Ajutooooooorrrr!, Driver WebCam Kinstone KS-1210
![]() ![]() ![]() |
Ajutooooooorrrr!, Driver WebCam Kinstone KS-1210
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai inainte spune pentru ce HArdwre iti trebuie.
EDIt: Dupa aceea am vazut ca era in numele postului, am intrat prin mail. va rog stergeti. This post has been edited by St: 12 Mar 2007, 19:28 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io caut pt un gunoi de SIGMA CAM 1500U
nu gasesc nici mort driver ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma mi-a vazut-o cu driverele de Win98, m-am chinuit o gramada.
Oricum nu-s "Signed Driver". Bine ca merge. Sepoate inchide, multumesc! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit multe probleme legate de drivere. In general, legate de faptul ca am pierdut CD-urile cu drivere, care dupa aia nu se mai gaseau pe net.
Din cauza asta dupa o instalare de Windows cu toate driverele, imi fac un backup la drivere - le salvez pe toate intr-un director si trag un singur CD cu toate driverele, pe care dupa aia il lipesc cu banda adeziva in interiorul calculatorului. Exista un utilitar gratuit, DriverMax de la http://www.innovative-sol.com/drivermax , care extrage toate driverele din sistem si le salveaza pe toate intr-un folder. Dupa o reinstalare de Windows se pot instala din directorul ala driver cu driver, sau se poate instala DriverMax si sa-i indici de unde sa instaleze driverele - in 2-3 minute instaleaza la loc toate driverele, face un reboot si esti ready to go. De cind folosesc asta nu mai trebuie sa mai umblu cu teancuri de CD-uri, etc - ci fiecare calculator are CD-ul lui cu toate driverele si cu DriverMax, iar cind reinstalez Windows-ul, reinstalez toate driverele in 3 minute, nu mai caut pe net de nebun. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
@ Steffyx
![]() @ Ov s`ar putea sa am eu ..caut si daca gasesc ceva iti trimit PM |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sar'na
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:39 |