DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce faceati in anii de liceu..., Amintiri...

dispeceru
post 23 Feb 2007, 21:28
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

cat am fost la liceu (1994-1998) am facut fotbal la ........ Tungal Metrou radmasa.gif
singura chestie de care-mi aduc aminte acum din liceu e cand a luat unu din clasa de la noi latei de la panarame .... restu am scapat rolleyes.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPi 2008
mdea...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 24 Feb 2007, 00:16
Post #62

scursura umana

From: Ct

In liceeeeu...jucam lapte gros! ohmy.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Tedei - -
+
St
post 24 Feb 2007, 01:02
Post #63

Membru

Dar pe mare ce ati facut domnule pastrama?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Cr3ativ3
post 24 Feb 2007, 02:03
Post #64

Ma-nvart pe-aici...fac cercuri

From: PITESTI

Cu adevarat cei mai frumosi ani din viata! Prima tigara, prima bere in scara blocului de langa liceu, prima liniuta cu masina lu' taitcu wub.gif , prima gagica luata acasa inainte de ore si frica sa nu vina mamica mai devreme acasa! Ehe toate astea nu o sa le uit asa repede biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004
Nu stiu sa ma semnez :P !
+
pastrama
post 24 Feb 2007, 02:22
Post #65

scursura umana

From: Ct

@St
Pai ce sa fac? smile.gif Cate 8 ore pe zi conduceam vaporul cool.gif si in rest somn si plictiseala. dry.gif A fost ca in tabara numai ca dupa 6 zile de balanganit pe mare mi se cam acrise de marinarie. ph34r.gif
Incerc sa pun niste poze da deocamdata nu merge. huh.gif

--------------------
Tedei - -
+
loganlover
post 24 Feb 2007, 08:13
Post #66

Membru incepator

QUOTE(madendre @ 23 Feb 2007, 20:18)
loganlover super tare nam auzit asa ceva in viata mea si am crezut ca am auzit de toate  up.gif
*

Alte subiecte predilecte de discutie:despre colegii doamnei,respectiv profesorii nostri,astfel incat tot orasul stia cancanurile din cancelarie.Doamna Roiu era atat de populara incat a participat odata la o petrecere de-a noastra,dar, fiindca s-a imbatat si a inceput sa cante ca popa in biserica ,am incetat s-o mai invitam.

--------------------
mitsubishi lancer 2006 - B 63805
[SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
+
Alexu7
post 24 Feb 2007, 09:01
Post #67

zân

From: Europa

@ Pastrama eu inca joc ..lapte acru eu stiu ca se numeste..in fine in functie de zona acu.. radmasa.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
nik1965
post 24 Feb 2007, 10:34
Post #68

Membru autentic

QUOTE(madendre @ 22 Feb 2007, 21:58)
nu numai ieu ci si fiul meu care numai acuma ie in a IX in liceu si tot vorbim de idei din astea(inca nu fumeaza dar cand bea atata rade de nu te poti supara pe el cel putin ieu)
*

QUOTE(madendre @ 23 Feb 2007, 19:39)
vad ca iar nu sa putut abtine tatal meu el are 47 eu 16.dar mai inpartaseste niste cunostinte din liceu cred ca aia a vrut sa zica.
ps:uite ieu nu am incercat tigara in viata mea bautura da dar tigara nu. tongue.gif
*

Care-i unul si care-i altu?

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
+
ady77
post 24 Feb 2007, 12:31
Post #69

راحتزیل یو

From: near Bacau

Faceam si eu nebunii in liceu dar ceea ce au facut 2 liceeni din cartierul meu intrece toate limitele. Cei doi invata la liceul nr.5 din Bacau. In timpul orei de geografie cei 2 baieti fumau linistiti in ultima banca. Ii observa profesorul si le spune: "Ultima banca afara". Unul din ei da sa se ridice sa iasa din clasa, dar al doilea il intreaba: "Ce a zis ala ba?", primul ii raspunde: "Ultima banca afara". Atunci al doilea ii spune primului sa apuce de banca, deschide geamul si arunca banca pe geam radmasa.gif .

