VREAU SOLENZA INAPOI, Reunit
![]() ![]() ![]() |
VREAU SOLENZA INAPOI, Reunit
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Am mai zis ca si cei de la Dacoserv scriu acelasi lucru pe factura.
Or fi toti idioti...dar fiind act oficial eu ma bazez pe garantia aia. Si faza cu IPSO nu prea merge, pentru ca garantia se pierde daca nu schimbi piesele intr-un service autorizat Dacia/Renault. Si la cat e manopera la IPSO mai bine le iei din targ...de 2 ori. Uite aici Dacia Logan de 4000E: http://dacia.masini.ro/anunturi-second-hand,Dacia,81815.htm ..si primesti si un leasing gratis la el. Ma intreb de ce-o vinde? This post has been edited by nh1980ro: 6 Mar 2007, 22:51 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Tu sti ce vorbesti ?...sau vorbesti fara sa stii? Las-o dracului de treaba , tu nu vezi ca ala e un amarat de Ambiane care se da cu 4000 euro si mai ai de platit 124 euro pe luna pana in decembrie 2009 . Daca esti de pe alta planeta sau ai chef de caterinca ieftina du-te in alta parte !
This post has been edited by big2003: 6 Mar 2007, 23:18 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Tu chiar ai citit cu atentie anuntul acela?Daca nu,citeste-l inca o data si fa un calcul sa vezi la cat ajunge.
This post has been edited by cristio_79: 6 Mar 2007, 23:25 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 6 Mar 2007, 22:18) Si faza cu IPSO nu prea merge, pentru ca garantia se pierde daca nu schimbi piesele intr-un service autorizat Dacia/Renault. Si la cat e manopera la IPSO mai bine le iei din targ...de 2 ori. Pai o schimbi in ... alt service autorizat.QUOTE(nh1980ro @ 6 Mar 2007, 22:18) Uite aici Dacia Logan de 4000E: Da, da, gratis leasingul. Adica nu dai nimic vanzatorului in plus ca sa poti sa mai dai inca 33 de rate x 124 = 4.092. Plus 4.000 la inceput, iaca cum masina aia e de 8.092 euro la SH.http://dacia.masini.ro/anunturi-second-hand,Dacia,81815.htm ..si primesti si un leasing gratis la el. Ma intreb de ce-o vinde? Deci cat e? 8.092 euro un ambiance 1.5 dCi din 2005?. Mda, bun pret... Chiar imbucurator pentru mine, ca inseamna ca Loganul e chiar valoros la sh. Am mai zis, nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Nu te-ai mai saturat mai omule de atatea tampenii ? Te lauzi ca ai un master in economie si nu stii ce e ala leasing ?!
![]() Ti-ai luat solenta aia acum, sa-ti traiasca, du-te si plimba-te cu ea si lasa prostiile... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Loganul consuma mai putin ca berlina si are demaraj mai bun , dar nu vad legatura cu Solenza . Tu Sobolan o vezi ?????
![]() ![]() This post has been edited by big2003: 7 Mar 2007, 00:00 |
--------------------
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Io-s curios cand o sa va linistiti
![]() Se stie ca solenza e a mai kizdoasa realizare a colibasilor si colibaselor lor. Nu inteleg de ce mai pierd altii vremea cu loganuri brec, cand puteau din capul locului sa-i mai traga 2-3 ranforsari la solenza si s-o faca de toate pentru toti! Cica umbla o vorba: voi stiti de ce n-au reparat astia soseaua din colibasi in maracineni? Sa vada daca se inchid usile la solenza dupa ce fac 2-3 ture cu ea pe acolo ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Aoleu!
