Am o 'Rabla' in familie. Cum o valorific?
![]() ![]() ![]() |
Am o 'Rabla' in familie. Cum o valorific?
catalexe |
![]()
|
||
Membru marcant Group: Members Posts: 109 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
Privilege Gris Asiere Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
|
|||
kiel |
![]()
|
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
Daca vrei sa dai rabla la REMAT cu programul ala masina trebuie sa fie cat de cat in stare de functionare si sa aiba ITP facut . Masina trebuie sa fie in posesia ta de minin 5 ani. Asa am vrut si eu sa fac cu o Dacie 1100 a bunicii mele
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
2006 lux privilege
- XX 2X TXX
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
"Daca vrei sa dai rabla la REMAT cu programul ala masina trebuie sa fie cat de cat in stare de functionare si sa aiba ITP facut."
Nu e chiar asa. Stiu pe cineva care anul trecut a dus un Oltcit la REMAT care nu avea nici ITP valabil, nici RCA si nici rovinieta; si a circulat 100Km pe DN asa! |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ catalexe
Esti sigur ca mai continua programul rabla? Eu stiam ca progamul se termina la 31.12.2006, indiferent daca s-au cheltuit sau nu banii alocati. Eu m-am uitat acum (in fuga) pe afm.ro (site-ul administratiei de mediu) si nu am gasit nimic referiotr la program. Poate ai tu mai mult timp si ne zici si noua. In plus, da-i un search aici pe forum, ca parca prin sectiunea Cafenea sau Divese erau niste topic-uri foarte lungi pe problema masinii date la REMAT. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
kiel |
![]()
|
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
E vorba ca si anul asta sa fie programul rabla. o data exacta nu-ti pot spune!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
2006 lux privilege
- XX 2X TXX
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Programul rabla se reia si in 2007, uite link despre discutia de pe forum...cat despre starea masinii, anul trecut parca puteai duce si masini care nu erau in stare de functionare,imi aduc aminte ca impingea lumea masiniile
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
catalexe |
![]()
|
Membru marcant Group: Members Posts: 109 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru posturi.
Am apelat la voi intai pentru ca stiu ca sunteti cei mai informati. Dand, insa, un search banal pe Google cautand doar 'rabla' si atat am gasit ghici ce? www.rabla.ro La prima vedere programul continua. Mai citesc acolo si apoi dezbatem. |
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
Privilege Gris Asiere Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunteti siguri la faza cu 5 ani ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut si eu anul trecut sa scap de rabla mea. Din diferite motive n-am reusit. Am intrebat de cati ani trebuie sa detin rabla pentru a o putea preda catre remat. Raspuns: daca masina este pe numele dvs inainte de aproparea programului puteti s-o predati.
Mai departe....scrie in carte. Om trai si om vedea. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
chiar nu a vazut nimeni ca s/a publicat Ordonanța de urgență nr. 4/20007 privind reluarea pentru anul 2007 a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național?
mof 129/2007 |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:22 |