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Alexu7
post 24 Feb 2007, 12:44
Post #70

zân

anghel saligny nu? smile.gif)) asta s`a intamplat acu cativa ani la profesionala ca acum nu mai e la fel sad.gif

--------------------
+
loganlover
post 24 Feb 2007, 12:45
Post #71

Membru incepator

Din curiozitate am sunat un coleg sa aflu ce mai face febletea noastra,profa Roiu Cecilia.Am aflat ca a intrat in niste combinatii cu o notareasa din zona ,Ionita Ana, si acum papa amandoua zama cu lingura de lemn la penitenciarul Targsor. plange.gif

--------------------
[SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
+
ga!nusha
post 24 Feb 2007, 13:02
Post #72

Still here

From: Paris

tot citesc si ma bucur din ce in ce mai tare ca nu sunt acum la liceu...

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
anpop
post 24 Feb 2007, 13:09
Post #73

Sef de pisica!

cafteala si f*tai! smile.gif) sf sava...

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
rue
post 24 Feb 2007, 13:11
Post #74

Membru autentic

From: Internet

eu cred ca am fo destul de cuminte in liceu, in clasa a 9 a eram cel mai puradel din clasa si la varsta dar mai ales la alura. pe traseu am ajuns dupa prima jumatate la inaltime... si asa am intrat si eu in cercul celor care riposteaza usor.

de chiulit am chiulit si cu grupul compact (adica toata clasa) dar si strategic... nu sa ma duc in carciumi singur ci sa scap de ceva lucrare anuntata la clasele paralele, chiar poate ma invoiam la prof cu vesnice motive serioase... acte, inmatriculari...

in ziua in care am facut 18 ani (iunie pe sf trimiestrului) am venit pe o ploaie cu masina pana aproape de liceu care e peste strada de politie.
mai duceam cass ul la liceu in ultima sapt fapt care a dus si la retinerea lui in cabinetul directorului.
ne au oprit curentul la prize pt asta si am demontat intrerupatorul de lumina si am alimentat acolo...

se puneau pietre si fiare din curtea liceului la colegi, iar unii veneau si a doua zi cu ele in geanta, semn ca se pregatisera pt acea zi nu gluma.

plimbare cu MTB prin liceu la etajul 1.

betia de la ora de sport (2L de vin bun de casa la 12 oameni unii si fara mic dejun... ce cosuri s-au dat...la baschet)!

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
loganlover
post 24 Feb 2007, 13:15
Post #75

Membru incepator

Tot profa Roiu cecilia!Imi amintesc cand a venit beata la ora,ajutata de domnul director.Era ziua profei de istorie si Cici ,insetata, a dat pe gat cam mult lichid.Directorul a plantat-o la catedra cu capul pe masa si ne-a rugat sa conspectam ceva sa n-o trezim din somn, ca mai avea ore .Asa am procedat,la pauza a venit proful de sport s-o duca in alta clasa.Cand ne-am uitat sub catedra am descoperit o balta mare, galbena. rugaciune.gif

--------------------
+
Giurisici Fabian
post 24 Feb 2007, 13:49
Post #76

Membru autentic

Frumosi ani. copii care mai sunteti liceeni profitati din plin.
Unde am invatat eu si clasa noastra nu a fost una unita ca altele (pacat) dar la mine clasa a 12 a fost cea mai beton.Eu cand in incepea scoala in septembrie incercam sa nu fac absente si le pastram pentru anul viitor trimestrul 3 iar inprimele 2 incercam sa am medii bune ca sa se compenseze cu ultimul care era dezastru. radmasa.gif Diriginta era stupefiata cum de 2 trimestre eram cu capul pe umeri iar in al treilea o luam razna si aveam cea mai proasta medie la purtare din cauza absentelor.In clasa a 12 prin nov am luat si permisul am ramas corigent la mate in rest a fost super iar in ultimul trimestru nu mai ma interesa decat orele de matematica.ceilalti colegi din clasa aveau deja numarul de absente si nu mai puteau chiuli iar eu veneam la scoala cu masina stateam ce stateam venea prietena in fata liceului dupa care plecam la Cernica la padure sau prin imprejurimi wink.gif ,ca mureau astia de ciuda 10561582.gif . am invatat pentru bac in ultimele 3 saptamani si l-am luat fara nici o problema ,am trecut si la mate.
in toamna am picat la politehnica si am intrat la scoala postliceala cursuri de electronica unde astia 2 ani care i-am facut au fost de pomina(nu o sa ii uit in veci).noi eram o clasa intreaga de baieti iar celelalte clase erau numai de fete(secretariat,coafura,masaj)
cel mai tare era cand veneau fetele de la coafura sa ne i-a la tuns ca sa isi faca mana si veneau colegii ciuntiti laugh.gif
vremuri frumoase ce mai as mai vrea o data sa le retraiesc (dar cu mintea de acum).

