DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> un roman in sua, sa ne rugam pentru Dany!

liviuiulian
post 9 Oct 2007, 09:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Dany e un prieten de-al meu. am fost in state sa muncim,sa facem bani.ne-am intors acasa cu gandul sa ne intoarcem.am muncit ,banii au fost buni,am asteptat contractul,a venit,am luat viza si inapoi din nou acolo.suntem vreo 4 prieteni buni,care ne ajutam reciproc ori de cate ori avem nevoie.stateam impreuna in aceeasi casa,mancam impreuna.problemele mele m-au facut sa vin acasa si ei au ramas in state in continuare.sa munceasca.munca nu e o rusine,chiar daca esti vanzator de inghetata!Dany a iesit la munca duminica si a fost impuscat in gat,in marul lui adam,fiind in stare critica la spital.eu ,fiind in tara,la aflarea vestii am fost socat.urma sa se insoare in noiembrie si venea acasa in 2 saptamani.culmea e ca in momentul in care a fost impuscat vorbea la telefon cu viitoarea lui sotie!fara cuvinte!!! ma rog sa fie bine,sa se insanatoseasca ,nu se stie sigur daca va mai putea vreodata sa vorbeasca!e frustrant.pleci in state cu gandul la american dream si se intampla altceva decat la ce te asteptai!!!

--------------------
Mini 7edition 2006 - xxxxxxxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexia_87
post 9 Oct 2007, 13:09
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

sad.gif E trist! Ii doresc sa se faca bine si multa sanatate!

--------------------
- - -
The less you give the more I want so foolishly!
+
catala2k
post 9 Oct 2007, 14:27
Post #3

posesor de elice alb albastra... pt moment

sa-i dea dumnezeu sanatate

--------------------
. . .
;)
+
alecsz99
post 9 Oct 2007, 14:37
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti, Romania

Speram cu totii sa ii fie bine!

--------------------
Dacia/Kia/Mercedes Berlina Li / Pro Cee'd / S320 2003 / 2008 / 2010
+
2dor
post 9 Oct 2007, 14:42
Post #5

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Ii doresc insanatosire grabnica si multa sanatate in continuare!

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
St
post 9 Oct 2007, 14:48
Post #6

Membru

SAnatate si numai bine!

Dar, unde era in momentul in care a fost impuscat? Avea dusmni asa mari? Ca mi se pare tare ciudat sa mergi pe strada vorbind la telefon si sa fi impuscat..

This post has been edited by St: 9 Oct 2007, 15:13

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
b76bgaarh
post 9 Oct 2007, 14:49
Post #7

Membru autentic

IN AMERICA NU PREA........
acolo poti sa cumperi arma la orice supermarket cu conditia sa ai 18 ani........deci.............

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Smiley
post 9 Oct 2007, 15:30
Post #8

Membru autentic

Roman impuscat in Statele Unite

Potrivit publicatiei Richmond Times Dispatch, un imigrant roman in varsta de 31 de ani a fost ranit grav, intr-un jaf armat in orasul Richmond, Virginia.

Dan Teodorescu a fost impuscat, duminica seara, in parcarea din fata unei scoli din orasul american Richmond, unde vindea inghetata intr-o dubita special amenajata. Barbatul a fost ranit grav in partea superioara a corpului si a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, acum fiind internat la terapie intensiva. Potrivit martorilor oculari, cinci adolescenti au coborat dintr-un vehicul si au incercat sa-l jefuiasca, iar unul dintre ei a deschis focul asupra romanului, dupa care au parasit locul faptei. Teodorescu ajunsese in SUA cu o viza speciala. Acesta era al doilea an al sau in care lucra pentru compania de inghetata. Un responsabil al scolii a comentat despre tragicul eveniment ca 'pentru cineva care a venit sa caute visul american, se pare ca a gasit un cosmar'.

http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=188932

--------------------
+
Lexy
post 10 Oct 2007, 13:11
Post #9

Just ME

Pacat, mare pacat.
Fie ca gandurile noastre bune sa fie alaturi de el si sa aflam vesti bune.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
liviuiulian
post 10 Oct 2007, 15:07
Post #10

