Help, sunt in deriva necontrolata
![]() ![]() ![]() |
Help, sunt in deriva necontrolata
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai citit primul lui post sau ai inceput de la pagina 4 ?
Nu, nu mi s-a-ntimplat niciodata sa nu-mi placa ceva dar sa continui pentru ca nu ma pot abtine.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am inceput de la pagina 4
![]() Marty, daca tu ai facut numai lucruri de care esti multumit in viata ta, ![]() In particular - eu pana la un moment dat in liceu o dadeam in bara rau de tot cu mai toate lucrurile, pana cand cineva mi-a zis ca "mai eu am impresia ca tie chair iti place sa fii asa aiurit si sa pierzi ca bou". Deci faceam chestii care "nu-mi faceau bine" fiindca pur si simplu asta imi crea o senzatie de superioritate ("eu pot mai mult de atat, dar asta e, sunt aiurit" - aveam o iesire usoara din orice, niciodata nu era vina mea). Banuiesc ca si la el e la fel - si-ar dori sa fie altfel dar ii place imaginea de "macho" pe care si-a creat-o si ii vine greu sa renunte la ea. Dar din nou - poate gresesc. Oricum am zis ca nu strica sa-i zic, ca prea il incurajeaza toata lumea de pe forum sa continue tot asa ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vv @ 3 Nov 2004, 18:11) Marty, daca tu ai facut numai lucruri de care esti multumit in viata ta, ![]() Stai un pic, eu n-am zis asta!!!!! Eu nu m-am complacut intr-o chestie stiind ca nu-mi place...n-am avut de ce!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(asarban @ 3 Nov 2004, 22:55) Rata la masina e un rau necesar. Nu platesc rata, n-am masina!Simplu, nu ? Cu mersul la munca, la fel: nu merg la scarbici , nu iau salariu, n-am bani sa platesc netu' ca sa-ti raspund tie la intrebari stupide! ![]() Daca vroiai sa dai un exemplu elocvent, ziceai de tigari: desi nu-mi plac, tot fumez... P.S.: vv, retrag cuvintele de mai sus si cer scuze! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Stati fratilor , nu va certati. In primul rand am descis topicul pentru ca am crezut ca ceea ce mi se intampla e o manifestare destul de interesanta a partii afective umane si pe urma chiar eram si inca sunt foarte convins ca am cu cine sta de vorba si chiar ati pus problema cat se poate de interesant, chiar am de ce sa va multumesc.
QUOTE ii place imaginea de "macho" pe care si-a creat-o si ii vine greu sa renunte la ea vv crede-ma ca nu are nici o legatura cu a fi sau a nu fi macho , gandeste-te ce legatura ar avea, asta in cazul in care accepti ca stai de vorba cu un om cat de cat inteligent . Mi se intampla ca chiar sa nu reusesc sa-mi gasesc pe cineva cu care sa spun ca ma potrivesc macar intr-atat incat sa fiu multumit de o eventuala viata impreuna. E destul de greu sa gasesti pe cineva in timpurile noastre daca esti asa cum sunt eu. Eu sunt un individ destul de sensibil si pun un pret destul de mare pe bun simt si sinceritate, ca am ajuns ca la randul meu sa imi incalc propriile principii asta face parte din viata. Dupa parerea mea o femeie nu trebuie sa fie top model ca sa pot spune ca e o femeie frumoasa , cred ca frumusetea vine intr-o proportie enorma din interior si femeile in zilele noastre se pare ca prefera sa renunte la tot ce le infrumuseteaza si nu inteleg de ce, da asta e alta poveste. This post has been edited by Metalic: 4 Nov 2004, 08:35 |
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
pui de drac |
![]()
|
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
fratilor,e ora 2 noaptea,io maine ma trezes la 7 juma sa ma apuc de indoit tevile pt rollbar si ce fac io?? citesc posturi de-astea....pe bune ca cineva ar trebui sa ma bage-n pat..din nefericire deocamdata nu e nimeni...
