Ciudatenie, Soricel in compartimentul motor?
![]() ![]() ![]() |
Ciudatenie, Soricel in compartimentul motor?
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o sa fac o poza cand mai prind momentu,pe masina unui vecin un golf 4 se uraca cateodata noptea un caine pe plafon, norocu lui stiti care e, ca masina sta cu prelata tot timpu no lasa omu nici 5 min fara prelata
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cand am fost cu SRN a mea in service sa schimb caloriferul, era cineva cu un Logan care avea probleme cu furtunele de la stropitorile parbriz, nenea electricianul deschide capota si incepe sa se uite, la care asta: nene furtunele sunt duse, ce mai cauti? si electricianul: SORICEI! pe noi ne-a luat rasul, cu toate explicatiile lui, dupa aceea am inceput sa aflu ca Logan-urile le plac si la soricei, mare lovitura au dat astia de la Dacia!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai, Ci_co, aia care isi marcheaza teritoriul pe bara ta sunt caini bipezi. Abia au plecat de la carciuma.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Si la mine toate 4 rotile sunt marcate... si bara spate uneori, si ce e mai naspa e ca stapanii stau dupa caini sa-ti p..e masina, m-am luat in gura odata cu unu, la mine in zona nu prea sunt caini vagabonzi... ii mai vad si eu pe geam cand isi plimba potaile si ii lasa sa-si marcheze teritoriul...
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Uite, inca cineva cu exact aceeasi problema cu cea povestita de mine: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=819733
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Vedeti ca se gaseste la farmaciile veterinare otrava ptr soareci, e ca o bomboana rosie sau albastra, puneti seara la motor acolo si daca dispare pana dimineata v-ati rezolvat problema cu sobo.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:59 |