Cadouri 1martie?, Mai faceti cadouri pe 1 martie?
![]() ![]() ![]() |
Cadouri 1martie?, Mai faceti cadouri pe 1 martie?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu acum 2 saptmani am fost acasa si am facut caoul pt craciunul trecut, revelion, ziua indragostitilor, 1-8 martie, paste si ce mai vine pana la vara:
- un laptop (am stresat pe forum si un topic cu latopuri) - un trandafir de la florarul care a facut florile pt nunta - si vestea ca a crescut salariul, card de care profita din plin.. pt mine .... cadou.. 2 zile de shopping aici: toale de firma... de 1 martie sa arat frumos printre arabi.. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cadoul (laptopul) pt. cine l-ai facut? Pt. ea sau pt. tine?
Stau si ma gandesc cam ce ar face o fata cu un asemenea cadou. Cred ca intra cu el pe net si-si comanda un parfum pe care-l plateste cu cardul tau. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ma lumineaza si pe mine careva?...daca ma intalnesc cu o gagica doar azi si luni, cand e mai normal sa-i dau martisor?
eu din cate stiu martisoarele se poarta in perioada 1-8 martie, insa mare majoritate le poarta, sau le tin la vedere doar de 1 martie, dupa care le arunca sau le pun la naftalina...azi e inca februarie, inca iarna si inca nu se poarta...dar luni, pe 3 martie mi se pare ca e deja consumat evenimentul...ca a trecut baba cu colacii daca pica duminica era clar ca luni era ziua perfecta..ca azi ar fi fost 27 si luni 2...dar asa, mi se pare ca a picat cat se poate de prost...sugestii? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bag seama ca vrei sa scapi
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-l dai azi. Sigur, daca ai garantia ca luni iese ceva. Daca va intilniti intr-un spatiu inchis, cuma ar fi o camera, pune si o sticla de vin linga martisor.
This post has been edited by corbex: 28 Feb 2014, 09:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sange de Taur
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Banui ca gajika asta e o colega daca va vedeti doar azi si luni. Daca e asa si n-ai bucurii la ea, i-l dai luni si gata, nu azi...e inca fevruarie afara.
![]() In schimb daca speri la ceva de la fata, fa bine si invit-o in we in oras sau unde vrei tu...si meri pe mana colegilor de mai sus, pe langa mertisor si altceva. Nu astepta pana luni. This post has been edited by Kojak: 28 Feb 2014, 10:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sau așteaptă până marți, poate nu mai trebuie...
![]() Părerea mea! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
![]() din pacate (ca sa zic asa ![]() ![]() edit: am prietena, deci maine oricum sarbatorim impreuna primavara ![]() This post has been edited by Tince1290: 28 Feb 2014, 10:11 |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da-le de azi.Nu conteaza ziua ci gestul.Si io am la munca niste taranoi care se sustrag anual de parca un martisor de 1 leu i-ar saraci.
In schimb barbata-meu le ia ciocolate ca nu-i place sa ofere martisoare..Alt ciudat.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 28 Feb 2014, 10:29 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate ciocolata aia inseamna altceva
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Tince1290 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 28 Feb 2014, 11:28) Da-le de azi.Nu conteaza ziua ci gestul.Si io am la munca niste taranoi care se sustrag anual de parca un martisor de 1 leu i-ar saraci. In schimb barbata-meu le ia ciocolate ca nu-i place sa ofere martisoare..Alt ciudat.. ![]() lasa, ca avem noi un cuplu aici...anul trecut ea a primit de la vreo 6 baieti, iar el nu a dat la nimeni...acuma nah..poate considera ca nu merita, sau nu stiu...mi-e greu sa cred ca e vorba de bani la cei ce nu ofera, ci mai mult o conceptie diferita a sarbatorii in fine, pana acum nu a dat nimeni...nu stiu daca lumea nu da anul asta sau asteapta pana luni...mi-e ca dau eu acum si se trezesc si restu luni...o sa fiu eu cel mai special ![]() e o situatie putin penibila in ambele cazuri...sau ma stresez eu cam tare ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Din pacate pt el sunt doar babatii expirate..
28 Feb 2014, 10:51: Da' ce probleme iti faci si tu.Arata-le tu ca esti mai special. Iar colega-tu ala-i un magar.. This post has been edited by iulia_boris: 28 Feb 2014, 10:51 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
De bucurie că 1 și 8 Martie cad în zi liberă, bărbații își oferă unii altora flori și mici cadouri
Sute de mii de bărbați români serbează Dubla Magică, adică faptul că 1 și 8 Martie cad în zile nelucrătoare, oferindu-și cadouri simbolice, buchete de flori, sau ciocnind o cupă de șampanie. Bărbaților nu le vine să creadă că anul acesta nu sunt nevoiți să treacă prin clasicele momente penibile din luna martie. (TNR) |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 28 Feb 2014, 11:28) Io'l felecit! ![]() Nici mie nu-mi plac metisoarele, da' ce dracu sa fac, ma conformez. ![]() Noi dam luni la servici, azi n-are nimeni chef sa sparga gheata. ![]() This post has been edited by Kojak: 28 Feb 2014, 11:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
De 1 si 8 martie inchid telefonul, incui poarta, dau drumu` la caine si pun zabrele la geamuri.
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 28 Feb 2014, 11:14 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu erau mai ieftine niste martisoare?
|
--------------------
|
UXE |
![]()
|
N-auzi ma ca gestul conteaza?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Filipe, eu as lasa poarta deschisa sa intre gagicile si m-as lasa si footut.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca nu da martisoare s-ar putea sa fie cu straponu'
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() ![]() ![]() Io am am scapat. Am dat colegelor, am luat unul si pentru mama pe care i-l dau maine si gata. Bine ca nu a fost nevoie de sant si crocodili ca stau foarte prost cu finantele ![]() edit. Martisoare adica. This post has been edited by kog: 28 Feb 2014, 12:23 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 28 Feb 2014, 10:09) Pai luati si-un picior. TR-UM26_Picior_plastic_pentru_ciorapi_dama.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ah kkt...m-ai prins
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:07 |