Zugravit - pretul corect?, ap. 2 camere
![]() ![]() ![]() |
Zugravit - pretul corect?, ap. 2 camere
talex007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
DaCiA
Logan Ambiance
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm ca mai mult de 1000 euro nu iti platesc ca despagubire la inundatie. Cel putin la Allianz.
Si o zugraveala costa mai mult, nu-i asa? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva este ca la casco ?
Daca platesc mereu despagubiri cred ca o sa mareasca si prima de asigurare pt. locatia respectiva. Un prieten si-a amenajat apart. dar nu inainte de a repara toata instalatia sanitara de la vecina de deasupra o batranica, vai de mama ei de saraca. Tipu a spus ca este mai linistit asa si a facut si un bine persoanei respective. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mama nene ..dar ce va place sa analizati fiecare cuvant al omului.
pai iti dai seama frate..ca daca eu cumpar marmura de marmura si faianta de 15 mil ..care imi face masaj la talpi cand merge cu ea ..nu o sa imi ceara ala tot atat cat costa si metrul... dar ...e undeva la pretul mediu ...de faianta/gresie/parchet.--gen 200 de mii.. bine ..acum depinde cum gasesti..eu am gasit parchetar care pune cu 8 lei metru ( din asta laminat ) ..altii..iti iau 15 lei .si tot ..depinde de meserias si de cum gasesti |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
talex007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 November 04 ![]() |
Pentru o baie sau o bucatarie de zugravit iti ajung 1000 de euro....depinde de inundatie si de firma de asigurare!
|
--------------------
DaCiA
Logan Ambiance
|
|
robimk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 February 06 From: arad ![]() |
am atasat o lista cu niste preturi care le-am gasit si eu pe un alt forum.Nu stiu daca sunt reale sau nu ,dar poti sa faci niste calcule
Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- ar07xxx
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Buna stimati colegi.
Nu vreau sa mai deschid asa ca scriu aici, fiind in mare cam despre acelasi subiect. Despre ce este vorba: vreau sa-mi inchid un balcon si as dori un sfat pentru o izolare eficienta, atat pe laterale unde este doar o placa de beton cat si pe tavan si podea. M-am gandid la un rand de BCA, dupa care un strat de polistiren (placa). Nu ma incanta ca este destul de fragila suprafata daca ramane doar polistirenul. Sa mai pun si un strat de gipscarton? Pe tavan ajunge doar un strat de polistiren? La podea m-am gandit la un strat de polostiren, din acela de densitate mai mare dupa care parchet laminat. Mentionez ca vreau sa-l inchid cu termopan si sa desfiintez lemnaria existenta. Multumesc pentru ca ati citit aceste randuri si as dori ceva sfaturi de la cei care si-au facut asa ceva si nu au avut probleme cu izolarea(mucegai, egrasie, sau mai stiu eu ce) |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, o buna izolatie termica se realizeaza pe exterior, dar daca din cauze obiective acesta nu se poate face, merge si pe interior. Cu polistiren este destul de bine dar numai de la o grosime a acestuia de minim 5 cm. Cat despre suprafata fragila care ramane dupa placarea cu polistiren, depinde in mare masura ce vrei sa faci acolo (de exemplu obiecte atarnate pe pereti etc).
O solutie ceva mai buna (si mai scumpa) ar fi vata minerala si gips carton. In ceea ce priveste podeaua, depinde foarte mult de cat de mult te poti inalta cu ea. Nu cred ca e o solutie buna sa montezi parchetul direct peste polistiren (fie el si extrudat). Solutia ar fi polistiren si sapa (de minim 5 cm si armata usor) apoi folia si parchetul. Eu personal am facut asa ceva acasa, numai ca din lipsa de fonduri, am apelat la solutia cu polistiren in loc de gips carton. Probleme cu igrasie, infiltratii, mucegai nu am avut in cei aproape 4 ani de cand am realizat-o. PS: conteaza foarte mult daca se doreste si amplasarea unui calorifer in balcon precum si, bineinteles, sa fie inchis cu tamplarie PVC sal Al cu geam termopan. Sper ca ti-am putut fi intrucatva de folos Spor la treaba. |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
35 mil manopera la zugrav, electricianul 1500 E pe toata lucrarea
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:34 |