noastra sa le iei de la bunici......... sunt artiste si s-au dus acolo cica sa deseneze peisaje. Eram studenti pe vremea aia ... in vacanta... pierdeam timpul plecati prin munti si tara 2. Daca cele doua erau amicele noastre .... nu aveam voie sa agatam nimik sau la 20 de ani nu ai voie........ 3. am fost la manastirea Gura Humorului nu in orasel......acolo e sat (comuna) daca eram in oras nu muream de foame... Pai am plecat doar din casa bunicilor cu burta goala..... sa zicem ca nu eram bine primit desi eram chemat acolo de nepoatasa.... dar cu ea ce avea... ca nu primea extra mancare.......manca cot la cot cu noi..... Exista varianta ca nepoatasa sa nu fie binevenita.....si eu sa nu fiu in tema.. atunci se explica totul..... This post has been edited by menta: 21 Feb 2007, 00:33 |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
danielvoina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 November 06 ![]() |
QUOTE(skija @ 20 Feb 2007, 11:28) da' ce, Braila e in moldova? ![]() Prosti sunt peste tot... ca moldova sau oltenia (de ex.) au mai multi pe m2 e alta problema... Treaba e ca noi suntem fraieri ca "punem botul" la vorbele (glumele) unora si ne suparam.... Ca si pe mine ma fac unii moldovean (sunt din Bz) si in functie de starea de spirit din acel moment ma supar sau nu.... DAR EU NU SUNT MOLDOVEAN ![]() Aaaa.. si inca ceva.. moldoveni au treninguri frumoase la nunti! ![]() Bafta si nu va mai suparati... Ganditi-va cate indura un Caracalean... si ziceti merci! schija tu nu esti moldovan, esti o cioara de la buzau.... Si sa nu te mai iei de olteni....daca te iei de ei inseamna ca o faci din gelozie....ca-s prea destepti.... Te sarut dulce pe frunte! |
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, de cate ori fusei prin nordul Moldovei sau Bucovina, cum pretind cei de acolo, am fost asezat la masa si indopat ca porcul. Si gazdele tot insistau sa mai mananc. Cele mai frumoase chefuri tot acolo le-am tras.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sper ca ti-a revenit si nu ai ramas asa?
La faza cu manastirile din Moldova, pot sa zic ca sunt cam dezamagit, acum toate sunt SRL-uri. Economia de piata a patruns bine de tot. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
BlaueCorsa, nu-ti fa griji, ca in Romania zilelor noastre daca nu esti "Moldovean prost" atunci sigur esti "tigan jegos", "bozgor iredentist", "jidan hot", "oltean puturos", "ardelean incet la minte", "mitic increzut", "bulgar cu ceafa lata" sau "sarb nebun" (mai e vreunul pe aici pe care am uitat sa-l jignesc?).
Ce vreau sa spun e ca in Romania azi se poarta ura. Fata de toti ceilalti, fie ca iicunosti sau nu, trebuie sa le gasesti un defect, sa-i categorisesti in stereotipuri, si sa-i urasti din toata inima. Cu siguranta, toti sunt mai prosti, mai hoti si mai jegosi decat tine, si, in plus, nu se dau la o parte cand la dai flashuri, si-ti ocupa drumul, iti taie fata, te incomodeaza si te enerveaza. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
inainte de revolutie am facut o excursie pe la manastirile moldovenesti.
in zona moldovei, in tren doua doamne(moldovence) au inceput sa vorbeasca: "uite ce mizerie e in trenul de vine din Timisoara, niste nespalati ..." aceasi parere era si in Timisoara despre trenul care venea din Iasi. cine erau de vina moldovenii sau banatenii? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
oltenii?
![]() |
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
bai Menta am inteles eu aiurea ori pe tine te`a pus sa faci foamea tocmai gazda ta? Marfa frate...trebuia sa va apucati sa mancati din copaci !
![]() This post has been edited by AlexU: 21 Feb 2007, 17:14 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Citind acest topic mi-am dat seama ca am gresit si imi cer scuze fata de cei ce i-am jignit .
Cred ca a fost doar o coincidenta ca eu am intalnic genul ala de persoane. Cat desper regiunea Moldova incep sa cred ca este una dintre cea mai bogata si infloritoare economic regiune a tarii noastre. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Router incerci tu sa faci misto dar nu prea iti iese...
Da intradevar in prezent Moldova este cea mai saraca regiune a tarii. Si daca te incalzeste cu ceva, chiar detine tristul record de a fi cea mai sraca regiune a UE. Insa celor care locuiesc in aceea zona sa le lipesti pe frunte eticheta de lenesi, puturosi, incapabili, etc... este o abordare infantila. Poate merita sa arunci o privire pe ce s-a intamplat pe acolo in ultimul secol. O zona preponderent agricola, devastata de doua razboaie mondiale, peste care uletrior a venit ciuma rosie, industrializarea fortata si tembela, oameni luati de la sate si facuti oraseni peste noapte (lumpen proletariatul), iar dupa 1989, mare parte din industria asta falsa s-a prabusit generand probleme sociale deosebite. Dar ce conteaza toate atea, pentru tine exista micul tau univers din biroul unde lucrezi si cu cei trei colegi moldoveni prosti... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ce vorbesti, domnule, ce s-a mai inflamat discutia !!!