am citit cu interes topicu asta,incepe sa-mi placa...devine interesant,si totusi,ce e casatoria? eu n-o vad decat ca pe o obisnuinta...adica....dragostea,parerea mea,e doar faza incipienta cand esti aerian,dupa-aia devine incet incet obisnuinta....devine in chin apoi....o zbatede de care unii pot trece,altii divorteaza,si apoi iarasi obisnuinta cu raul.... din punctul meu de vedere e exact ca si cu otrava...daca iei putin cate putin devii imun.... acum,am auzi si eu cazuri de-alea fericite cand gasesti cate-o tipa misto si simpatica de-ti face placere sa stai cu ea ca e de gashca,etc....ca si ozn-urile...lumea vorbeste da n-are nimeni dovada concreta ca exista.... in alta ordine de idei,daca se poate sa devin putin off-topic cu o alta problema legata de relatiile astea sufletesti: se poate oara sa ajungi la saturatie? eu de ex am avut vreo 3 4 relatii serioase cu care sincer...nici nu ma mandresc,da nici nu ma plang..de fapt,toate au durat cam cate 1 an,1,5 ani,si s-au terminat prin urmatoarea concluzie: nu-mi mai place,m-am plictisit,nu e ceea ce caut. (sa fie oare acesta cursul normal si trebe sa-l accept?) Singurul lucru pozitiv pe care il pot gasi este experienta. incep sa-mi pun problema c-as fi eu defect de-acu...in sensul ca incep sa nu mai am nici un chef de a mai incepe nici o relatie..mai vezi o tipa draguta,simpatica,da cand te gandesti ca peste 3 4 5 luni de zile ajungi sa n-o mai suporti,iti vine sa te lasi pagubas.... va intreb: Ce-i de facut??? nu de-alta dar chiar imi ridic probleme de-acum....nu fac decat sa ma gandesc la alte relatii terminate in faze mai incipiente,cu gandul ca...oare ce-ar fi fost daca? incep sa traiesc din amintiri....e cam stupid....si tre sa recunosc,la cei 21 de ani ai mei e chiar jenant..Am luat si pauze mai lung intre relatii....parca era putin mai bine... Si nu mai am nici rabdare,de strategii,sa fiu tare cand trebuie,etc....imi vine sa ma las dus de val...si stiu ca nu e bine,ca face ce vrea ea din mine....si stiu ca daca ma tin de strategii nu mai gust din acea fericire de la inceput.... eu nu vad nici o cale de iesire,voi vedeti?? scuze ca am devenit off-topic (oarecum) dar simteam nevoia sa ma descarc si io pe-aici,si cum am vazut ca lumea e benevola.... This post has been edited by pui de drac: 5 Nov 2004, 01:22 |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
vv |
![]()
|
Metalic/Pedro, tu stii cel mai bine. Io mi-am dat cu parerea fara sa citesc macar tot threadul.
QUOTE(Metallic) Eu sunt un individ destul de sensibil si pun un pret destul de mare pe bun simt si sinceritate, ca am ajuns ca la randul meu sa imi incalc propriile principii asta face parte din viata. Da-mi voie sa te contrazic, asta nu face parte din viata decat daca vrei tu. Nici macar nu poti sa invoci "un caz forta majora" ca scuza pentru incalcarea propriilor principii. Atata vreme cat nu stii ce vrei (cat "iti incalci propriile principii") eu ma indoiesc ca vei fi fericit/multumit de tine (ca la asta se reduce in cele din urma). Cauta "domnisoara Prym si diavolul" de Coelho (daca nu ai citit-o deja), povestea de la sfarsit cu Savin si Ahab ("concluzia" cartii) rezuma destul de bine totul: este pur si simplu alegerea ta, in fiecare moment. E uneori greu de acceptat ca tu alegi sa fii intr-un anumit fel, dar e adevarul. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot veni vorba de carti cred ca am ca aliat pe Galileo Galilei a lui Octavian Paler.
