Ce faceati in anii de liceu..., Amintiri...
![]() ![]() ![]() |
Ce faceati in anii de liceu..., Amintiri...
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
In liceeeeu...jucam lapte gros!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar pe mare ce ati facut domnule pastrama?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Cu adevarat cei mai frumosi ani din viata! Prima tigara, prima bere in scara blocului de langa liceu, prima liniuta cu masina lu' taitcu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
@St
Pai ce sa fac? ![]() ![]() ![]() ![]() Incerc sa pun niste poze da deocamdata nu merge. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
QUOTE(madendre @ 23 Feb 2007, 20:18) Alte subiecte predilecte de discutie:despre colegii doamnei,respectiv profesorii nostri,astfel incat tot orasul stia cancanurile din cancelarie.Doamna Roiu era atat de populara incat a participat odata la o petrecere de-a noastra,dar, fiindca s-a imbatat si a inceput sa cante ca popa in biserica ,am incetat s-o mai invitam. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
@ Pastrama eu inca joc ..lapte acru eu stiu ca se numeste..in fine in functie de zona acu..
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(madendre @ 22 Feb 2007, 21:58) nu numai ieu ci si fiul meu care numai acuma ie in a IX in liceu si tot vorbim de idei din astea(inca nu fumeaza dar cand bea atata rade de nu te poti supara pe el cel putin ieu) QUOTE(madendre @ 23 Feb 2007, 19:39) vad ca iar nu sa putut abtine tatal meu el are 47 eu 16.dar mai inpartaseste niste cunostinte din liceu cred ca aia a vrut sa zica. ps:uite ieu nu am incercat tigara in viata mea bautura da dar tigara nu. ![]() Care-i unul si care-i altu? |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Faceam si eu nebunii in liceu dar ceea ce au facut 2 liceeni din cartierul meu intrece toate limitele. Cei doi invata la liceul nr.5 din Bacau. In timpul orei de geografie cei 2 baieti fumau linistiti in ultima banca. Ii observa profesorul si le spune: "Ultima banca afara". Unul din ei da sa se ridice sa iasa din clasa, dar al doilea il intreaba: "Ce a zis ala ba?", primul ii raspunde: "Ultima banca afara". Atunci al doilea ii spune primului sa apuce de banca, deschide geamul si arunca banca pe geam
![]() |
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
anghel saligny nu?
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
loganlover |
![]()
|
Din curiozitate am sunat un coleg sa aflu ce mai face febletea noastra,profa Roiu Cecilia.Am aflat ca a intrat in niste combinatii cu o notareasa din zona ,Ionita Ana, si acum papa amandoua zama cu lingura de lemn la penitenciarul Targsor.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
tot citesc si ma bucur din ce in ce mai tare ca nu sunt acum la liceu...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cafteala si f*tai!
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu cred ca am fo destul de cuminte in liceu, in clasa a 9 a eram cel mai puradel din clasa si la varsta dar mai ales la alura. pe traseu am ajuns dupa prima jumatate la inaltime... si asa am intrat si eu in cercul celor care riposteaza usor.
de chiulit am chiulit si cu grupul compact (adica toata clasa) dar si strategic... nu sa ma duc in carciumi singur ci sa scap de ceva lucrare anuntata la clasele paralele, chiar poate ma invoiam la prof cu vesnice motive serioase... acte, inmatriculari... in ziua in care am facut 18 ani (iunie pe sf trimiestrului) am venit pe o ploaie cu masina pana aproape de liceu care e peste strada de politie. mai duceam cass ul la liceu in ultima sapt fapt care a dus si la retinerea lui in cabinetul directorului. ne au oprit curentul la prize pt asta si am demontat intrerupatorul de lumina si am alimentat acolo... se puneau pietre si fiare din curtea liceului la colegi, iar unii veneau si a doua zi cu ele in geanta, semn ca se pregatisera pt acea zi nu gluma. plimbare cu MTB prin liceu la etajul 1. betia de la ora de sport (2L de vin bun de casa la 12 oameni unii si fara mic dejun... ce cosuri s-au dat...la baschet)! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
loganlover |
![]()
|
Tot profa Roiu cecilia!Imi amintesc cand a venit beata la ora,ajutata de domnul director.Era ziua profei de istorie si Cici ,insetata, a dat pe gat cam mult lichid.Directorul a plantat-o la catedra cu capul pe masa si ne-a rugat sa conspectam ceva sa n-o trezim din somn, ca mai avea ore .Asa am procedat,la pauza a venit proful de sport s-o duca in alta clasa.Cand ne-am uitat sub catedra am descoperit o balta mare, galbena.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Frumosi ani. copii care mai sunteti liceeni profitati din plin.
