DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AM nevoie de ajutor va rog !, HElp me Pls

Alex_Pescar_Hunedoara
post 25 Sep 2007, 09:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Baieti...uitati am un casetofon standard cum e la Dacia Papuc...cred ca e Blankput sau cum se scrie... nu le prea am eu cu astea...are:
MODEL NO : 22dc229 / 62
Prod NO: FD0402380112309

Am cumparat masina de la cineva...si tocmai cand am avut si eu deosebita placere sa ascult un radio :| am descoperit cu stupoare ca nu era alimentat :|
care ma puteti ajuta cat de repede posibil cu o schema de alimentare...si daca va rog send it in my mail pentru ca lucrez foarte mult...si nu stiu cat de des apuc sa ma uit pe forum.... VA rog ajutati`ma daca puteti si aveti cum !!
Nu am mufa din spatele casetofonului...ci am numai firele de la masina...nush ce o putut ala sa faca cu mufa aia :| deci va rog daca se poate...o schema a pinilor de la casetofon daca ar fi....sau o poza ceva orice ce ma poate ajuta ...
Va multumesc !!

This post has been edited by Alex_Pescar_Hunedoara: 25 Sep 2007, 17:00

--------------------
Dacia NOVA GLi 1.4 2000 - HD-04-PJS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 25 Sep 2007, 13:26
Post #2

Membru cu avatar de sezon

Group: Members
From: Brasov

Firul rosu la firul rosu, firul negru la firul negru...
Deci: Scoti casetofonul si vezi daca are o mufa infipta in spate, sau daca sunt firele legate. Daca e totul ok acolo, te uiti de unde vine firul care iti alimenteaza casetofonul si daca are vreo siguranta pe el.

De fapt de ce crezi tu ca nu e alimentat? Ai verificat cu un bec pe fire sau ceva?

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:25
Forum Renault