distantiere roti
![]() ![]() ![]() |
distantiere roti
camatarunutu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce distantiere? Te referi la flanse?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
camatarunutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 February 07 ![]() |
ma nus , eu stiu k se numesc distantiere si sunt niste cercuri mai late putin de dif grosimi kre se pun inainte sa pui geanta
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Fii si tu mai explicit.Ori flanse distantiere,ori inele de centrare.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 January 07 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca se refera la flanse distantiere ,vrea sa scoata rotile mai in exteror ,asa as vrea si eu,dar nu stiu daca afecteaza(planetare,rulmenti,bucsi,etc)...
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Flanse se gasesc la firmele de tuning, poate si la Augsburg.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
Eu mi-am pus la rotile din spate distantiere.Grosime: 5 mm.Nu vreau sa ma mai gandesc la cat am dat pe ele....150 ron...Iata si o poza.
Attached thumbnail(s) Imagine_0459.jpg ( Size: 77.08k ) Number of downloads: 440 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|
sad_paw89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 January 07 From: Ploiesti ![]() |
lasa ca merge si asa!!!
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- PH 59 ELF
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@trans-am : cum se comporta masina ?; din ce material sint ?; ti-ai schimbat si prezoanele ?
Te intreb toate astea pentru ca am si eu unele facute "artizanal" din sticlo-testolit pe care nu am avut ocazia sa le pun pe masina (sunt pentru anvelopele de iarna 185/60R14 care le-am montat pe jenti de tabla si ating pe spate) si chiar eram curios cum se comporta ? Am de doua dimensiuni : de 3 si de 5mm. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
Distantierele mi le-a facut la o firma de prelucrari mecanice din Cj.Materialul e ceva otel laminat, cromat pt a nu rugini.Prezoanele nu le-am schimbat, nu e necesar(in cazul meu ,distantierul 5 mm).
Le- am montat din necesitate.Am pus 195/50 R 15 si atingea in contraaripi. Diferenta e remarcabila la stabilitate si aderenta.Sunt mult imbunatatite.Confortul scade. Daca iti pui doar flanse fara a schimba rotile nu se prea simte diferenta. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Trans-am... se va simti si daca pune doar flansele.... De ce? Pentru ca prin flanse se mareste encartamentul, iar cu un encartament marit, + la stabilitate. Daca gresesc, sa ma scuzati, eu asa stiu.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
trans-am |
![]()
|
Teoretic asa e, dar la o marire a encartamentului cu 10 mm nu vei simti ceva foarte evident. Poate dc iti pui si alte roti, da....
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Merci de informatii !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Exactly... roti mai late, encartament si mai mare
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:34 |