ulei in praguri
![]() ![]() ![]() |
ulei in praguri
KDS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 13 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ai cerat tot loganul? cum vine asta?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
salutare! ziceti-mi si mie va rog unde sunt gaurile de scurgere din praguri?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
KDS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 13 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
adica am bagat ceara peste tot......fete usi praguri podea(interior exterior)aripi(interior) si toate punctele pe care le-am considerat sensibile
PS gurile de scurgere de la parguri sunt exact in capete fata respectiv spate toata chestia ca tre sa te apleci putin in jos |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
DE UNDE ai cumparat ceara?si la ce pret???
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
KDS |
![]()
|
sa spunem ca ma ocup cu asa ceva
![]() |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Cat ma costa sa ceruiesti o solenza?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca masina e din 2004 te costa cam 2004 lumanari
![]() 5000/buc X 2004 = 10.020.000 RoL ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa-ti raspund serios mi-ar lua ceva caractere..
![]() aprind eu cateva lumanari pt tine nu de alta dar iese banu de la "cantari" ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
je_design |
![]()
|
gaurile de scurgere din praguri sunt acoperite cu dopuri negre din plastic, ovale. alea nu trebuie sa le iau jos?
Attached thumbnail(s) DSC00574.jpg ( Size: 55.36k ) Number of downloads: 643 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
KDS |
![]()
|
GULIVER ma gasesti si la sectiunea ANUNTURI sau bursa......daca cumva nu dai de mine acolo lasa-mi un PM si discutam detaliile nu vreau sa lungesc discutia aici sa nu se supere moderatorii!
|
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
je_design |
![]()
|
va rog ma lamuriti si pe mine cu privire la gaurile de scurgere din praguri??
merci |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
ATTOL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 June 06 ![]() |
am facut-o! este foarte simplu (la supernova). astupat cele sase gauri de scurgere si bagat ulei prin gaurile ovale din interior. la vara, o s-o fac cum scrie la carte (probabil cu spray)
in alta ordine de idei, intre ulei si ceara as vota pentru ulei. cred ca are un coeficient de adeziune mai mare. p.s. la faza cu vaselina, de acord cu NicuEne... This post has been edited by ATTOL: 5 Mar 2007, 12:55 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|
KDS |
![]()
|
uleiul este spalat mai repede de apa
|
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
fratilor forumisti sincer nu credeam ca o sa mai aud la dacie de bagat ulei in praguri, de dat cu sarmanzac pe sub masina si dusa apoi pe drumuri cu piatra si praf ca sa faca pe sub masina o pelicula protectoare si alte chestii dastea...............asta faceam cu tata la 1310, nu credeam ca trebe si la Golan, se pare ca m-am inselat. sunt curios si la alte masini trebe bagat ulei in praguri si alte astfel de leacuri babesti?
KDS lucrezi cumva pe la o biserica ceva ![]() This post has been edited by sintax: 5 Mar 2007, 23:50 |
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
KDS |
![]()
|
am relatii la o biserica
![]() |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
![]() This post has been edited by sintax: 6 Mar 2007, 11:58 |
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu am vazut ca in praguri si pe portiere e un fel de ceara galbuie. Nu cred ca e o idee buna sa puneti ulei si , mai ales, ars (pentru ca uleiul ars e acid) peste acea ceara.
Vara ceara respectiva o sa se moaie si probabil o sa se amestece cu uleiul si iese un terci. Daca tot vreti sa faceti ceva, mai bine verificati daca ceara e la locul ei si lasati masina in pace. Daca sunt probleme cu ceara originala, atunci mai bagati ceara, dar nu amestecati cu ulei. La revizii se face (sau ar trebui) si inspectia caroseriei si pe dedesubt a masinii. Deci daca v-a sarit vopseaua antifonica de pe dedesubt sau vopseaua de pe caroserie ar trebui sa va zica ne-a mecanicu' si sa va zica si cum remediati. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
KDS |
![]()
|
stim toti ca avem 6 ani garantie la tabla........pitestiul va respecta aceasta garantie si va reface fiecare zona care a cedat dar va intreb oare ne convine ????
mie unul NU.. deocamdata NU IESE CA LA UZINA ce va fii om vedea dar personal am incercat sa preintampin orice problema legata de tabla am alesc aceeasi obtiune cu fabrica numai ca sa spunem ca am exagerat putin pt ca e fierul meu.... ![]() |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum dracu dau garantie 6 ani cand intr-o luna apare rugina?
cand vad pe discovery (la emisiunea cu masini americane reconditionate) cate straturi de grund (diverse tipuri) aplica pe caroserie si pe urma straturi de vopsea urmate de lac, ma gandesc mereu la dacii cum sunt vopsite - in bataie de joc si cu materiale de 2 lei sa fie masina cat mai ieftina. Degeaba ai partea mecanica ok daca tabla de lasa repede. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ATTOL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 June 06 ![]() |
exact asta e ideea. pacat de motor, care cat de cat se poate numi "motor". cel putin la SRN, vopseaua este "ca oja" (asa cum s-a mai spus pe forum). nu stiu exact la LGN cum sta treaba, dar tot pe forum sunt voci care s-au plans ca in nici doi ani au aparut "flori" sub vopsea... de fapt, depinde de fiecare ce vrea (si cat vrea) de la masina. in ceea ce priveste razboiul ulei vs. ceara... cred ca mai e de discutat... vara, poate ca ceara face treaba mai buna, da' iarna...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|
KDS |
![]()
|
toti am vrea o SUPER MASINA la banii astia dar deocamdata asta este oferta cu care NOI am fost de acord!!
Raportul CALITATE PRET din punctul meu de vedere este OK. cu previre la CEARA,imi pare rau ca nu am facut ceva poze dar promit ca o sa vevin sa vedeti despre ce este vorba......ceara odata aplicata se lipeste de tabla si........nu o prea dai zos nici macar cu VAPUL Ideea este ca zona tre sa fie curata si odata ce se aplica ceara pentru o perioada destul de mare cred ca nu vor mai fii probleme ,sa nu uitam ca NEAMTul asa procedeaza la o masina de peste 15.000 euro |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e multcat cere tipu cu ceara.pune-ti mana sa faceti singuri:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
KDS |
![]()
|
Y DANIEL.....
colegule eu nu incercam sa fac reclama mascata aici..........doar sa impart cu altii din experienta mea.......deci o idee buna mii se pare ok sa o spui si la altii nu?? |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 20:25 |