This post has been edited by Giurisici Fabian: 24 Feb 2007, 13:59

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
Marius97fer
post 24 Feb 2007, 14:49
Post #77

Membru cu IQ :)

eram printr-a 11-a sau a 10-a intr-o iarna, si era cam frig in salile de clasa... culmea coincidentei, in ziua cu pricina juca dinamo cu FCM la noi la ora 13.00. cum era greu sa plecam 4 - 5 clase asa compact la meci am decis sa facem greva ca nu avem caldura... cu sprijinul unor profi am reusit sa iesim in curte 5 clase, apoi inca vreo 3 si la urma toate. a iesit mare tambalau, a venit si presa, asta era pe la 11. eram revoltati nu gluma, bineinteles la 12:30 toata lumea se indrepta spre stadionul incalzit... biggrin.gif

ceva absente, in rest nimic deosebit...

plus dorinta de a sta de servici pe scoala la usa cancelariei, mai ales seara, cand pe la 8 fara 10 puteai sa mai motivezi absentele din catalog... ph34r.gif

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
loganlover
post 24 Feb 2007, 17:29
Post #78

Membru incepator

Cici si cu profa de istorie,parca Arusoaiei o chema.Au venit si ne-au propus sa chiulim de la ora de engleza ca aveau chef de o pizza.A aflat aia de engleza si a facut plangere la inspectorat.Ce credeti?Ne-am trezit cu inspectorul de engleza la Happy Pizza, am facut cheta si a halit si el cu noi.Ba ne-a propus sa mai repetam si in saptamana urmatoare.Aia de engleza a facut bube de ciuda.

--------------------
+
XMihai
post 25 Feb 2007, 22:33
Post #79

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

--------------------
. . .
+
Thor1983
post 25 Feb 2007, 23:51
Post #80

Membru autentic

From: In front of the computer

Eu in anii de liceu (care s-au terminat acum 5 ani)... mai si invatat. D'astea nu se servesc acolo? Adica in afara de dracarii mai aveati timp si de alte chestii?

Nu de alta, dar incep sa cam imi fac probleme din cauza generatiilro care urmeaza si care peste 40 de ani cica o sa-mi plateasca pensia. Sa mai sper sau imi iau gandul?

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
StefanT
post 26 Feb 2007, 01:29
Post #81

STF - Special Tactical Force

QUOTE(ady77 @ 24 Feb 2007, 14:31)
Faceam si eu nebunii in liceu dar ceea ce au facut 2 liceeni din cartierul meu intrece toate limitele. Cei doi invata la liceul nr.5 din Bacau. In  timpul orei de geografie cei 2 baieti fumau linistiti in ultima banca. Ii observa profesorul si le spune: "Ultima banca afara". Unul din ei da sa se ridice sa iasa din clasa, dar al doilea il intreaba: "Ce a zis ala ba?", primul ii raspunde: "Ultima banca afara". Atunci al doilea ii spune primului sa apuce de banca, deschide geamul si arunca banca pe geam radmasa.gif .
*

MMM mi-e destul de creu sa cred ca e adevarat ceea ce zici tu.
Eu invat acum in Anghel Saligny, la mate-info, unde nu s-ar intampla NICIODATA asa ceva! Si cei la profesionala aiti zic eu ca in ziua de azi nici fas nu mai zic, prin curte au coltisorul lor special sub o salcie unde stau si se uite bland unul la altul. Au fost adusi la civilizatie, ai cuvantul meu.

