Schitza bordului de Dacia
![]() ![]() ![]() |
Schitza bordului de Dacia
Illusion |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 July 04 From: Iasi ![]() |
|
||
-------------------- The Silence Before The Storm
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit pe forum Illusion.
Spune si tu ce tip de bord. Ca exista mai multe. In plus, problema trebuia postata la diverse. Dar se iarta, ca esti la inceput. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Illusion |
![]()
|
mersi de bun venit smile.gif. Da nu mi`am dat seama unde si cum trebuie sa postez, asa ca am ales tutoriale and stuff.
Schitza unui bord de Dacia 1310, mi`ar fi de folos.. |
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu placere Ilusion
Tin sa iti spus ca dacia 1310 ( CLT) a avut parte de mai multe borduri: 1. bord 1 ( bord anii 90) ( aeroterma simpla) 2. bord 1.1 ( acelasi bord un pic restilizat ( aerotema simpla) 3. bord CN - bord cu consola centrala coborata pana la scaune 3. bord cn restilizat ( aflat acum pe daciile papuc) |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Illusion |
![]()
|
You`re right wink.gif .. Varianta numaru 2 . (. bord 1.1 ( acelasi bord un pic restilizat ( aerotema simpla)
Thanks. |
|
|
Claudiopolis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 July 04 From: Sibiu ![]() |
Baieti, as avea si eu nevoie de schema aceea, daca o aveti careva. Mersi.
|
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
nu ar strica nici la mine schema aia
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
raig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 July 04 ![]() |
am un prieten care cumpara dacii vechi, le aranjeaza si le vinde cu profit bunicel, nimic deosebit
deosebit este ca la imbunatatiri el schimba bordul cu un bord de masina straina pe care il adapteaza de la a la z de la ceasuri, incalzire, toata instalatie electrica si rezultatul e supercool, parca e alta masina, si totul il costa, zice el, circa 2 000 000, cat e bordul de la dezmembrari (am omis sa tin minte care sunt bordurile care se potrivesc, taiate pe ici pe colo) mi se pare interesant ca functioneaza si kilometrajul care e al bordului creddeti ca sunt dezavantaje in chestia asta? ca sunt tare tentat si eu de o combinatie de asta |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci 48 kW
nov 2003 RaiG
|
|
ADItzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 18 August 04 ![]() |
M-ar interesa si pe mine schema bordului de CN.
De fapt problema mea e localizata la climatizare. Unul din vacuumurile care actioneaza clapeta de directionare a aerului nu-si mai face treaba (fasaie si nu-mi baga aer decat la picioare sau la parbriz). Am inteles ca trebuie schimbat un pistonas d-asta (sau vacuum am auzit ca-i zicea ala dela piese unde am intrebat de pret), dar sunt de 2 feluri si cam scumpe. Poate sa m-ajute cineva? Sper ca nu e offtopic :roll: |
--------------------
Dacia
Break CLI 1999
|
|
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Uite pe Tutoriale, la http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=4812. Daca ai si alte nelamuriri iti stau la dispozitie smile.gif |
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021
|
|||
ADItzu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Break CLI 1999 Am Dacie....si merg cu ea!!!
|
|
ADItzu |
![]()
|
Cum schimb becurile care ilumineaza bordul? (Am bord de CN)
De fapt, asa vrea sa stiu...pe unde le schimb? 2 din 3 mi s-au ars...sau nu stiu de ce nu merg... |
--------------------
Dacia
Break CLI 1999 Am Dacie....si merg cu ea!!!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dai ceasurile jos, nu e greu dar nici usor. Da o cautare si o sa gasesti !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |