suspendare carnet, viata e greu
![]() ![]() ![]() |
suspendare carnet, viata e greu
faty |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Au cartea cu noul cod rutier in Carrefour.
Pt. pret si raft il poti contacta pe domnul Vijelie. This post has been edited by tribunul: 22 Feb 2007, 10:28 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Prezent! Langa standul Kodak, pe stanga, al treilea raft. Pretul nu-l cunosc, mai am si eu lipsuri...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
faty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scrie la profil :
From: Cluj-Napoca |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In Cj o are in Cora.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
faty |
![]()
|
Eu as fi vrut sa stiu daca a mai trecut careva prin situatii asemanatoare.. si ce s-ar putea face in cazul asta. Cat timp mai are voie sa circule cu masina si daca chiar i-a fost suspendat permisul sau l-a speriat militzianu.. O carte de legislatie gaseam si eu.. multumesc
|
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Din ce stiam eu politistii iti retin permisul cand iti dau adeverinta si apoi il trimit ei de la Zalau la Cluj. Adeverinta e valabila 15 zile. Apoi, daca trebuie sa te duci sa predai carnetul (prin acumulare de puncte), iti trimit ei o scrisoare de instiintare, nu te tot duci sa ii intrebi "imi iei carnetul bre azi, sau sa vin maine ?". Sfatul meu este sa ia cumnatul o adeverinta ca s-a prezentat la politie pentru clarificari si apoi sa circule linistit (dar nu cu mai mult de 50 km/h peste limita legala
![]() This post has been edited by Petea: 22 Feb 2007, 11:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vezi ca mai era unul cu 120 prin localitate, poate te ajuta el.
PS. Ai idee in cati metri se opreste masina la viteza aia? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu ca ala a scapat... deocamdata..
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Sau mai bine da foc permisului din proprie initiativa.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
faty |
![]()
|
Sa va si explic.. nu era in localitate, era la intrare in localitate.. avea 120 afara.. ca e o portiune de drum foarte buna acolo, si chiar la intrare intr-un sat din sens opus venea o masina de politie cu radar. Circula ce-i drept cu 120 in afara si cu 70 prin sate.. dar chiar va rog sa faceti curse pe distante de sute de km cu 50km/h prin sate.. sa vedeti carutasii cum va depasesc.. E o chestie de ghinion.. nu de sofer prost.. pentru ca s-a circulat in coloana cu viteza asta pe cea mai mare portiune a drumului ( trebuie sa specific ca eram si eu in masina in momentul respecitv )
This post has been edited by faty: 22 Feb 2007, 12:50 |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Vezi, de-aia merg eu cu 95 prin comune.
![]() Bine, cand sunt singur pe sosea, in general noaptea se intampla asta. Ziua nici cu 70 nu poti sa mergi. |
--------------------
-
-
-
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
@faty, in conditiile astea imi retrag spusele. Si pe DN1 la intrare in Romanesti (dinspre Bucuresti) stau politaii cu radarul la 10-20m de indicatorul de intrare in localitate.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
faty |
![]()
|
pai aia ziceam.. ca si el merge sub 100 in comune.. ( ca nu sa lasa cu suspendare.. ) numa ca acuma nu o apucat sa franeze.. ca doar nu vi cu 100 de afara.. si in dreptul semnului franezi blana pana la 50.. o lasi sa curga.. dar daca ghinionu' face ca, chiar dupa curba sa fie nenea militzianu cu radaru pe tine.. nashpa atunci
Stiu un caz in bistrita, tatal unu coleg care conduce de zeci de ani si foarte regulamentar ( adica daca semnul arata 50 el merge cu 50.. daca arata 10 el merge cu 10 ). Mergea odata la tzara pe un drum in lucru unde era o portiune cu 30/h maxim.. el mergea afara oricum in jur de 80-90.. si vede omu semnu.. vede politzistu cu radaru si lasa masina sa curga doar, si trece pe langa politie cu vreo 40. Il opreste asta si i da amenda.. ca o depasit viteza, chiar daca omul i-a explicat ca ar fi fost nesimtit sa franeze blana chiar in fata lui.. ca oricum incetinea.. |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
faty, cumnatul tau nu poate sa-si ia si el un detector radar, ceva? Merge asa, "la noroc" ?!
This post has been edited by raqzvan: 23 Feb 2007, 00:10 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(faty @ 22 Feb 2007, 10:14) Salutare.. Am si eu nevoie de sfaturi in legatura cu permisul de conducere suspendat. Cumnatul meu a circulat prin localitate cu 115/h si l-o turnat militzistii si i-o suspendat carnetu' ( asta se intampla in alt oras, in Zalau ). I-o dat amenda si adeverinta cu care trebuie sa mearga la politie sa predea carnetul. A fost cu el la politie in Cluj, si astia de aici spuneau ca la ei nu figureaza cu carnetul suspendat.. Ce e de facut ? Are cumva interdictie doar pe Zalau acuma ![]() De ce nu i-au luat carnetul pe loc? A declarat cumva ca nu are actele la el? Teoretic, pe hartiuta aia data de la politie, scrie ce tre' sa faca. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
daca depasesti cu peste 50 kmh nu iti mai da dovada ! lui cum i-a dat?
|
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |