Instalatia electrica dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Instalatia electrica dacia 1310
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu mai doar ca Sony al nostru s-a transformat in ceva mic scapat in pantaloni...
![]() This post has been edited by radian: 23 Feb 2007, 13:48 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Unde poate ajunge discutia de la o banala schema!
Aveti multa imaginatie! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Iti dai seama ce ar fi iesit daca ne ziceai ceva de niste harti din alea de cuplu motor !
Apropo , d'alea are cineva-ul ala al tau de care vorbeai in primul post ?! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Harti ca sa ajungi la cuplul motor am eu.
Vrea cineva? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
alinakes |
![]()
|
Descrie si tu mai in detaliu , ca poate o fi cineva interesat !
Sunt marcate cu X , distantele sunt scrise in pasi , metrii sau kg ? |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cuplul motor se strange cu cheia dinamometrica?
![]() This post has been edited by Sony: 23 Feb 2007, 14:27 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
VIne de acasa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Atunci e simplu, puteai sa zici asa de la inceput.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
tribunul |
![]()
|
Hai recunoaste ca te-ai ratacit ... si ai nevoie de o harta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Dar poate's altii care s-au ratacit...ajuta-i pe ei! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
tribunul |
![]()
|
Sa inteleg ca tu cunosti drumul singura!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
ce harti ??? ce cuplu ??? ce nu va uitati la mine ce muschi am ce am eu nevoie de hartile voastre
![]() Bha cine are schema electrica de aprindere la logan ca vreau sa schimb platina si zu stiu cum ?!?!?! ANTIdacie vezi ce harti mai are cineva pe acasa si ne zici si 9 ! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai desfa si tu nitel bluzica ceea si sa vezi cum se autoaprinde electricul de logan, si cu platina ce-ai bre, o imbatranit si nu-ti mai place, vrei alta noua, proaspata, e? Petre Roman ce esti...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Cico nu crezi ca ai cam depasit limita bunului simt? Am inteles prima oara cand ai facut glume, dar am zis ca poate iti trec!Ce ar fi sa deschizi tu un topic pentru a te lua la misto sau a lua la misto pe cei care incep sa iti scrie acolo!
Si cu asta am incheiat! Sa inchida cineva acest topic deoarece a ajuns prea departe! This post has been edited by ANTIdacie: 24 Feb 2007, 07:34 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da-mi mesaj pe yahoo id andu911 si iti trimit eu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara numar!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(ANTIdacie @ 24 Feb 2007, 17:32) Cico nu crezi ca ai cam depasit limita bunului simt? Am inteles prima oara cand ai facut glume, dar am zis ca poate iti trec!Ce ar fi sa deschizi tu un topic pentru a te lua la misto sau a lua la misto pe cei care incep sa iti scrie acolo! Si cu asta am incheiat! Sa inchida cineva acest topic deoarece a ajuns prea departe! ANTIdacie se pare ca nu m-ai inteles si 1 la mana nu am facut misto de tine ![]() 2 se pare ca nu tii l atavaleala dar deschizi topice care urla a caterinca daca nu iti convine roaga un moderator sa-l inchid si nu mai deschide alte topicuri tembele . (punct) ...mama ce mi-a crescut tensiunea ! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, ti-a urcat tensiunea la 380V!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
cupleaza-te si tu la un consumator sa te mai descarci de prea multa tensiune...
This post has been edited by radian: 26 Feb 2007, 10:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Il consuma femeile p-asta micu'.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
Deci sunt complet indignat de asemenea afirmatii pe care unii useri le folosesc la adresa mea , rog ca pe aceasta cale autoritatiile competente sa-si faca datoria ....eu cred ca acest forum este corupt !!
Revenid la lucruri normale presupun ca ANTIdacie nu va mai posta aici din motive cunoscute numai de el ! Hai v-am salutat ma duc sa fac un topic prin care sa ma i-au singur la misto !! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cico si-a pus poza aia la avatar ca probabil pretena lui nu are asa ceva in dotarea standard.cat despre antidacie nu multi au facut ce a facut el.cico invata frate sa skiezi si dupa aia vorbim:))))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alinakes |
![]()
|
Ci_co ti-a crescut tensiunea , esti indignat ?!
De la tensiune iti bate rau inima in piept ? Vezi pe cine lasi sa iti puna mana in piept sa simta bataile inimii , ca acuma doctorii astia nu mai au incredere in stetoscoape vor sa palpeze direct ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Faceti si voi un topic pentru caterinca
|
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Altul???
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:25 |