QUOTE nu face parte din viata decat daca vrei tu. Nici macar nu poti sa invoci "un caz forta majora" ca scuza pentru incalcarea propriilor principii. Atata vreme cat nu stii ce vrei (cat "iti incalci propriile principii") eu ma indoiesc ca vei fi fericit/multumit de tine (ca la asta se reduce in cele din urma). Daca eram sfant pluteam pe undeva prin ceruri cu o sticla de murfatlar in pene, da nu sunt . QUOTE E uneori greu de acceptat ca tu alegi sa fii intr-un anumit fel, dar e adevarul. ..........si gata s-a rezolvat ............., asa simplu,..............chiar asa, ..........fi serios omule , eu cred ca tu insuti ai niscaiva probleme pe tema asta si usor, usor le-ai maturat sub covor si tocmai te imbarbatai ca esti valabil si ai dat peste un amarat (care-s eu) si te-ai gandit sa-i insufli din tainele verticalitatii, nu-i asa simplu ca altfel n-ar exista culori ci doar alb si negru. pui de drac omule stai calm ca tragedia asta o traim cu totii , putini suntem care chiar sa avem parte de omul acela de care avem nevoie. Da tu mai cauta , din floare in floare polenizand ![]() This post has been edited by Metalic: 5 Nov 2004, 10:40 |
--------------------
Dacia 1300
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
vv |
![]()
|
metalic, nu esti obligat sa ma asculti, dar nu sari sa declari ca am probleme. Eu am facut-o fiindca tu ai deschis topicul despre tine. Nu am sustinut niciodata ca sunt "sfant" si super-vertical, nici macar nu iau tot timpul deciziile cele mai bune (de ex. ar trebui sa muncesc in loc sa-ti raspund tie
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Metalic |
![]()
|
QUOTE dar nu am simtit nevoia inca sa cer sfaturi unor necunoscuti Asta pentru ca tu esti mai dintr-o bucata , genul de autodidact, eu-s doar o adunatura de faramite si cioburi. Ce ti-am spus ti-am spus prieteneste dar vad ca esti genul care nu suporta critici sau poate suporti dar doar asa de ochii lumii. Recunosc ca nu te pot ignora si asta pentru ca m-ai enervat. De mult n-am mai gustat din felul de a jigni pe care-l afisezi tu aici, de prin clasa 7-a, adica dintr-o atitudine tipic parinteasca ajungi sa jignesti mai ales pe teme atat de delicate. Rusinica, rusinica domnule vv |
--------------------
Dacia 1300
|
vv |
![]()
|
Sorry chiar n-am vrut. MP daca vrei sa continuam. E greu sa exprimi ceva serios in scris fara sa para ce te dai mare sau ai "atitudine tipic parinteasca"
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
pui de drac |
![]()
|
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
sa inteleg ca sunt "normal" ?????
totusi mai astept sfaturi si opinii,ca sa fiu sigur ![]() |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Io zic nea Pedro ca pur si simplu ai cam intra in categoria celor care nu pot lua decizii de frica sa nu fie proaste si daca totusi iau unele le regreta apoi si li se par aiurea. Nici o decizie nu va fii 100% buna si daca nu poti sa accepti asta si te vei uita mereu inapoi vei sfarsi prin a nu te bucura de nimic. Pe deasupra mai esti si ghinionist cand te hotarasti si tu la ceva hop mai apare ceva si iti ridica noi semne de intrebare, sa dea dracu daca erai casatorit si vroiai o tipa daca ar fi aparut ea(vorbesc serioasa si meseriasa cum tu intr-o luna ai avut\gasit 4) pe cand acum te-au napadit. E ca dracu e misto BMW-ul dar nici de Mertz nu mie rusine etc...Oricum eu sunt un pic ca tine(adica cum banuiesc eu ca esti) dar pe partea de serviciu. Mare grija sa nu ai ca mine zeci de angajari ca mereu parca e ceva mai bun sa pleci acolo, si sa nu constati dupa fiecare schimbare ca de fapt e mai rau si tot asa...nu de alta dar e infiorator...si daca tot e sa semanam afla ca exact cand iei decizia ca tot lantul asta trebuie sa se termine va fi o decizie proasta..incurajator, nu???
