Ati dori sa folositi bicicleta in loc de masina ?, zi de zi, pentru mers la birou
![]() ![]() ![]() |
Ati dori sa folositi bicicleta in loc de masina ?, zi de zi, pentru mers la birou
Mirciulik |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
As vrea sa fac miscare cu bicicleta nu zi de zi, dar nu am, si la cit costa o bicicleta mai acatarii, bag benzina 2 luni de banii aia
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
DAAAAAAAAAAAAAAAA, m-am saturat de mers cu masina
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
pe cand si pe la noi?
Attached thumbnail(s) 2009_035.jpg ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 481 2009_039.jpg ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 496 2009_041.jpg ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 481 2009_047.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 482 2009_087.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 474 2009_182.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 111 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Cand se va face schimb de populatie!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
iepuriIa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 August 06 ![]() |
Da. As dori. Dar nu in loc de masina. Oricum nu merg cu masina la serviciu ca nu e eficient. Merg cu transportul in comun.
Ce ma opreste? Puterea obiceiului. Cu toate ca e foarte normal si bine sa mergi cu bicicleta, nu este deloc obisnuit. E iesit din comun, e ciudat! Si de aia e greu. Te simti in nesiguranta ca nu vezi si pe altii ca tine. Dar hai ca peste asta se poate trece, faci un efort de vointa, ai curaj si in cateva zile te obisnuiesti. Frica asta e irationala. Dar daca si sotia si-ar dori dar din anumite motive nu poate, mai e corect sa-ti faci tu damblaua sa mergi cu bicicleta si ea sa priveasca cu jind? Nu. Ramai la transportul in comun si lipseste-te si tu alaturi de ea! |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2006
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am votat da , ocazional .Imi place sa merg cu bicicleta cand e frumos afara, nu mi-as face o obisnuinta in a ma duce la servici cu bicicleta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mr.squirrel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 November 09 ![]() |
da si inca cum , dar in conditile astea de trafic mai bine pe jos...
|
--------------------
non
polution
future Ca sa iti dai seama ca esti prost , trebuie totusi sa iti mearga mintea.
|
|
revelation |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 November 09 ![]() |
da as face chesti asta , nu vad nici un dezavantaj in mersul pe bicicleta
|
--------------------
renault
megane
2006 Nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Abia astept sa se usuce putin prin Bucuresti ca iarna asta a fost tare grea.
Fac mai putin de 30 min cu bicileta pana la servici. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aoliu cum astept sa se usuce...
Baaaa, ma uitam la pozele alea. SF-uri nene. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-s deloc SF-uri... Daca s-ar face centuri ocolitoare, daca s-ar permite accesul in localitati doar cu taxa (pe ora), daca s-ar promova bicicleta si scuterul in detrimentrul masinilor, daca s-ar ridica absolut toate masinile fara loc de parcare si ar fi haituiti la disperare toti soferii, atunci ar fi loc de biciclete pe strada. As renunta linistit la masina.
Doamne ajuta! This post has been edited by vis-a-vis: 19 Feb 2010, 17:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu prea cred ca reprezinta o solutie sa nu mai lasi oamenii sa mearga cu masinile, sa-i haituiesti precum hingherii pe dinamovisti.
Infrastructura trebuie regandita. Apoi trebuie sa convingi oamenii prin diferite oferte atractive sa renunte la masini. Nu e o solutie ciomagu'. Aaaa, ca oriunde, cativa trebuie batuti. E clar. Dar nu asta-i solutia. Asa e simplu. Scoti masinile in afara legii si-i bagi pe toti detinatorii la parnaie. Apoi le vinzi masinile si cu banii obtinuti pui verdeata prin orase. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O, ba da... Scoala sa coste mii de euro si sa fie examene d-alea adevarate si la sange. Retestare la maxim 5 ani, la 2 ani cei care provoaca des accidente... Cei care parcheaza aiurea in mod constant, suspendarea permisului, scoaterea semafoarelor si obligativitatea de a face la dreapta cand iesi de pe o straduta secundara, etc., etc... Sunt multe chestii care se pot face incepand cu maine si da, civilizatia se face cu paru', asa a fost si afara.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
thomashardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 08 From: BH ![]() |
Am de coborīt un etaj pīnć la servici...imposibil cu bicicleta
![]() |
--------------------
DACIA
Logan1.6 16v MCV.
LOGAN MCV:30.07.2010
- BH... PDA : Mio A501
|
|
peter_pan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 10 March 10 ![]() |
daca s avea si unde da:)
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007
|
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
Cand e cald si frumos afara merg cu bicicleta la servici ca e mai sanatos si mai ecologic si GRATIS
|
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Hai pe bicicleta, a venit caldura. Revine si la noi moda, incet-incet. Lasati acasa paltoanele de tabla.
|
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Abia astept sa scot noul agregat cu pedale pe drum. Are 0 km
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
19 km zilnic.
Asta cand nu mai trebuie sa ajung pe cine stie unde, ca sar de 30. A, cu conditia sa nu ploua, atunci ma intorc la metrou, aparatorile de noroi nu sunt suficient de bune si in plus as sta sa curat bicicleta sa-mi vina acru. Anul asta am deja vreo 400 de km pe bicicleta, sper sa strang vreo cateva mii pana la iarna. |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu i-am pus aparatori de noroi. Nu are sens sa mai pun si aparatorile alea pentru ca evit sa circul cu bicla cand ploua, si daca ma prinde ploaia oricum ma face fleasca.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Misto poze si nici un rahat de caine in ele.
Apropos, nea visule, nu bagi matale si o ridicare de javreti in planul tau, ca ultima haita cu care m-am intalnit la ceas de seara pe pedale era sa ma rapuna, noroc ca prind viteza mai mare ca ei. Maine ma duc sa mai achizitionez o bitzoacla. Ceva gen roti de 20, preferabil pliabila si cu viteze in butuc. This post has been edited by dizzy: 13 Apr 2013, 08:45 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 12 Apr 2013, 07:00) A venit vremea buna si am facut 14 km. Colegii de serviciu mi-au facut cadou un computer Sigma cu 12 functii, inclusiv termometru si calculator de economie de combustibil ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Multi inainte! Numa' ai grija, sa nu exagerezi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tapiterieauto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 9 July 13 ![]() |
imi doresc sa merg cu bicla la job,dar momentan nu imi permite buzunarul pt o investitie,dar va veni si vremea ei
![]() |
--------------------
vw
golf4
2004 1.9tdi Servicii profesionale de detailing auto - Cu deplasare la domiciliul clientului - Bucuresti si Ilfov
|
|
bassethound |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 29 March 13 From: Bucuresti - Ploiesti ![]() |
Da, dar doar daca s-ar circula si la noi civilizat. Si daca am avea dusuri la firma, sa dau jos praful de pe drum...
|
--------------------
Dacia
1100 / 1300
1970 / 1972
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
am prins o oferta in cora acu` ceva timp si am luat o bicicleta pliabila la 200 ron dar din pacate am fost de doua ori cu ea la munca si mi sa cam luat (18 km dus-intors)
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:37 |