Culoare la taxiuri...
![]() ![]() ![]() |
Culoare la taxiuri...
Watchful snake |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|||
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
La faza cu taxiurile era si interesul lor. Au fost idioti. Pai lumea ii remarca mai usor daca sint galbeni! smile.gif Si daca va mai amintiti atunci ce timpenii debita un lider sindical cum ca vezi dom'le ii costa revopsirea masinii fro' 30 milioane, etc, etc. O sa se potoleasca si tambalaul cu camioanele si o sa fie OK in final; pina la urma or sa priceapa ca interzicerea camioanelor ziua e normala...
Dany |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eh, am fost in Timisoara si am vazut o chetie. marea parte a taximetrelor aveau plafonul vopsit in galben. Eu am crezut ca e vreo firma si asta e imaginea ei de marca. Cand colo, am aflat ca au fost obligati sa vpseasca masinile n galben. Daca nu pe toate odata, macar in trepte. Adica acum plafonul, pana in 2005 parca toata masina.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Prin mai multe judete se poarta chestia asta. As enumera aici Prahova si Brasov.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Țigănie. Ori vopsești toată mașina odată, ori deloc. Pentru că, între timp, poate mai apar zgîrieturi, ciobituri, pete și atunci, ce faci? Le lași așa? Părerea mea...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
Nu e vopsea, este autocolant lipit pe masina (m-am dus eu si am pus mana pe ele). De aproape arata destul de rau.
Hmm, ciudata masura. La cate lucruri sunt in neregula cu taxiurile, asta era prioritatea. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
Watchful snake |
![]()
|
Atunci este și mai rău (nașpa, ca să împrumut expresia unui coleg al meu) laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai, eu nu m-am apropiat de masini sa zicnsigur daca e sau nu autocolant. dar pareau vopsite.
Si acum revenind la subiect, in general toate masurile menite sa stabileasca o ordine trebuie mai intai criticate. Ce e rau daca taximetrele sunt galbene. Asa e mai civilizat, sa le poti recunoaste. Ce e rau daca se acorda un anumit numar de licente? Nu-si mai iau oate harburile licente de taxi. Si cred ca ati observat ca in Bucuresti nu prea mai vezi masini de pe care sa pice tabla facand taximetrie. Marea majoritate sunt masini noi. Daca se vrea sa se fluidizeze circulatia si sa se mai elimine din poluare prin interzicerea masinilor de mare tonaj, gata romanasii se pun cu fundul in drum si blocheaza traficul pentru ca, nu, asa au invatat ca e normal. Cum nu ne convine ceva, cum blocam un drum. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Watchful snake |
![]()
|
Chiar dacă sînt off-topic, la fel se întîmplă și cu noua hotărîre de a spăla trotuarele. În loc să pună mîna să facă curățenie sau să plătească pe cineva să o facă, unii s-au apucat să găsească chichițe, că hotărîrea e ilegală, că n-ai voie să speli trotuarele cu apa de la robinet, etc. etc. Niște puturoși :shock:
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:17 |