Al treilea administrator a fugit cu banii....
![]() ![]() ![]() |
Al treilea administrator a fugit cu banii....
bertro |
![]()
|
||
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Administratorul de la o scara de langa mine a fugit cu cativa ani in urma cu o suma maricica si justitia l-a obligat sa plateasca pe luna 1,5 milioane pana la stingerea datoriei.
A iesit mai ieftin decat cu imprumut la banca ![]() Cum sa nu-l linsezi? ![]() This post has been edited by Codrin: 9 Aug 2005, 23:30 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor, sa mor daca inteleg. De cand nu mai e furtul caz penal?
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(ashu @ 9 Aug 2005, 23:38) Intr-un caz penal esti acuzat direct de procuror care reprezinta statul. In cazul administratorilor de bloc speta este considerata civila, asociatia care a fost inselata de respectivul trebuie sa-l actioneze in justitie. Deci te judeci cu el cum te judeci cu fosta cind divortezi. Ea zice ca a fost asa, tu zici ca a fost invers. Nu este problema statului este problema acelui grup de proprietari inselati. Din multele exemple auzite fostii administratori sint tratati cu muuuuuuuulta ingaduinta in justitie. Trebuie ca proprietarii sa se mobilizeze, sa angajeze avocat, sa plateasca niste taxe, trebuie dovedit prejudiciul cu experti etc. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
asta e faza, ca fura "cu cap" nesimtitii. fiind oameni care lucreaza cu bani, stiu subtilitatile legii si portitele prin care pot stoarce din gestiune fara sa poata fi acuzati direct de furt. e practic o delapidare, si pe astea cu greu le vezi pedepsite in tarisoara noastra de 2 lei vechi...
sunt care au jefuit milioane de dolari de la banci si inca umbla liberi, ce sa mai zic de un neica-nimeni care a bagat in buzunar cateva zeci de mii de lei noi... singura solutie e sa-i vanam noi in justitie pana in panzele albe si sa le luam si camasa de pe spate |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Mie mi se pare absolut aberant acest lucru. Si care e deci impedimentul pentru administratorii de bloc sa nu fuga cu toti banii?!! Puscarie nu fac, datoriile nu trebuie sa si le plateasca ....
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bertro |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 10 Aug 2005, 08:46) Mie mi se pare absolut aberant acest lucru. Si care e deci impedimentul pentru administratorii de bloc sa nu fuga cu toti banii?!! Puscarie nu fac, datoriile nu trebuie sa si le plateasca .... ![]() solicitarea de garantii materiale serioase (apartamentul de ex) la angajare. desigur, in spiritul asta numarul de candidati o sa se diminueze considerabil. sau ideea cu comisia de cenzori si banii asociatiei intr-un cont bancar care sa necesite mai multe semnaturi pentru extragerea/transferul de numerar. sau "cosa nostra-style" in care sa i se clarifice inca de la angajare ca daca umbla cu prostii nu o sa astepte nimeni pana vine justitia, if you know what i mean ![]() s-au dus zilele asociatiilor de "locatari" cand locuitorii erau simpli chiriasi iar administratorul reprezenta interesele statului proprietar si o facea pe dumnezeu prin scarile blocului. acum oamenii sunt proprietari ai apartamentelor, iar 'nea gigi administratorul este un simplu angajat al lor, deci el ar trebui sa tremure in fata locatarilor, nu invers ca-n vremea de trista amintire. din pacate, multa lume nu realizeaza inca asta, de aia isi permit magarii sa o faca pe "don corleone" si sa actioneze numai dupa bunul plac. |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat poate fi declarat ca furt, dar eu cred ca la inselaciune, la fals intelectual, la gestiune frauduloasa tot se incadreaza faptele. Asa ca suport de reclamatii penale carca. Doar ca reclamatia penala intrerupe procesul civil de recuperare a daunelor.
Oricum, daca paguba este de 300 mil, mai bine va adunati si dati 10 mil la un avocat... Si intre timp eu m-as ocupa de viata lui care este cam roza... Am inteles ca are si o masina... Ma intreb de ce mai este intreaga... La fel si usa de la apartament... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Of, ce lege creata mai nene. Io vad lucrurile ca un om simplu, l-ai prins cu hotia, pac, i-ai banii inapoi si la zdup cu el. De ce nu e asa, nu pot sa inteleg.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ashu @ 10 Aug 2005, 11:23) Of, ce lege creata mai nene. Io vad lucrurile ca un om simplu, l-ai prins cu hotia, pac, i-ai banii inapoi si la zdup cu el. De ce nu e asa, nu pot sa inteleg. Sincer ashule nici eu ![]() Klaus, cica sunt 2 avocati si 1 procuror (!) in bloc (numai pe scara mea) care sufera si ei de lipsa de apa. Administrator de bloc se pare ca nu vrea sa fie nimeni, daramite daca mai trebuie sa isi puna ceva gaj ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai da mi se pare normal, ce naiba...