Domnilor moderatori, o propunere, cu scuze pentru indrazneala: nu inchideti topicul ! Lasati-i pe oameni sa-si verse naduful ! Discutia se va stinge de la sine. Pana acum e chiar amuzant pe alocuri. This post has been edited by mao: 21 Feb 2007, 23:52 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
interesant... sa fii coleg de serviciu cu trei puturosi si sa ai si acelasi salariu cu ei. o fi de vina locul de munca unde cel harnic e exceptia. cum ar fi daca ai fi catalogat dupa renumele colectivului de la serviciu? si asta nu doar in la munca ci si aiurea "pe strada". or fi curve toate muncitoarele de la apaca? sau moldovence?
singurele diferentieri intre "etnii" sunt limba, traditia si (pe alocuri) culoarea. in rest, apucaturile tin de educatie nu de bastina. elite si rusini au toate colectivitatile; ce se pune pe seama obarsiei sunt doar intamplari ridicate la rang de legenda de catre zeflemeaua care e mult mai la indemana. This post has been edited by ovidiums: 22 Feb 2007, 00:17 |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu stiu acum cum o mai fi trenul din moldova, cel care vine de la Iasi in Bucuresti, dar acum vreo 10-15 ani, daca ramanea trenul inzepezit vreo saptamana nu murea nimeni din tren de foame sau de sete.
This post has been edited by tribunul: 22 Feb 2007, 10:56 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
router |
![]()
|
Cel mai tare comentariu : moldova este saraca deoarece a trecut pe acolo ciuma si cele doua razboaie mondiale.
In celelalte regiuni ale tarii nu au trecut razboaiele mondiale? De ce nu te legi si de faptul ca pe vremea dacilor in moldova a fost epidemie de cataracta sau mai stiu eu ce si daia oamenii sunt saraci ? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by router: 22 Feb 2007, 15:05 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Pai eu sunt moldovean. Mda, si sunt si puturos (este vorba doar despre mine in particular, nu generalizati). Adica muncesc fiindca trebuie sa imi intretin familia nu fiindca mi-ar place sa trag ca boul 8 ore pe zi. Mi-ar place sa stau cu burdihanul la soare si sa lenevesc. Un mititel, o berica, d-astea. Mda. Problema e ca nu vad de ce sunt unii asa de afectati de lenea si prostia mea, nu inteleg ce ii roade. Oricum, interesant este faptul ca aceleasi guri rele care zic ca moldovelii sunt niste puturosi sustin si faptul ca Matizu' e o masina de cucoane
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Petea @ 22 Feb 2007, 12:52) Oricum, interesant este faptul ca aceleasi guri rele care zic ca moldovelii sunt niste puturosi sustin si faptul ca Matizu' e o masina de cucoane ![]() Da da si ca Loganu` e prost ca eu am Accent |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(Petea @ 22 Feb 2007, 11:52) Pai eu sunt moldovean. Mda, si sunt si puturos (este vorba doar despre mine in particular, nu generalizati). Adica muncesc fiindca trebuie sa imi intretin familia nu fiindca mi-ar place sa trag ca boul 8 ore pe zi. Mi-ar place sa stau cu burdihanul la soare si sa lenevesc. Un mititel, o berica, d-astea. Mda. Problema e ca nu vad de ce sunt unii asa de afectati de lenea si prostia mea, nu inteleg ce ii roade. Oricum, interesant este faptul ca aceleasi guri rele care zic ca moldovelii sunt niste puturosi sustin si faptul ca Matizu' e o masina de cucoane ![]() Matizul este o masina nesigura iar eu o am de la locul de munca si merg cu ea deoarece astept masina noua pentru care abia am facut comanda. Este o masina care intradevar prin dimensiuni se preteaza mai mult unei femei. QUOTE Asta asa, ca tot veni vorba de idei preconcepute si de frustrari domnu' router. Nu este ceva preconceput deoarece sunt lucruri ce s-au intamplat. Poate am gresit ca mi-am exprimat aici parerile mele despre unele persoane dar este ceea ce cred eu si nu sunt pareri preconcepute din auzite. Sunt lucruri care s-au intamplat si care continua sa se intample. Nu mai postez deoarece nu vreau sa mai fiu blamat dar asta e ceea ce cred si daca cuiva nu ii convine e doar problema lui. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
si cand vine masina pe comanda ce faci abandonezi masina de la servici si o folosesti pe a ta proprietate personala in interes e servici?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu as vrea sa-i zic ceva "moldoveanului" de la care am luat masina.
sa-ti iau fata-n ... de distrugator de masini ce esti ! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' cand ti-ai dat seama ca te deranjeaza ca e moldovean? Cand ai luat masina sau cand ti-ai dat seama ca te-ai pacalit?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
de cand s-a nascut
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
despre modoveni nu vreau sa ma pronunt ...dar despre moldovenceeeeeeee ...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dispeceru |
![]()
|
mUXE , mare dreptate ai !
de mare exceptie moldovencele astea....am experimentat 2 ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cine n-are moldovence sa-si cumpere.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
bine nene dar moldovencele de unde vin ???
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Care-i treaba cu moldovenii?
Dar cu moldovencele? E la noi in tara? |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Oricum discutia este inutila.
Sunt exceptii de la regula in orice regiune, la orice natie de pe pamant. Asa ca pentru cei care , doar pentru faptul ca s-au nascut in Timisoara sau Bucuresti ii face mai deosebiti, nu e dovada decat de o mare prostie si frustrare. Eu sunt mandru ca sunt roman si iubesc romancele. Femeile romance departe sunt mai inteligente si mai frumoase ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 04:06 |