De ce credeti ca am pus si partea ca primesti un leasing gratis? Ba, voi chiar intelegeti ce cititi? ERA O GLUMA!!!!!!! DUHHHH! Si nu a raspuns nimeni la intrebarea de ce credeti ca o vinde! Puteti sa va luati voi de studiile mele cat vreti, dar nu mi-ati dovedit pana acum ca ma depasiti in vreun fel. Apropo ce va mai fac blocurile de lumini? Ca se pare ca nu-s la fel ca la Solenza (cel putin nu ca fiabilitate). Dar e mai bine pe intuneric..nu se vede rugina. Ma refer la unii care au Logan de pe aici, ca sa nu existe vreo confuzie. Respect. This post has been edited by nh1980ro: 7 Mar 2007, 00:28 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Dar care e restul
![]() O expunere detaliata a "restului" cred ca ar fi elocventa pentru toti ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Big:
2300 euro 4250 euro si mai sunt, nu te lua dupa cele din targ de la noi, ca nu le cumpara nici dracu, stau 3 luni la vanzare la niste preturi astronomice, si dupaia proprietarii nu le mai vand si inghit in sec. Intradevar la noi se vand la 4500-5000, am vazut duminica la 4500-4800 din 2004, ambiance "nerasturnate" cu maxim 80 000 km, pentru a treia saptamana consecutiv, dar tot ducea lipsa de clienti.. deschide ochii, si realizeaza ca nu ai Mercedes, doar imaginar cand asculti versuri sublime de salam ![]() QUOTE(big2003 @ 6 Mar 2007, 22:00) conditia principala e sa ai discernamant ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 7 Mar 2007, 00:12) Da' de ce trebuie sa aiba un motiv ascuns ca sa o vanda ? Adica toate SH-urile trebuie sa aiba vreo hiba ? Poate omul a avut asteptari care nu s-au confirmat ... QUOTE(nh1980ro @ 7 Mar 2007, 00:12) Puteti sa va luati voi de studiile mele cat vreti, dar nu mi-ati dovedit pana acum ca ma depasiti in vreun fel. Pai nici n-au cum sa te depaseasca, doar Loganul nu fuge cu mai mult de 130 km/h ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Cand ti-ai cumparat solenta aia la mana a 2 a te-ai intrebat de ce o vinde ?!
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci, un prieten si-a vandut in februarie Ambitiosul metalizat din dotare (octombrie 2004) cu 5800 euroi. Fata de valoarea initiala de cca. 9000 euroi, inseamna 65%. Masina are 28mii km la bord, stare impecabila, alarma, huse Dacia, aparatori de noroi, pasaje la aripi, revizii la zi, tot tacamul. Samsarul care a luat-o a vandut-o dupa 2 saptamani cu 6500 euroi.
Nu vreau sa dau apa la moara nimanui, e doar o informatie din Bucuresti. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ei, stie foarte clar ca nu este deloc o afacere sa dai masina unui samsar. Dar, chiar si-asa ... de la 9000 la 6500 este foarte mare "devalorizarea" !!!
This post has been edited by cristi.r: 7 Mar 2007, 10:39 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand am cumparat solenza stiam ce probleme pot aparea la aceasta masina si asta datorita acestui forum.Am citit aproape toate topicurile cu privire la solenza si logan.
Am ales solenza (scala)deoarece raportul calitate/pret era unul bun .Am dat 5700Eu pt.o masina cu 16000km cu dotarile scalei (avand cd sony de 500lei cu alarma de 500lei montate de primul propietar de la care am si facturile de rigoare; de ce am specificat de cd si alarma ? Deoarecce sunt foarte multumit de ele si nu sunt cele de fabrica care fac numai figuri) Am cautat ceva timp pt. a gasi o masina nemanarita . Apropo pt. cei care tuneaza masina si apoi vor sa o vanda pierd foooooarte mult din pretul ei. Am gasit o tipa care vindea masina si m-am bucurat deoarece interiorul masinii era impecabil atat si exteriorul. Motivul vinderii masinii a fost faptul ca tipa avea masina de la servici si nu mai mergea cu solenza de vreo doua luni (lucru confirmat de nasa mea care lucreaza la o banca in fata careia era paracata masina). Am facut testul in vitan si a obtinut 96% . Am primit un dosar cu testul facut in care se precizeaza motivul pt. care s-a scazut cele 4 procente (joc la o planetara care am schimbat-o odata cu revizia de 20000km, capota putin infundata in fata pb.solenzelor si mici zgarieturi toate acestea le stiam deja de la propietar) Solenza nu este supermasina dar sunt mutumit de costul de intretinere al acesteia si de consum. Pt. familia mea (sotie si copil) este destul de incapatoare. De ce nu am luat logan ? 