Merita sau nu LAUREATE DIESEL 1,5 dci ?, Vreau sa fiu dieselar laureate 1,5 dci
![]() ![]() ![]() |
Merita sau nu LAUREATE DIESEL 1,5 dci ?, Vreau sa fiu dieselar laureate 1,5 dci
baszu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan Ambition
1,5 dci, euro 4,
2007, albastru mineral Ex matizar si berlinar dar sunt pe drumul cel bun !!!
|
|||
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
vei descoperi o mașină ușor de condus, cu accelerații bune pînă la viteza de 70 Km/h, prea zgomotoasă la relanti, cu probleme legate cel mult de calitatea motorinei.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Permite-mi sa iti dau un sfat:
Incearca sa mai strangi ceva bani si sa iei tot diesel dar varianta de echipare ambition in care se regaseste si ABS. Multi au regretat ca nu si-au luat cu ABS. Nu fa si tu aceeasi greseala. Eu am ambition dci ( euro 3) si sunt f multumit de el.Isi merita banii. Si vezi ca au mai aparut ca optionale sau de serie la aceasta varianta de echipare si airbaguri laterale. Eu am luat-o pe a mea in dec 2006 cu cateva saptamani inainte sa bage aceste airbaguri ![]() This post has been edited by mad_voly: 17 Feb 2007, 08:55 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(baszu @ 17 Feb 2007, 00:52) Doresc cat mai multe informatii cu privire la achizitionarea si fiabilitatea loganului diesel, problemele aferente perioadei de garantie, cat si a imbunatatirilor pe care le pot aduce ulterior achizitionarii lui. 1. Cum se achiziționează avem topic dedicat. 2. Pentru probleme avem o secțiune dedicată, de asemenea. 3. Pentru îmbunătățiri avem iarăși o secțiune dedicată. Acu' rămâne doar să cauți și să citești, informațiile pe care le cauți sunt la câteva click-uri de mouse... Nu te lenevi și nu aștepta să primești în acest topic toate informațiile pe care le-ai cerut, ele există deja, trebuie doar să le citești. Succes! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:14 |