Ce am facut eu pana acum? tongue.gif
1. Lapte acru/gros la greu! Cu toate clasele de pe palier, in fiecare an! Inainte de vara lui 2006 a fost cel mai palpitant cand aveam impozanta greutate de 92 kg.
2.Spart tabla, daramat ghivece de flori, rupt maturile femeii de servici, batut cu cozile intr-un butoi in jurul caruia am dansat vreo 7 pe hol, am aruncat dupa un colg cu o banca (sunt de o pers) si am crapat-o (m-a usurat de 400 k, e drept), spart usa la baia fetelor, lipit clanta cu super-glue sa nu se mai poate incuia...hmmmm...........geamuri inca nu am spart cool.gif Planuiesc totusi...
Asa chestii marunte au mai fost..
3.Fost prins cu tigara la baie de dna. directoare adjunct (una pe la 33 de ani, dar bunaaaaaaaa wub.gif ), dus la director. A fost placerea mea sa ma holbez la fundul ei pe scari cand coboram, desi as fi preferat sa urc la ce fusta avea.
4. Burnout si intoarceri cu frana de mana in parcarea scolii (cine stie cunoaste, intorci tirul acolo) si anul trecut am avut interdicite sa intru in ultima luna de scoala cu masina (am incercat cu mita, tigari la portar, dar nimic nu a mers. Ii zisese directorul ca daca vede urma de Dacie verde in curte, zboara smile.gif )
5. Aruncatul cu pungile de apa pe geam se pune? Sau bidoane?
6.Pus sapun lichid in apa de sters tabla si nu se mai intelegea ce s-a scris pe ea vreo 2 zile (de asta chiar sunt mandru si recomand metoda biggrin.gif )
7. Fumat in scoala e la ordinea zilei, am venit si baut la ore (nu beat) ... Astea-s mai marunte.
8. Mistouri de profii care le merita..... cool.gif
9. AAA mai era o treaba misto... cand termini de scris la tabla, si proful explica clasei, tu sa te stergi pe maini cu haina acestuia, pusa pe scaun biggrin.gif Trebuie doar sa nu fie prea inchisa la culoare!
10. Am inundat putin baia, era balta pe jos, scurgerea la chiuveta si cea din podea fiind imbacsite cu mucuri de tigara. AM lasat putin sa curga pe alaturi smile.gif
11. Daramat un dulap, treptat. Intai o usa, apoi a doua usa si apoi placajul de pe spate. I-a mai luat putin sa se darame ph34r.gif Am mai avut si complici desigur!
1. Si cea mai tare de care sunt FOARTE mandru: Am blocat proful de religie (facea misto de mine ca cica in loc sa dau masina la remat o tin p-acolo prin curte smile.gif ) ... cu inca un coleg l-am aranjat. Era in fata zidului. Nu am parcat-o in spatele lui sa nu fiu mitocan, ci eu fffffff aproape (oglinda la oglinda) de partea soferului, iar celalat prieten a parcat in dreapta masinii lui la aceeasi distanta mirifica de 2-3 cm biggrin.gif Colegul s-a dat jos pe partea pasagerului din dreapta smile.gif Si uite asa am fost scosi amandoi de la ora de chimie (desi era suficient sa ies doar eu) ca sa poate Dl. profesor pleca happy.gif Oricum e un tip care tine la gluma, altfel nu imi permiteam. Ca apoi mi-a facut si el la fel e partea a doua radmasa.gif
Or mai fi dar...nu-mi trec prin minte. Stiu ca nu-s chestii bune care arata foarte multa educatie, insa sunt mandru de majoritatea si m-au facut sa ma simt mai putin jacmanit de pe urma fondului scolii\clasei.

EDIT: Pt. cei fricosi, stati linistiti ca tot o sa aveti pensie. Nu stiu cat de mare va fi, dar ceva acolo o sa primit de pe urma noastra radmasa.gif
Boacanele mele din liceu nu arata ca sunt un elev prost (nu zic ca-s bun) si nici ca nu o sa ajung mare (nu vreau asta) si nici ca nu o sa am salar de 10000 de euro (nu vreau totusi chiar atat). Stiu sa scriu, sa socotesc, fac adunari si scaderi (a se citi analiza matematica :sick: ) dar nu-mi place as fiu elev monoton. Fiecare zi de scoala trebuie sa vina cu ceva interesant, ca daca nu... se fac absente si nu e bine. Daca adun pe anii de liceu pe acum, pun pariu ca imi ies mai multe decat centimetrii cubi ai motorului meu.
Postul este un pamflet dar nu trebuie luat ca atare!

