Fara frane :((
![]() ![]() ![]() |
Fara frane :((
danni_zap83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu stiu, vreo conducta/furtun spart? Iti curge lichid pe undeva?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
danni_zap83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 January 07 ![]() |
Nu e nici un fel de problema de lichid Chiar in dimineata asta am completat cu lichid de frana chiar daca era suficient .Ideea e ca acum parca e ceva rupt la roata stanga fata si nu imi dau seama ce poate sa fie .E dubios ca m-au lasat de tot franele , nu sa se duca placutele de la o roata .Foarte ciudat si iti doresc sa nu ai parte de asa moment!
|
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|
yo9hrb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 12 December 06 From: Ploiesti ![]() |
Am patit o data o chestie dubioasa . S-a uzat o placuta de frana in asa hal incat a trecut pe sub suport, iar in momentul actionarii franei tatal meu (ca el era la volan) a trecut cu masina cu tot prin portile de la drum si prin cele de la garaj. Frana a tinut la a 3-a sau a 4-a pedala, cand a ajuns pistonasul pe discul de frana.. Cand am scos roata am gasit si placuta de frana. Sa nu fie aceeasi chestie.
This post has been edited by yo9hrb: 26 Feb 2007, 12:53 |
--------------------
Dacia
MCV/Sandero
2008
- PH-10-DBV, PH-10-PAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:30 |