Probleme faruri
![]() ![]() ![]() |
Probleme faruri
cik83 |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 98 Joined: 5 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina 1310 MLS
1986
- No information
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
incearca cu alt bec in primul rand.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Becul prima solutie ... deci nu cred ca are efect pentru ca din cate stiu eu tu ai bec cu o singura faza ...la 1300 cu 4 faruri ... si in al 2 lea rand ... de modificari ai faacut cerent sau pe unde ai umblat ... cum a aparut problema ... daca a aparut asa din senin ... incearca prin schimbarea releului ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
cik83 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 98 Joined: 5 May 05 ![]() |
Am becuri cu doua faze. Numai pe farul de faza lunga foloseste decat o faza. Problema nu este din bec. Asa a fost cumparata masina, cu aceasta problema.
Ma gandesc sa nu fie din cablurile de la releu(ordine gresita). Este normal decat un releu. ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1310 MLS
1986
- No information
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
masoara cat scoate cablul respectiv, dupa aceea vezi cat scoate si farul celalalt; daca sunt diferente ai cablul bulit undeva....
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Cred ca nu mai ai o "masa" buna la unul din faruri.Asa se intampla si la mine mai demult pana cand am refacut instalatia."Masa" de la faruri era foarte ruginita si nu mai facea contact tot timpul cu caroseria.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
verifica atit masa cit si firele de la bec . e posibil sa ai firele puse gresit la becul respectiv ,mai ales daca pe faza scurta se vede bine .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
kgula_05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 January 07 ![]() |
Salut , am si eu acceasi problema , ba pe faza scurta merge slab faru din dreapta , ba pe faza lunga merge acelasi bec de faza scurta , as vrea sa stiu si eu unde e masa la faruri si cum pot sa remediez problema,multumesc frumos!
|
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
nu ai masa buna la becul respectiv.ia un fir si fa o legatura intre masa becului si caroserie si ai sa vezi ca se aprinde bine
This post has been edited by ali73: 23 Feb 2007, 21:46 |
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
kgula_05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 January 07 ![]() |
Am rezolvat problema cu becu slab, era mufa de masa in locul celei de faza lunga,dar cu faza lunga pe acelasi far...nu prea
![]() |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:25 |