Desi conform legii gestionarilor, e obligatorie treaba cu gaju' Da daca toti astia din blocuri sunt niste paduchi de lemn si ar vrea ca lumea sa faca treaba pentru ei pe gratis, daca se poate sa le dea si bani... Pai io avusei niste discutii crancene cu agaricii din bloc care nu vroiau sa-i dea administratorului 1,5 milioane pe luna... Le-am zis, ok, ii dam 500 k lei, cine se ocupa de casierie, cine se duce sa plateasca facturile, cine se duce sa depuna cererile la regii si furnizori ee, se ofera cineva? Haideti mai ca-i avantajos, mai luati si voi 2-300 de mii de lei...Sau matale, nea vasilescule, ca vad ca esti mai aprig, fii tu administrator. Hai mai, ca pentru 500 k lei nici n-ai ce face... Sa vezi ce au dat-o toti la intors...Ca u au timp ca sunt ocupati. Bine mai, pentru 500 k lei, pai sunt bani adevarati, ce naiba, doar voi ati zis-o, nu ati zis voi ca de 500 k lei sa fie super multumit. Ce, voi nu sunteti? Dea-bia, de-abia am scos milionul ala jumate pe luna... Normal ca administratorul, la asemenea specimene, face si el ce poate... PS: s-a ales administratorul la noi in bloc ca precedentul tinuse pentru el vreo 250 mil. lei. Ce v-am zis eu cu penale, usi alea alea ... daca intelegeti ce vreau sa spun... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Problema este: daca nu exista comisia de cenzori in bloc, care sa primeasc si sa verifice periodic dosarul, atunci toate actele doveditoare/incriminatoare sunt la el. Daca il rugati frumos sa vi le dea, ce credeti ca va zice?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
klaus |
![]()
|
Io de ex. de-aia sunt pe la cenzori... ca sa nu miste lumea in front...E, ca mai vad si eu o factura unde e clar ca nu sunt toate materialele luate, asta e altceva, dar ma fac ca nu pricep prea bine...Si lumea e multumita peste tot...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bertro |
![]()
|
ehe, de ce nu-s multe asa in eterna si fascinanta rumenie, ashule?
vin eu cu o varianta de raspuns: pentru ca suntem prea blegi si ne-a invatat nenea Nicu sa depindem mereu de un pastor pentru turma pe care o formam (de aia are Becali admiratori). Iar domnii administratori s-au erijat in pastori si dupa ce au obtinut increderea oamenilor si-au batut joc de ea. |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE(simon @ 10 Aug 2005, 09:07) Intr-un caz penal esti acuzat direct de procuror care reprezinta statul. In cazul administratorilor de bloc speta este considerata civila, asociatia care a fost inselata de respectivul trebuie sa-l actioneze in justitie. Deci te judeci cu el cum te judeci cu fosta cind divortezi. Ea zice ca a fost asa, tu zici ca a fost invers. Nu este problema statului este problema acelui grup de proprietari inselati. Din multele exemple auzite fostii administratori sint tratati cu muuuuuuuulta ingaduinta in justitie. Trebuie ca proprietarii sa se mobilizeze, sa angajeze avocat, sa plateasca niste taxe, trebuie dovedit prejudiciul cu experti etc. Eu zic sa mai reflectezi... ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu sunt administrator la mine la bloc din octombrie! Ma intreb ce vor zice vecinii daca imi schimb masina... Hmmm...
Oricum s-au auzit vorbe ca imi tunez solenza cu banii de la administratie! Sa vezi nebunie cand montez neoanele... O sa zica iar ca luminez asfaltul cu banii lor ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
si cum e ? nu de alta dar e un post liber unde m-am mutat si... mi-as lua merge-des
![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
intrebarea era serioasa...
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat sa precizezi: administratorul ciung, schiop, chior. . . de care e acum?
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa punctez doua lucruri:
1. Nu va pricepeti deloc, dar deloc sa alegeti adminii. 2. Ca pleaca cu banii am inteles dar nu am inteles de ce "fug" cu ei ? ![]() This post has been edited by costi: 3 Oct 2005, 08:35 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
Valentine, felicitari.
Din pacate, in cazul asociatiei mele, treaba e taman pe dos. Nu stiu in ce stadiu e procesul dintre asociatie si respectivul, cert este ca regiile la care s-au acumulat datorii prin neplata banilor furati au dat somatie ca inchid utilitatile, asa ca ne-am trezit toti locatarii ca trebuie sa punem mana de la mana cate 8 milioane pentru a stinge datoria. Deci ar trebui sa scot peste 200 de euro din buzunar pentru niste utilitati pe care eu nu le-am folosit (m-am mutat in bloc dupa ce fugise respectivul) si pe care totusi le-au platit o data socrii mei inainte sa ne dea casa. Cu prima ocazie cand apuc sa trec pe la administratie, aflu cine e tovarasul respectiv, si daca a avut nesimtirea si proasta inspiratie sa locuiasca in continuare in bloc dupa treaba asta, imi testez nou-achizitionata cheie franceza pe spinarea lui pana sar banii din el ca praful din covoare. ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 12:17 |