Unde am invatat eu si clasa noastra nu a fost una unita ca altele (pacat) dar la mine clasa a 12 a fost cea mai beton.Eu cand in incepea scoala in septembrie incercam sa nu fac absente si le pastram pentru anul viitor trimestrul 3 iar inprimele 2 incercam sa am medii bune ca sa se compenseze cu ultimul care era dezastru. ![]() ![]() ![]() in toamna am picat la politehnica si am intrat la scoala postliceala cursuri de electronica unde astia 2 ani care i-am facut au fost de pomina(nu o sa ii uit in veci).noi eram o clasa intreaga de baieti iar celelalte clase erau numai de fete(secretariat,coafura,masaj) cel mai tare era cand veneau fetele de la coafura sa ne i-a la tuns ca sa isi faca mana si veneau colegii ciuntiti ![]() vremuri frumoase ce mai as mai vrea o data sa le retraiesc (dar cu mintea de acum). This post has been edited by Giurisici Fabian: 24 Feb 2007, 13:59 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eram printr-a 11-a sau a 10-a intr-o iarna, si era cam frig in salile de clasa... culmea coincidentei, in ziua cu pricina juca dinamo cu FCM la noi la ora 13.00. cum era greu sa plecam 4 - 5 clase asa compact la meci am decis sa facem greva ca nu avem caldura... cu sprijinul unor profi am reusit sa iesim in curte 5 clase, apoi inca vreo 3 si la urma toate. a iesit mare tambalau, a venit si presa, asta era pe la 11. eram revoltati nu gluma, bineinteles la 12:30 toata lumea se indrepta spre stadionul incalzit...
![]() ceva absente, in rest nimic deosebit... plus dorinta de a sta de servici pe scoala la usa cancelariei, mai ales seara, cand pe la 8 fara 10 puteai sa mai motivezi absentele din catalog... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
loganlover |
![]()
|
Cici si cu profa de istorie,parca Arusoaiei o chema.Au venit si ne-au propus sa chiulim de la ora de engleza ca aveau chef de o pizza.A aflat aia de engleza si a facut plangere la inspectorat.Ce credeti?Ne-am trezit cu inspectorul de engleza la Happy Pizza, am facut cheta si a halit si el cu noi.Ba ne-a propus sa mai repetam si in saptamana urmatoare.Aia de engleza a facut bube de ciuda.
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Eu in anii de liceu (care s-au terminat acum 5 ani)... mai si invatat. D'astea nu se servesc acolo? Adica in afara de dracarii mai aveati timp si de alte chestii?
Nu de alta, dar incep sa cam imi fac probleme din cauza generatiilro care urmeaza si care peste 40 de ani cica o sa-mi plateasca pensia. Sa mai sper sau imi iau gandul? |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 24 Feb 2007, 14:31) Faceam si eu nebunii in liceu dar ceea ce au facut 2 liceeni din cartierul meu intrece toate limitele. Cei doi invata la liceul nr.5 din Bacau. In timpul orei de geografie cei 2 baieti fumau linistiti in ultima banca. Ii observa profesorul si le spune: "Ultima banca afara". Unul din ei da sa se ridice sa iasa din clasa, dar al doilea il intreaba: "Ce a zis ala ba?", primul ii raspunde: "Ultima banca afara". Atunci al doilea ii spune primului sa apuce de banca, deschide geamul si arunca banca pe geam ![]() MMM mi-e destul de creu sa cred ca e adevarat ceea ce zici tu. Eu invat acum in Anghel Saligny, la mate-info, unde nu s-ar intampla NICIODATA asa ceva! Si cei la profesionala aiti zic eu ca in ziua de azi nici fas nu mai zic, prin curte au coltisorul lor special sub o salcie unde stau si se uite bland unul la altul. Au fost adusi la civilizatie, ai cuvantul meu. Ce am facut eu pana acum? ![]() 1. Lapte acru/gros la greu! Cu toate clasele de pe palier, in fiecare an! Inainte de vara lui 2006 a fost cel mai palpitant cand aveam impozanta greutate de 92 kg. 2.Spart tabla, daramat ghivece de flori, rupt maturile femeii de servici, batut cu cozile intr-un butoi in jurul caruia am dansat vreo 7 pe hol, am aruncat dupa un colg cu o banca (sunt de o pers) si am crapat-o (m-a usurat de 400 k, e drept), spart usa la baia fetelor, lipit clanta cu super-glue sa nu se mai poate incuia...hmmmm...........geamuri inca nu am spart ![]() Asa chestii marunte au mai fost.. 3.Fost prins cu tigara la baie de dna. directoare adjunct (una pe la 33 de ani, dar bunaaaaaaaa ![]() 4. Burnout si intoarceri cu frana de mana in parcarea scolii (cine stie cunoaste, intorci tirul acolo) si anul trecut am avut interdicite sa intru in ultima luna de scoala cu masina (am incercat cu mita, tigari la portar, dar nimic nu a mers. Ii zisese directorul ca daca vede urma de Dacie verde in curte, zboara ![]() 5. Aruncatul cu pungile de apa pe geam se pune? Sau bidoane? 