This post has been edited by Steffyx: 26 Feb 2007, 01:34

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
StefanT
post 26 Feb 2007, 01:37
Post #82

STF - Special Tactical Force

QUOTE(rue @ 24 Feb 2007, 15:11)
betia de la ora de sport (2L de vin bun de casa la 12 oameni unii si fara mic dejun... ce cosuri s-au dat...la baschet)!
*

S-au imbatat din 166 ml de vin? unsure.gif huh.gif

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
cosmin_2300
post 26 Feb 2007, 10:59
Post #83

Banned

From: București

QUOTE(Steffyx @ 26 Feb 2007, 02:37)
S-au imbatat din 166 ml de vin?  unsure.gif  huh.gif
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Mare dreptate ai .... nici in clasa a 6-a daca erau nu se imbatau din atat radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Marius97fer
post 26 Feb 2007, 11:09
Post #84

Membru cu IQ :)

ma, de ce nu sunteti atenti, a spus clar, multi dintre ei nu luasera micul dejun... ce naiba, e clar ca lumina zilei, lipsa micului dejun + 166ml vin de casa = betie crunta

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
vijelie
post 26 Feb 2007, 11:14
Post #85

membru violet

Aha, erau pocaiti si era prima data cand beau altceva decat apa...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
argon
post 26 Feb 2007, 11:21
Post #86

Mesaj semiautomat

cred ca mai mult mimau betia, este o anumita varsta cand cel mai cul este sa te vada altii ca fumezi sau esti beat. ce naiba, 200 ml de vin abia ma puneau pe picioare dimineata in liceu, nici vorba sa ma'nbat biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
St
post 26 Feb 2007, 13:21
Post #87

Membru

QUOTE(Thor1983 @ 25 Feb 2007, 22:51)
Eu in anii de liceu (care s-au terminat acum 5 ani)... mai si invatat. D'astea nu se servesc acolo? Adica in afara de dracarii mai aveati timp si de alte chestii?

Nu de alta, dar incep sa cam imi fac probleme din cauza generatiilro care urmeaza si care peste 40 de ani cica o sa-mi plateasca pensia. Sa mai sper sau imi iau gandul?
*

Pai invatatul este la ordinea zilei si nu merita mentionat radmasa.gif

Cat despre pensie, exista pensii private wink.gif

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Alexu7
post 26 Feb 2007, 13:28
Post #88

zân

@ Steffyx nu mai e profesionala de la liceu 5 ce era acu cativa ani..chiar cunosc specimene care au facut lucru de genul: aruncat cu banca, baut si jucat Cstrike cu maistru sau cum se numeste. Mai multe biggrin.gif

--------------------
+
ROK
post 26 Feb 2007, 13:41
Post #89

Membru incoruptibil

Eu in anii de liceu (care s-au terminat acum 5 ani)...

Doamne ce batran sunt .....

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
minny
post 27 Feb 2007, 10:55
Post #90

Membru porcos

Eu am terminat acum 8 ani si prima reactie a fost sa ma ingrozesc la ce am citit. Apoi incet, incet mi-am adus aminte ca nici noi nu am fost chiar sfinitisori. Acum ce e drept e ca la noi in clasa mai putine treburi s-au intamplat, eram clasa cea mai buna din oras (A-ul celui mai bun liceu). Prin alte locuri insa, se intamplau destule. Diferenta intre generatii nu exista prea mari, si ce se intampla e relativ normal (oricum minte incepi sa capeti abia dupa 20, unii insa nu au niciodata sansa asta ...). Atat doar ca cei de acum sunt mai putini speriati de bombe si sunt mai tupeisti (ceea ce nu e mereu bine, dar in fine ...). Ce am observat insa e ca in ziua de azi se vad tot mai mult diferentele intre cei ce au bani si cei ce nu au. Inainte nu era treaba asta asa vizibila si din anumite motive era mai bine ...

This post has been edited by minny: 27 Feb 2007, 10:57

--------------------
------ ------ ------
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 18:24
Forum Renault