Membru incepator

revin cu amanunte.prietenul meu este in stare grava la spital in richmond.glontul a atins laringele, traheea ,ce mai e pe acolo ca nu ma pricep.sansele sa vorbeasca din nou sunt minime!pericolul de a muri este si acel aminim,ceea ce e bine.cum s-a intamplat:era la servici,ora 5 dupa amiaza,s-a orpit sa vanda ceva inghetata intr-o curte a unei scoli.dintr-o masina au coborat 4 insi,negri,populatia virginiei,in richmond fiind de 80-90 % de negri(afro americani de fapt ca nu avem voie sa zicem negri) cu gandul sa-l jefuiasca .l-au impuscat ,dar 2 copii,de asemenea afro americani au auzit,au vazut si pot sa spun,din surse sigure,ca poate chiar i-au salvat viata chemand politia, salvarea,stand langa el si spunandu-i sa nu moara,sa stea treaz langa ei!!! cam asta a fost.va ma tin la curent.era un baiat super de treaba ,f inteligent,ii placeau extrem de mult calculatoarele,si nu inteleg de ce lucra la inghetata,ca era f inteligent si cred ca facea fata cu brio la o munca de informatician sau ceva in domeniu.

--------------------
+
ady85btz
post 10 Oct 2007, 22:54
Post #11

Membru onorific

Foarte trist sad.gif .Multa sanatate si sa ne rugam la Dumnezeu sa-l faca sanstos si sa vina cu bine in tara sad.gif

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
jaggguar
post 16 Oct 2007, 22:07
Post #12

Salut, am fost si eu anul trecut in new jersey, acelasi job..am plecat dupa vreo doua luni in new york fiindca acolo era bataie de joc..am inteles ca la voi in virginia a fost mai ok, angajatorii erau oameni de cuvant si banii care s-au promis erau cei care ii primeati..in nfine , nu asta e ideea; ce ma intereseaza pe mine este daca voi ati plecat initial tot prin Nimos oradea, prin individul Miki Mocsar daca nu ma insel, fiindca atunci probabil sau mai mult ca sigur ne-am cunoscut la interviuri, analize etc.

voi de unde suntei, dany de unde este? fratele lui adrian, care am inteles ca este in atlanta, a plecat acolo cu fratele lui florin din jersey care a plecat apoi in chicago? raul, baiatul din oradea, imi este prieten si am fost impreuna in nyc pana am plecat in chicago..apoi m-am rupt de toti, rar mai vb cu cate unul;

acum eu m-am intors in romania, dar m-ar interesa sa facem un formu undeva cu noi toti astia de ne-am dus prin mocsar sa vedem care ce a facut si pe unde mai este;

ps dintre astia care am plecat in jersey, vreo 3 au terminat contractele, restul au plecat ca in prison break..ne mai intalneam pe aiurea prin america cat mai tineam legatura..apoi la revedere.

va rog, raspundeti, poate ne adunam toti pe vreun forum si povestim; sper ca dany pe care CRED ca l-am cunoscut la oradea la interviu - nu sunt insa sigur, daca stiu de unde este poate reusesc sa fac legaturi - va fii bine si va reveni acasa

va salut pe toti, astept raspuns

--------------------
alfa romeo 147 2007, 1.9 jtdm, 120hp, progressione - 12-UFO
+
dispeceru
post 17 Oct 2007, 15:55
Post #13

Membru autentic

sad.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPi 2008
mdea...
+
Smiley
post 23 Oct 2007, 07:00
Post #14

Membru autentic

vesti buna:

Romanul ranit in SUA si-a recapatat vocea

Starea de sanatate a romanului Dan Teodorescu (31 de ani), vanzatorul de inghetata ranit grav prin impuscare, la inceputul lunii octombrie, intr-o tentativa de jaf armat in orasul Richmond din Virginia, SUA, incepe sa se imbunatateasca. Desi medicii spusesera ca nu stiu daca Dan isi va mai recapata vocea, romanul a inceput sa vorbeasca la 12 zile de la tragicul eveniment

http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=189931

--------------------
+
StefanT
post 23 Oct 2007, 15:45
Post #15

STF - Special Tactical Force

Speram sa auzim in continuare de bine....

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
cata87
post 23 Oct 2007, 22:52
Post #16

membru alb-violet

From: Timisoara

Sanatate multa !....Dumnezeu sa-l ajute !

--------------------
Dacia Logan 2008
+
necunoscuta
post 24 Oct 2007, 22:27
Post #17

