Cum se desface, un boiler
![]() ![]() ![]() |
Cum se desface, un boiler
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
sfatul meu este sa desfaci si la hidrofor si la boiler si sa-ti pui plamanii la contributie si sa sufli pe conducte in ambele directi...degeaba desfaci robinetii de golire si bateriile pt ca pe conducte apa tot o sa ramana si nu curge toata pe robinetu de golire....am patit la tara la fel...boiler pe lemne, robinet de golire pus in camin, deschis robinetu de golire, deschise toate bateriile incat sa primeasca aer si primavara cand am dat drumu la apa, apa curgea printre placile de faianta
![]() |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Gata, azi am fost si am efectuat golirea. A fost mai usor decat ma asteptam, intre de desface practic supapa de siguranta foarte usor, si cu robinetii de apa de la bateriile din baie deschisi, incepe sa intre usor-usor aer. Problema e ca dureaza cam mult pana se scurg cei aproape 50 de litri. Am suflat pe conducta de la dus si am mai grabit procesul, dar tot a durat vreo 20 de minute cred.
Mai simplu decat ma asteptam, oricum. Acum sa vedem cand ma intorc in tara la primavara, daca totul va fi in regula. Recunosc ca n-am suflat toate tevile, posibil sa mai si ramas apa prin ele, dar am lasat robinetii deschisi sa fie loc de marirea volumului in gaz de gheata. Oricum si daca se sparge ceva, nu e chiar bai, totul este aparent si se poate inlocui usurel. Sper sa nu fie totusi cazul. Multumesc de sfaturi! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:58 |