Coruptie la rutiera, X((((
![]() ![]() ![]() |
Coruptie la rutiera, X((((
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu ca nu are holograma
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
peste 9 ani de permis, usor peste 150000Km, zero accidente sau
evenimente rutiere (tamponari) si apropos, permisul l-am luat din prima cu max. de 26 pc. la sala, FARA spaga! Pt. colegii de generatie ai permisului, la traseu l-am avut ca examinator pe politzaiul Iepure... Scoala de soferi am facut-o la "ssa ilioara" cu un dobitoc de instructor ( nu cunosteam pe nimeni, asa am fost "repartizat") cu numele de ilie alexandru (masina 53 - pe vremea aia, o cazatura de dacie 1300, in prima sedinta de traseu s-a rupt planetara stanga in intersectie la dristor cu mihai bravu la trecerea peste liniile de tramvai), care "m-a tinut" in scoala 4 luni(!) pana cand m-a programat pt. examen si la care sedintele erau de max. 20min condus, restul pana la 1.5h "le petreceam" pe dreapta sau prin parcari in spatele blocurilor cu "motorasu' oprit" asteptasndu-l pe el sa-si rezolve treburile sau servind masa cu diferite dudui... Cand ma programa la 1 sedinta pe saptamana de traseu, era sarbatoare sau daca apucam sa conduc in acea sedinta mai mult de 30min.!Am vrut sa schimb instructorul dar nu m-au lasat cei de la ilioara Banuiesc ca lucrurile s-au mai schimbat de atunci intre timp si nu mai exista asemenea specimene de instructori auto P.S. Nu i-am dat niciodata atentii sau spaga gunouiului respectiv de instructor! |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=ATTOL,22 Feb 2007, 13:30]
pai da, mai sunt si d-astea... am mai auzit si eu pe cate unu spunand: bai, m-a picat, desi aranjasem... de fapt, cum aranjase:... prin instructor... adicatelea, instructoru zice: "da tu banu incoace, ca aranjez eu cu politaiu" ... da' nu aranjeaza nimic! daca ai luat (de fapt ai luat pe bune), banu intra integral in buzunarul instructorului. daca pici, invoca un motiv "ca nu s-a putut" si-ti da banu inapoi... si oricum, fraieru, desi pana la urma ia pe bune, tot e "usurat" de spaga... Corect! Se aplica doar in cazul in care elevul chiar merge bine,dar e disperat si foarte stresat ca o sa pice si atunci intervine"salvatorul". Patit coleg de munca pe vremea cand eram spalator auto. Si nesimtitul de instructor se jura pe toti sfintii ca a aranjat,ca nu are cum sa-i dea banii inapoi,pana nu i-a dat cu dosarul in cap nu s-a lasat convins. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor. IO as legaliza spaga. Sa nu se mai planga nimeni.Pai daca politaiu nu mai ia spaga tu cum vrei sa mai iei carnet. Daca te-a picat la examen, inseamna ca nu erai pregatit indeajuns. Nevastamea a luat a doua oara traseul si nu am dat nici o spaga. Adevaru e ca avea 100 de ore de condus cu instructorul. Deci se poate si fara spaga.
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
ATTOL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 June 06 ![]() |
normal ca se poate si fara spaga! asa cum am mai spus, este in primul rand o problema de atitudine. asa cum am mai spus (dar cu alte cuvinte), cine are in sange "microbu" spagii, toata viata o sa umble "cocosat", cu capul plecat, in fata functionarului public (si nu numai).
@adip si gainusa: ... mai bine ma abtin... nu vreau sa intru intr-o polemica inutila... cred ca privim lucrurile din alte perspective. bafta! This post has been edited by ATTOL: 23 Feb 2007, 13:00 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
grea treaba asta cu luatul permisului, eu am fost chiar stresat atunci. am luat 26 la sala si cand a venit vremea traseului era un nene politati, care jurai ca e var primar cu Gingis Han, inaintea mea era un nene inginer care vorbea cu politaiul si aranjau sa ii puna lu ala termopane si nu mai stiu ce, "traseul" a durat pana au parafat afacerea, bineinteles admis, dupa el, eu, un pusti stresat. am plecat de la rond de la Carol in sus spre autobuze, eu nici apucasem sa imi aranjez masina, oglinzi, centura etc, ca asta tipa la mine sa ii dau drumul o data ca pierdem timpul, m-am enervat am intrat pana in mijocul intersectiei, i-am luat fata la un tramvai, nu la sensul sinucigas, ci normal ca si cand as fi avut permis, in panta e o mica trecere de pietoni, traversa o femeie, am franat, am dat a I-a, fara sa se miste masina in spate, practic nu am franat pana la stationare deloc, dupa Filaret mi-a spus sa intorc, am dat semnal, m-am asigurat, fara sa se opreasca roata, am intors si mi-a spus sa parchez la umbra, va dati seama ce credeam, m-a picat nenorocitul, m-a intrebat dupa ce am oprit daca am masina, ... aveam dar de spalat cu 2 viteze, i-am spus si eu ca am cumparat un oltcit si ziua urmatoare urma sa il iau, de ce mi-a venit in cap oltcit habar am. Buuun, ce mi-a spus politaiul: ce faci domne cu masina fara permis? erau 40 de grade afara si eu eram inghetat ca un eschimos la pescuit, am inceput sa ma balbai, ca sa vedeti, ca nu stiu ce ca nu stiu cum. Dupa care imi spun: PERMISUL IL IEI ABEA DUPA 2 SAPTAMANI de la Udriste, mi-a picat fata, aveam o mapa in spate am luat-o si i-am dat sapca jos, asta murea de ras, ce faci domne eu iti dau permisul si tu imi murdaresti cascheta? ce vreau sa spun e ca in momentul in care am coborat din masina nu simteam absolut nici-o bucurie, pe care o consideram fireasca. dar asta nu mai conta, aveam permis.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misto
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
coruptie la rutiera ?
dea, am dat si eu odata o spaga de 300 de mii lei vechi unui politist care m-a prins ca treceam pe rosu ![]() ![]() permisul l-am luat pe bune, fara spaga, acum 5 ani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:56 |