smile.gif Starea de sanatate a lui Dan Teodorescu, vanzatorul de inghetata care a fost impuscat in SUA, se imbunatateste, vocea revenindu-i desi coardele vocale i-au fost afectate, iar autoritatile au arestat un suspect in varsta de 19 ani, relateaza, sambata, publicatia Richmond Times Dispatch. Romanul, impuscat in data de 7 octombrie, in Richmond, l-a sunat, vineri, pe fratele sau si i-a vorbit, desi medicii au afirmat ca vor trece luni pana cand vor putea stabili daca barbatul va mai putea vorbi vreodata. Glontul care l-a ranit pe Teodorescu, in varsta de 31 de ani, i-a trecut prin umar si i-a atins coardele vocale. Publicatia Richmond Times Dispatch informeaza ca Politia din Richmond a anuntat ca a arestat un suspect in acest caz, pe Dante Lamont Lewis, de 19 ani, si cauta cea de-a doua persoana suspecta in acest dosar. Autoritatile au afirmat ca cel putin cinci tineri au fost implicati in atacul asupra romanului, dupa ce acestia au iesit dintr-o masina si au incercat sa il jefuiasca pe vanzator. Dante Lamont Lewis a fost acuzat de atac premeditat, tentativa de jaf si utilizarea unei arme de foc. Atacul a avut loc intr-o dupa-amiaza de duminica in parcarea unei scoli din Richmond. Poltistii din Chesterfield County il mai acuza pe Lewis de jefuirea unei spalatorii de masini si de atacarea managerului, caruia i-a fost taiat gatul. Atacul a avut loc in 10 octombrie, la numai trei zile de la impuscarea romanului. Teodorescu se afla, in prezent, internat la Centrul Medical VCU, in stare stabila. El lucra ca vanzator pentru compania Mobile Ice Cream din Richmond pe baza unei vize de sapte luni, care expira la finalul lunii octombrie. Barbatul isi planuise nunta cu iubita lui Irina in data de 10 noiembrie, in Bucuresti. Trei avocati de la firma internationala de avocatura Reed Smith lucreaza pentru a-i extinde viza romanului. Mama lui Teodorescu a obtinut de asemenea o viza si va veni in SUA saptamana viitoare, pentru a-si vedea fiul, iar un chirurg plastician si-a oferit gratuit serviciile in cazul in care romanul va avea nevoie de operatii de reconstructie. Adrian Teodorescu, fratele lui Dan, a relatat ca doctorii vor incerca sa il ajute pe barbat sa inceapa sa bea lichide si apoi sa manance, pentru a renunta la tubul prin care este hranit momentan. Medicii s-au declarat uimiti de progresele inregistrate de roman. Adrian a creat site-ul www.helpdanny.net, in care tine oamenii la curent cu evolutia fratelui sau si in care accepta donatii pentru a acoperi cheluielile medicale. "Tuturor oamenilor care au facut donatii catre Dan le-am raspuns si le-am multumit. Exista multi oameni amabili in lume", a spus Adrian. [MEDIAFAX]
smile.gif

--------------------
debatutcampii X5 2007 - panda1
+
BAB
post 25 Oct 2007, 21:31
Post #18

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Mare pacat... Visul american... din pacate, include si jafurile armate...

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
liviuiulian
post 26 Oct 2007, 09:27
Post #19

Membru incepator

jaggguar,da-mi pm cu nr tau de telefon! Danny e bine deocamdata.cu bunavointa unui doctor (parintii lui sunt din fagaras) el mai poate sa stea un timp in spital.cheltuielile de spitalizare sunt de cel putin 250 de mii de dolari.asigurarea sper sa acopere costurile,dar ma cam indoiesc.prietena lui nu poate pleca la el din cauza vizei,americanii nu i-au dat-o.e anormal.tot spitalul de acolo stie ca el s-a recuperat cat de cat numai cu ajutorul ei,cu vorbele ei,incurajarile ei.e dureros sa stai departe de cel drag.probabil la americani le e frica sa nu ramana de tot amandoi acolo.cand danny se ca face bine,eu zic sa inceapa procedurile de green card.motive sunt destule:muncea legal,platea taxe,macar sa se aleaga cu ceva,dar l-a cum sunt americanii,greu.acum sa se faca bine!!!

--------------------
+
liviu_lb
post 2 Apr 2008, 18:53
Post #20

Membru incepator

L-am vazut acum la Antena1. Am prins stirea pe fuga si nu am inteles exact despre ce era vorba. Cred ca l-au prins pe faptas.

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
AR-18-MOS
post 2 Apr 2008, 19:09
Post #21

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Pai ma gandesc ca din 2007, l-au prins ...

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
liviu_lb
post 2 Apr 2008, 19:13
Post #22

Membru incepator

Acum l-or fi condamnat.

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
ydaniel
post 3 Apr 2008, 20:29
Post #23

Adrenaline junkie!

From: black sea

sad.gif ce tara.mai bine aici decat acolo:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
driverx
post 3 Apr 2008, 20:38
Post #24

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(ydaniel @ 3 Apr 2008, 20:29)
sad.gif ce tara.mai bine aici decat acolo:)
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 12:00
Forum Renault