Am o teorie, Frica de Logan?
![]() ![]() ![]() |
Am o teorie, Frica de Logan?
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
parca il vad pe nea gica cu sarsanaua in spate, cum triaza, Logan, neeea, nu e sigur, Mercedes, neeea n-am unde sa pun bagajul, BMW, neea tractiune pe spate am auzit ca ninge, AUTOBUZUL model 1969 full-options, volan si schimbator de viteze, asta e pentru mine.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
QUOTE(ageana @ 22 Feb 2007, 13:30) Eu cred ca nu fac cu mana din aceeasi cauza din care nu fac cu mana nici la masini "straine". Din considerentul ca "nu se complica asta sa ma ia pe mine pt. 2 lei cat ii dau". Si eu iti dau dreptate. Nu iau niciodata cu autostopul, raspunderea e a ta in caz ca se intampla ceva, Doamne fereste... O singura data mergeam spre tara si am recunoscut o vecina care mai era cu o tanti, le-am luat pe amandoua si tanti aia mi-a zis ca nu se asteptau ele sa le ia "asa masina lux" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(OAP @ 22 Feb 2007, 18:38) "Cum e turcu-i si pistolul" N-am vazut masina neingrijita cu sofer neingrijit. Surprinzator, am vazut masina ingrijita cu sofer extrem de badaran: scutura presurile pe trotuar, golea scrumiera pe asfalt. Masina, un Ford Mondeo, era foarte curata. Bineinteles ca am luat alt taxi. Cel mai mult mi-a placut cand am mers cu un tip cu Peugeot 206. Foarte amabil, manierat, mi-a lasat si cartea lui de vizita. Din pacate am pierdut-o, dar masina o mai vad din cand in cand. Acum insa am masina mea, nu mai apelez decat rar la taxi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Hai ca asta e caterinca curata
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Conform rezultatului votului .... "the myth is BUSTED". De fapt nici macar nu prea era un mit. Am incercat sa trag si eu o concluzie, pe baza unor chestii constatate in trafic. Dar poate intra vreodata si un autostopist care nu mi-a facut semn sa opres, tare curios as fi sa vad optica sa, sa vad cum motiveaza...
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu zic ca oricum nu i-ai lua chiar daca fac semn, problema ta e ca nu fac semn, asta te roade, te-ai simtii mult mai satisfacut daca ar face semn si ai trece falfaitor pe langa ei, nu-i asa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
In general nu ii iau. Era doar o curiozitate. Dar sa stii ca nu ma "roade" deloc si nici nu as trece "falfaitor pe langa ei". Nu asta ma caracterizeaza pe mine. Nu pana demult, stateam si eu facandu-le semn altora sa ma ia si pe mine, iar acum ca am ajuns sa am masina nu am uitat asta. In vremurile alea imi promisesem ca o sa iau lumea la ocazie. Schimbarea s-a produs in momentul cand am intrat efectiv in posesia masinii, si astfel am vazut ca in afara de mine si membrii familiei mele (parinti si frate) nimeni nu mai respecta masina. Nu se uita pe unde calca, intra toti pe aceeasi portiera (ca la microbuz), nu isi tin picioarele pe covorase, calca pe acea portiune neprotejata a masinii din continuarea franei de mana, murdaresc cu pantofii scunele etc. si in cele din urma sunt nevoit sa fac curatenie in masina. Sa nu crezi ca imi place sa merg cu masina plina, sa imi "scartie" arcurile. Cand mai plec la facultate si daca cumva imi face semn vreun student /studenta, imi aduce aminte de mine cum odata stateam in frig, si opresc.
Asta-i toata smecheria in ceea ce ma priveste. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eram cu mercedesu lu tata, au vazut ei mertan cu numere de germania, ce-au zis ca sigur am ciocolati si bombonele prin masina.
Oricum nu stiu de ce dracu mai faceau cu mana, ca si-asa eram 4 persoane in masina. Eventual o zburam pe gagica'mea din masina, ca sa-i iau pe ei. Stai draga aici ca te iau la intoarcere. Pot sa va zic ca de la Bucuresti la Constanta, toti mi-au facut semn. This post has been edited by andu911: 22 Feb 2007, 21:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mai trebuia o varianta: "Ti se pare, fraere!"
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
pe mine ma distreaza cel mai tare ... titlul topicului
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 22 Feb 2007, 21:58) Ce fel de semn? ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
e.so!id |
![]()
|
Am incercat sa pun si eu un titlu cat mai sugestiv;
Ma bucur ca va binedispune ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti tari am murit de ras.
Ce ar fi sa existe statii pt. autostopisti cu afise pe care sa specifice tipu de masina agreat . |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Ca unul care a facut autostopul accidental in trecut, pot spune ca i se rupe autostopistului de tipul de masina cu care o sa mearga. El e interesat doar sa nu stea sa inghete in strada (ca tot a venit iarna) si sa ajunga cat mai repede la destinatie. Iar daca mai si ploua, ar merge ala si cu caruta (doar sa aiba coviltir).
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:37 |