1. prea mare pt. mine care ma plimb mai mult in buc. cu bebelusa nu poti se pleci la drum lung prea des. 2. modelul de logan cu dotarile pe care le are solenza era mult mai scump (goala era 6500 a cumparat o colega) 3.servodirectia si a.c. sunt foarte utile in traficul din bucuresti. 4.am preferat una second cu dotari decat una noua fara dotari. 5.modelul de logan cu toate dotarile este foarte scump (parca 10.000euro?) 6. socrul meu este mecanic la un service mediu (nu gen ipso / meridian)la care mergeam cu vechea berlina sa o repar . Acest service are contract cu o firma de taxi pt. revizii unde vin si solenze si loganuri. Patronul acelui service mi-a aratat lista de preturi pt. manopera unde loganul era mai costisitor decat solenza(lfapt ce mi s-a confirmat si la autonesti unde am facut revizia). 5.Fiecare isi alege masina dupa preferinte (gust;buzunar;necesitati etc.) 6.observati ca nu am argumentat din punct de vedere a fiabilitatii ci doar a costurilor de intretinere a masinilor) Desigur loganul este mai reusit decat solenza. In privinta sigurantei rutiere poti sa mori si in una si in alta la fel, degeaba merg eu regulamentar si vine un bou cu 120 si intra frontal (lateral) in masina ca fac pariu ca nu scapati din niciuna.(inainte de 89 cand pleca un sofer la drum i se zicea sa aiba grija cum sofeaza, acum dumnezeu sa aiba grija de tine ca nu mai depinde doar de tine) Nu inteleg razboiul asta intre solenza vs. logan. PS. Multumesc pentru atentia acordata. This post has been edited by ROK: 7 Mar 2007, 11:03 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Mar 2007, 14:20) Ai uitat un p. ![]() QUOTE(nh1980ro @ 7 Mar 2007, 00:12) Puteti sa va luati voi de studiile mele cat vreti, dar nu mi-ati dovedit pana acum ca ma depasiti in vreun fel. Cum sa te depasim cand Loganurile noastre merg cu max 130 si Solenza ta cu cel putin 150? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Cand am zis de depasit nu ma refeream la masini. Dar voi va sapati singuri groapa in continuare. Tineti-o tot asa....
Masina am luat-o de la Dacia S.A. Pitesti. Si-au schimbat sefii de pe acolo masinile cu Loganuri (avea pivotii fata, bieletele de directie si cauciucuri noi). Cat despre anuntul acela cu 4000E, nu am zis ca tre sa aiba omul un motiv ascuns, dar daca faci leasing si vinzi masina asa repede inseamna ori ca te-a dezamagit, ori nu-ti permiti sa platesti acea masina. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(seba3621 @ 6 Mar 2007, 21:47) Domnul Minny unde ati gasit dumneavoastra pivot superior la Solenza? Ca eu am uitat sa il schimb ala. M-am uitat pe factura si de fapt erau dupa cat se pare bridele de la bara stabilizatoare, cu o denumire artisitica ce include si cuvantul superior, de aici confuzia. De fapt nici nu cred ce exista propriu zis un pivot superior la solenza. Pana una alta, ma uit ca topicul a crescut la 11 pagini .. hm .. iata ce face consecventa ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Nu vreau sa se inteleaga ca am generalizat in postul de mai sus.
Sunt aici destui oameni care au pareri si sunt si coerenti, la fel cum sunt destui care au nevoie de un sfat, de ajutor. Eu am o problema cu cei care se baga in seama aiurea, asa cum am scris intr-un post anterior. Respect. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
Aud voci, aud voci, si vad martieni, vad martieni.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
???
Topicul mi se pare extrem de util celor care vor sa aleaga intre cele doua, si in final decid sa isi ia alta marca decat Dacia.( la ora actuala, mi s-ar parea si mie cea mai buna decizie) Declar, sustin si semnez urmatoarele: MASINILE incep de la 10 mii de euro CIP. Multumesc. |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
vijelie |
![]()
|
Sorry, dar cu masina de 10mii CIP poti privi cu ceva superioritate numai Logane, Symboale, Matizoase si alte automobile ieftine. Sau sunt reduceri la BMW?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si musai nu trebe' sa fie dacia sau produsa in RO.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici mare dreptate ai.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 12:07 |