probleme in bord?
![]() ![]() ![]() |
probleme in bord?
soulraven |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E vorba de o Solenza sau de mașina din semnătură?
Oricum, cred că problema e acceași: BLOCUL DE LUMINI (blocul în care intră maneta de comandă a luminilor)... Se poate repara sau schimba...caută pe forum. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
este vorba de masina din semnatura, la care intrebare mi-ai raspuns?
![]() |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La toate
![]() 1. mi se pare normal, luminile cel puțin nu sunt trecute prin contact, cred că același lucru și cu stergătoarele. 2. Blocul de lumini cu probleme. 3. Ar trebui să ai poziția de FLASH, tot din blocul de lumini e problema. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Vezi ca esti pe un forum cu probleme tehnice solenza. Ar fi trebuit sa postezi mai jos la alte modele dacia.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
soulraven |
![]()
|
ops, rog un operator sa mute topicul.....gresala mea...
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:12 |