6.Pus sapun lichid in apa de sters tabla si nu se mai intelegea ce s-a scris pe ea vreo 2 zile (de asta chiar sunt mandru si recomand metoda ![]() 7. Fumat in scoala e la ordinea zilei, am venit si baut la ore (nu beat) ... Astea-s mai marunte. 8. Mistouri de profii care le merita..... ![]() 9. AAA mai era o treaba misto... cand termini de scris la tabla, si proful explica clasei, tu sa te stergi pe maini cu haina acestuia, pusa pe scaun ![]() 10. Am inundat putin baia, era balta pe jos, scurgerea la chiuveta si cea din podea fiind imbacsite cu mucuri de tigara. AM lasat putin sa curga pe alaturi ![]() 11. Daramat un dulap, treptat. Intai o usa, apoi a doua usa si apoi placajul de pe spate. I-a mai luat putin sa se darame ![]() 1. Si cea mai tare de care sunt FOARTE mandru: Am blocat proful de religie (facea misto de mine ca cica in loc sa dau masina la remat o tin p-acolo prin curte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Or mai fi dar...nu-mi trec prin minte. Stiu ca nu-s chestii bune care arata foarte multa educatie, insa sunt mandru de majoritatea si m-au facut sa ma simt mai putin jacmanit de pe urma fondului scolii\clasei. EDIT: Pt. cei fricosi, stati linistiti ca tot o sa aveti pensie. Nu stiu cat de mare va fi, dar ceva acolo o sa primit de pe urma noastra ![]() Boacanele mele din liceu nu arata ca sunt un elev prost (nu zic ca-s bun) si nici ca nu o sa ajung mare (nu vreau asta) si nici ca nu o sa am salar de 10000 de euro (nu vreau totusi chiar atat). Stiu sa scriu, sa socotesc, fac adunari si scaderi (a se citi analiza matematica :sick: ) dar nu-mi place as fiu elev monoton. Fiecare zi de scoala trebuie sa vina cu ceva interesant, ca daca nu... se fac absente si nu e bine. Daca adun pe anii de liceu pe acum, pun pariu ca imi ies mai multe decat centimetrii cubi ai motorului meu. Postul este un pamflet dar nu trebuie luat ca atare! This post has been edited by Steffyx: 26 Feb 2007, 01:34 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ma, de ce nu sunteti atenti, a spus clar, multi dintre ei nu luasera micul dejun... ce naiba, e clar ca lumina zilei, lipsa micului dejun + 166ml vin de casa = betie crunta
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aha, erau pocaiti si era prima data cand beau altceva decat apa...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca mai mult mimau betia, este o anumita varsta cand cel mai cul este sa te vada altii ca fumezi sau esti beat. ce naiba, 200 ml de vin abia ma puneau pe picioare dimineata in liceu, nici vorba sa ma'nbat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 25 Feb 2007, 22:51) Eu in anii de liceu (care s-au terminat acum 5 ani)... mai si invatat. D'astea nu se servesc acolo? Adica in afara de dracarii mai aveati timp si de alte chestii? Nu de alta, dar incep sa cam imi fac probleme din cauza generatiilro care urmeaza si care peste 40 de ani cica o sa-mi plateasca pensia. Sa mai sper sau imi iau gandul? Pai invatatul este la ordinea zilei si nu merita mentionat ![]() Cat despre pensie, exista pensii private ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
@ Steffyx nu mai e profesionala de la liceu 5 ce era acu cativa ani..chiar cunosc specimene care au facut lucru de genul: aruncat cu banca, baut si jucat Cstrike cu maistru sau cum se numeste. Mai multe
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu in anii de liceu (care s-au terminat acum 5 ani)...
Doamne ce batran sunt ..... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu am terminat acum 8 ani si prima reactie a fost sa ma ingrozesc la ce am citit. Apoi incet, incet mi-am adus aminte ca nici noi nu am fost chiar sfinitisori. Acum ce e drept e ca la noi in clasa mai putine treburi s-au intamplat, eram clasa cea mai buna din oras (A-ul celui mai bun liceu). Prin alte locuri insa, se intamplau destule. Diferenta intre generatii nu exista prea mari, si ce se intampla e relativ normal (oricum minte incepi sa capeti abia dupa 20, unii insa nu au niciodata sansa asta ...). Atat doar ca cei de acum sunt mai putini speriati de bombe si sunt mai tupeisti (ceea ce nu e mereu bine, dar in fine ...). Ce am observat insa e ca in ziua de azi se vad tot mai mult diferentele intre cei ce au bani si cei ce nu au. Inainte nu era treaba asta asa vizibila si din anumite motive era mai bine ...
This post has been edited by minny: 27 Feb 2007, 10:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:24 |