Succes... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pui de drac @ 5 Nov 2004, 19:34) sa inteleg ca sunt "normal" ????? ai 21 de ani...evident ca esti normal ce vrei pirostrii de acum...stai linistit ca vine si la tine ceasul ala "bun" !!! si e normal sa simti senzatia asta de inutilitate a unui nou inceput dar crede-ma ca daca nu incerci sigur nu poti obtine si in plus inceputurile sunt oricum misto...secretul cred ca e sa te lasi in voia sortii ai avantaj varsta sa nu iti propui nimic si atunci o sa vezi ca o sa iasa... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ati dat de belea acum ca am gasit topicu asta!l-am citit si eu cap-coada si recunosc ca deja vad mic. Din cate vad eu la ora asta,majoritatea au retineri sa posteze ceva de rau despre partenerul de viata, e si normal, ca daca vede nu e de bine...eu incerc sa postez in speranta ca n-are ea ce cauta pe daciaclub
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
21 de ani, avut ceva relatii pana acu;n-am apucat decat vreo 2 sa le "savurez",adica sa apuc sa ma plictisesc, ca in rest am fost trimis repede la plimbare.cel mai mult a tinut vreo 5 luni.acu sa va tineti bine si sa nu radeti: am cunoscut o fata acu vreo 2 ani si ceva, in tot acest timp eram amici, ne dadeam smsuri (mai ales cand era promotia aia cu 2centi), dupa care asta vara nu stiu ce am patit ca incepusem sa inebunesc dupa ea!Nu mi-a fost greu sa incep o relatie cu ea,pt ca si ea se pare ca vroia acelasi lucru...
Bineinteles ca la inceput a fost totul splendid pt ca stiti cum e...fiecare incearca sa faca impresie buna, desi noi ne stiam de 2 ani!!!Am uitat sa mentionez ca fata are 14 ani ![]() Si se supara pe mine din chestii care-ti sta mintea-n loc! Am ratat o gramada de ocazii de cand sunt cu ea (dobitocu de mine a fost si sincer). Si eu mi-am incalcat principiile in cazu asta. Am incercat s-o fac sa inteleaga, da degeaba! E clar ca nu face intentionat! A incercat si pui de drac sa inteleaga si a ajuns la aceeasi concluzie. Ma tot gandesc ca tre sa i se mai coaca mintea...hai ca incep sa scriu un jurnal aici...cam atat |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 7 Nov 2004, 00:54) Am uitat sa mentionez ca fata are 14 ani ... Pai aici trebuia sa te opresti ! Treaba e clara: revino-ti pana nu te opresc altii din cadere ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai, unchiule, ce pretentii ai si tu la 14 ani ai ei? Trebuie sa mai ai rabdare cum a avut mosul ala cu Celine Dion, pe care o stia de la 4 ani. Te simti in stare?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Metalic |
![]()
|
Am obosit , gata s-a terminat cu craieleala, daca ma primeste fosta nevasta ma intorc la ea definitiv si am sa incerc sa uit ca am calcat atat de stramb in perioada care tocmai a trecut. Se pare ca chiar nu sunt facut pentru gagicareala. E interesant caci atunci cand am facut topicul asta tocmai ma despartisem (divortasem) de nevasta si o vedeam ca pe vrajitoarea satului iar acum o vad ca fiind singura fiinta alaturi de care as putea fi fericit. Sa ma ierte dumnezeu pentru ce-am facut si va doresc fericire la toti. Sa nu faceti ca mine caci cred ca va da-ti seama ce constiinta incarcata voi avea de acu inainte, cel putin am sa incerc sa o fac fericita in compensare.
|
--------------------
Dacia 1300
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Heh, da' te mai ia ea inapoi ?
