ce model de sn sunt, avantaje
![]() ![]() ![]() |
ce model de sn sunt, avantaje
cristyans |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 24 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mutăm la "Diverse".
Ca modele: Europa, Confort, Rapsodie, Clima, Campus. Cea mai "cheală" e Europa. Diferența dintre Clima și Campus (o serie foarte mică) e, din câte știu eu: Campus are RCD, Clima are RCS. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
2700 euro nus tiu ce poti gasi.Asea am cautat yo asta' vara si nu am gasit decat pe la 3000-3500 euro.Pana la urma mi-am luat o nova pe injectie(caroserie de SN) cu 27 000 km la bord cu 2400 euro.
Insa de curand mi-a zis cineva daca nu cumpar o Sn din 2002 cu 85 milioane.Masina cica ar arata bine.La banii astia trebuie sa cauti .... |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Feb 2007, 21:20) ... Diferența dintre Clima și Campus (o serie foarte mică) e, din câte știu eu: Campus are RCD, Clima are RCS. Dragos, nu prea este asa: diferenta principala din punctul meu de vedere este data de lipsa AC la Campus. Campus era un fel de Rapsodie care venea suplimentar cu: RCD in loc de RCS Jante aliaj - optional pe Rapsodie si Clima daca nu ma insel Eleron - la fel ca mai sus. Nu stiu daca optional se putea lua AC, ceea ce la Rapsodie era posibil. OT: uitandu - ma mai bine am observat ca ar trebui sa fac un mic chef, astazi implinesc 4 ani pe forum ![]() This post has been edited by clr: 24 Feb 2007, 23:22 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Cu 2700 eur iti iei o europa mai alergata, stiu ca parca era cineva pe aici care vindea asa...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(CristiRzR @ 25 Feb 2007, 00:17) La Rapsodie eleronul nu era standard, ci optional. Cand am luat eu SN, in 2001, varianta Clima avea jentile din aliaj standard. Pe urma nu mai stiu. This post has been edited by bae: 25 Feb 2007, 03:13 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
http://dacia.masini.ro//masini-noi-detalii...va-Liftback.htm
ete intra aici...vezi ca la fiecare varianta ai dotarile standard si optionalele ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:31 |