Of Of, Mai Mai si americanii astia...
![]() ![]() ![]() |
Of Of, Mai Mai si americanii astia...
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Au mai fost pe net chestii din astea "minune" care sparg moleculele de comb., aliniaza atomii, etc. N-am auzit totusi de una care sa fi facut cariera. Dar, cine stie, poate asta e cea adevarata. O sari de 100 USD cu taxe?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
"aliniaza atomii"
Da, in ordine crescatoare si ii si pune sa zica "SA TRAITI" Mai...nu stiu cum e cu taxele. Parca am vazut ca ar costa "doar" 69$ :cya: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, 80 USD + 15 USD (outside USA) + vama. Avantajul apare insa iei mai multe (50% off).
E tare insa descrierea motoarelor pe injectie sau carburator. Ca pentru americani tongue.gif |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
notchman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 10 November 03 From: calarasi ![]() |
Sunt niste bazaaaaaaconiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............va rog eu nu puneti "botul" la asa ceva (no offense)
|
--------------------
Lada
lada 1200 combi
- CL-O1-NGJ
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Minunea asta e echivalenta cu coolerul de PC montat pe berlina in loc de turbina smile.gif ... pe bune .. chiar exista asa ceva la sectiunea CLT ....
Il alta ordine de idei ... nu aruncati banii aiurea .. Ganditi-va numai la cata bere puteti cumpara cu 69 USD! :mrgreen: |
--------------------
.
.
.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Phiii sa vezi dacia mea cu chestia asta.....dupa cita engleza stiu eu astia se lauda ca, virgula, creste puterea motorului cu 35 CP???? :shock:
Curat bazaconie!!! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
4 navete cu bere buna :twisted: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
costi |
![]()
|
Plus taxe ..... :alcoholic:
Totusi poti sa-l returnezi in 30 de zile...... si americanii au protectia consumatorului nu ca la noi...... eu stiu ? Acum n-o da 35 de cai dar macar 10 tongue.gif |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
10 lazi de T*****g , ca nu am voie sa le fac reclama ! biggrin.gif
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
driverx |
![]()
|
Liviu,
Fii fara frica, thread-ul asta e de FUN.... :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
Can I use more than one in my vehicle?
Yes, in Fuel Injection/E.F.I. vehicles, up to three Turbonator's have been installed by automotive enthusiasts that race their vehicles. :hohote: :hohote: ma gandesc ca daca imi pun si numai 2 tot dublez puterea masinii. Cred ca o sa se invarta jentile in pneuri de naravasa ce o sa fie. |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ba, da o chestie care sa le alinieze lor neuronii in cap nu inventeaza nimeni? laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
driverx |
![]()
|
litza,
NU lor ar trebui sa li se alinieze neuronii, ci la toata prostimea care devine clientela unora ca astia.... :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Yeah, and the pigs fly!!! O sa-mi cumpar si eu vreo 3 chestii d-astea pentru a le folosi cind ma apuca pintecaraia! Sa creeze un vortex puternica pentru a disparea efectul "Cyclon B" pe care-l las in urma.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
driverx |
![]()
|
Marty,
6 bucati trebuie sa iei. 3 pentru SLZ 3 pentru Renault. Nu poti sa faci asemenea discriminare intre masini si sa o lasi pe una din ele fara un asemenea improvment. :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
driverx, eu nu vorbeam de masini, vorbeam de baie/toaleta/wc. Chiar daca ma apuca pintecaraia in masina, ma cufuresc in afara, ce dracu' !!! laugh.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
Oameni buni, ideea de a turbiona aerul la intrarea in camera de ardere nu e noua, dar eu stiam de proiectarea corespunzatoare a ei. Poate fi vorba de o imbunatatire a arderii dar de aici pina la cei 35 CP ....
E totusi de admirat cum stiu unii sa faca bani cu nimicuri de genul asta pe de o parte si de cit de naivi pot fi americanii, pe de alta. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Era anul trecut o discutie pe forum in sensul asta - nu stiu ce chestie asemnatoare montata la gatul rezervorului (sau asa ceva). Concluzia la momentul ala a fost ca nu prea are efect.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:46 |