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Metalic |
![]()
|
Da pentru ca teoretic eu sunt un sfant, ea asa stie , un baiat asa cum rar gasesti, si eu-s doar another prick
|
--------------------
Dacia 1300
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Metalic/Pedro, parerea mea e sa mai astepti un pic cu decizia asta ...
Lucrurile care v-au adus la divort au fost ele oare rezolvate in totalitate? nu isi va mai baga Aghiuta coada? Mi se pare o greseala sa te consideri "another punk" in fata ei si sa bagi mare din cauza mustrarilor de constiinta ... ea va simti ca ceva nu e in regula si ... depinde de ea, ori va incerca sa te inteleaga (intelegerea presupune si cunoastere, zic eu, asa ca aventurile tale vor ajunge la cunostinta ei ... i le vei relata chiar tu, pe bune, femeile sint date dracului cind vor sa afle ceva) si atunci relatia e posibil sa evolueze normal, sau iti va pune pur si simplu calciiul in git si atunci va fi vai de tine. Inteleg ca tu ai avut aventurile DUPA divort, asa ca dpdv. moral esti clean, curat si proaspat uscat ... nu are de ce sa iti fie rusine cu ce ai facut. Capul sus, mintea limpede ... si imi permit sa-ti recomand cel putin 2 saptamini fara nici o companie feminina prin preajma, ia-ti un conced, mergi la munte, respira aer curat, spala-te pe fata cu apa de izvor ... si la intoarcere poate vei sti ce ai de facut. Nu te autoflagela, vei fi intr-o pozitie mai mult decit vulnerabila ... Bafta ... iarta-ma daca am fost prea dur ... pina acum am citit cu interes acest topic, dar n-am postat, o fac acum fiindca am impresia ca te pot ajuta ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Metalic |
![]()
|
QUOTE Pai nu tu trebuie sa uiti asta, ea trebuie s-o faca! Zi doamne fereste si scuipa-ti in san , ea nu trebuie sa stie nu sa uite QUOTE Capul sus, mintea limpede ... si imi permit sa-ti recomand cel putin 2 saptamini fara nici o companie feminina prin preajma, ia-ti un conced, mergi la munte, respira aer curat, spala-te pe fata cu apa de izvor ... si la intoarcere poate vei sti ce ai de facut. Nu te autoflagela, vei fi intr-o pozitie mai mult decit vulnerabila ... Bafta ... iarta-ma daca am fost prea dur ... pina acum am citit cu interes acest topic, dar n-am postat, o fac acum fiindca am impresia ca te pot ajuta ... N-am de ce sa te iert, poate sa-ti multumesc. Iti multumesc pentru sfaturi chiar cred ca asa am sa fac , oricum sunt genul care se crede buricul pamantului si altfel decat cu capul sus nu prea sunt invatat sa merg. OFF TOPIC : Marty nu stiu daca o fi sau nu pisica din avatar a ta dar, frate e o perla si daca e a ta sa-ti traiasca. Am si eu acasa, una la fel, tot maidaneza, o scarba adorabila de pisica manca-ia-s botul ala plin de aere. This post has been edited by Metalic: 8 Nov 2004, 15:26 |
--------------------
Dacia 1300
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Metalic @ 8 Nov 2004, 16:15) OFF TOPIC : Marty nu stiu daca o fi sau nu pisica din avatar a ta dar, frate e o perla si daca e a ta sa-ti traiasca. Nu, e o poza! Nu am suportat niciodata pisicile iar din 2001 le suport cu atit mai putin! N-as vrea sa detaliez aici mai multe ca parca vad ca ma trezesc cu un ban pe o saptamina. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Metalic |
![]()
|
QUOTE deci o noua relatie bazata pe incredere sau n-am inteles bine? Exact! This post has been edited by Metalic: 8 Nov 2004, 15:34 |
--------------------
Dacia 1300
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu unul nu as avea incredere in cineva care ma minte sau omite intentionat sa-mi spuna ceva!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:07 |